Beeeet taip nesąžininga
Vokiečiams iš viso daug daugiau prekių nei pas mus... Ir sun club kolekcijoj geresnių daiktų yra...
QUOTE(NickaD @ 2011 05 07, 20:34)
Beeeet taip nesąžininga
Vokiečiams iš viso daug daugiau prekių nei pas mus... Ir sun club kolekcijoj geresnių daiktų yra...
Nu, tai vokiečiai ir gamina šią kosmetiką, tai logiška, kad pas juos didesnis ir geresnis pasirinkimas, nei Lietuvoj.
QUOTE(6Combo9 @ 2011 05 07, 21:04)
Nu, tai vokiečiai ir gamina šią kosmetiką, tai logiška, kad pas juos didesnis ir geresnis pasirinkimas, nei Lietuvoj.
Aš suprantu, bet vis tiek gaila.
aš tai eilinį kart pasigailiu kad nėra normalios pastovios kolekcijos daiktas patiko, o nėra kur nusipirkti tokio paties. Kažkokia nesąmonė. Gal kas turi užsilikusį?
vakar uzbegau i eurokos, butinai reikejo naujo tuso, bet negalejau tam skirti daug pinigu, tai prigriebiau essence ir nenusivyliau pakolkas graziai dazo, tik dar nezinau kaip laiko ar nenutrupa
O gal kas esat naudoje sia pudra?
Kokie atsiliepimai?
Kokie atsiliepimai?
O man akių tušas Lash mania nepatiko (tiesa, šiandien pirmą kartą teko jį išbandyti) pirkau pabandyti vietoje Multi action (rožinė pakuotė), tačiau supratau, kad jis yra nepamainomas ir net nepalyginamas su pastaruoju. Nustebino gigantiškas šepetėlis; ilgina, tankina sakyčiau labai vidutiniškai, po dviejų tušo sluoksnių vaizdas buvo laaabai jau minimum.
Kitąkart grįšiu tik prie nepamainomojo multi action'o
Kitąkart grįšiu tik prie nepamainomojo multi action'o
QUOTE(smilsee @ 2011 05 17, 22:57)
aš turiu. skaičiau, kad kai kurioms merginoms patiko, bet man ilgiau panaudojus veidas oranžinis patampa. Nors ėmiau 01nr., bet prie mano visiškai balto veido jis tinka tik skruostus paryškint.
Nusipirkau tušą Multi action gal jis ir geras, bet vos tik prasukus ir pasidažius pilna gumuliukų. Na, jaučiu jau prasuktas parduotuvėj buvo...
QUOTE(NickaD @ 2011 05 18, 10:59)
aš turiu. skaičiau, kad kai kurioms merginoms patiko, bet man ilgiau panaudojus veidas oranžinis patampa. Nors ėmiau 01nr., bet prie mano visiškai balto veido jis tinka tik skruostus paryškint.
Jūs pasirinkot ne pačią šviesiausią spalvą. Jų numeracija keista, bet šviesiausia yra 04 Perfect Beige.
Man ši pudra labai nebloga, ir spalva tinka, ir ant kreminės pudros gražiai dengiasi.
O jei naudoti ne ant kremines pudros?Nes noriu vasarai kompaktines, kad normaliai pamaskuotu(nors atrodo kad sita nelabai maskuoja),veido spalva sulygintu Kazkas cia rodos sake kad nelabai ilgam uztenka
QUOTE(*agnyte* @ 2011 05 17, 12:48)
vakar uzbegau i eurokos, butinai reikejo naujo tuso, bet negalejau tam skirti daug pinigu, tai prigriebiau essence ir nenusivyliau pakolkas graziai dazo, tik dar nezinau kaip laiko ar nenutrupa
Jūsų blakstienos dailios, manau galima ryškiau padažyt