Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

O aš vos nenusipirkau jo šiandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stylista @ 2011 04 29, 19:57)
kiek prisimenu buvo atsiliepimas kad trupa ar paakius tepa, zodziu nekokie atsiliepimai

Forume apie tušą atsiliepimų nebuvo,tai naujas gaminys,pasirodęs Lietuvoj šią savaitę.
Atsakyti
Nusipirkau išsukamą pieštuką Long lasting, spalva 10 Almost famous (nudinė šviesiai rožinė). Galvojau, tiks apatinei vaterlinijai. Deja, pieštukas visai nepigmentuotas ir ant mano vaterlinijos nieko nesimato sad.gif Bandysiu sunaudoti kaip šešėlių pagrindą wacko.gif
Toks pat juodas superinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 gegužės 2011 - 11:41
QUOTE(dontstop @ 2011 05 01, 11:40)
Nusipirkau išsukamą pieštuką Long lasting, spalva 10 Almost famous (nudinė šviesiai rožinė). Galvojau, tiks apatinei vaterlinijai. Deja, pieštukas visai nepigmentuotas ir ant mano vaterlinijos nieko nesimato  sad.gif Bandysiu sunaudoti kaip šešėlių pagrindą  wacko.gif
Toks pat juodas superinis  smile.gif

Kaip gerai, kad paraset, kaip tik galvojau ji nusipirkt, dar ypac akcija buvo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatona @ 2011 05 01, 14:09)
Kaip gerai, kad paraset, kaip tik galvojau ji nusipirkt, dar ypac akcija buvo..  doh.gif

as irgi i ji ziurejau-galvojau gal kampuciams pagyvinti tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 04 29, 18:35)
Gal yra išbandžiusių šį tušą? Šiandien pirmą kartą užmačiau  ax.gif

user posted image

čia ilgai mano laukta naujiena!!!!!! bigsmile.gif
kai tik pamatysiu būtinai čiupsiu pabandymui bigsmile.gif
du prieš tai turėti multi action tušai l.patiko, nekantrauju išbandyti šį cool.gif

QUOTE(stylista @ 2011 04 29, 19:57)
kiek prisimenu buvo atsiliepimas kad trupa ar paakius tepa, zodziu nekokie atsiliepimai

kur jūs tokius atsiliepimus radot? blink.gif
Atsakyti
sumaisiau gal blink.gif
Atsakyti
Man zalias multi action tai tikrai ir trupa ir paakius tepa. O gaila, nes padazo graziai, jau buvau apsidziaugus kad geras daiktas uz gera kaina dry.gif
Atsakyti
Nuo 05.04 iki 05.30 Multi Action tušai (rožinis ir žalias) Eurokose po 6,94 lt! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 02, 11:09)
Man zalias multi action tai tikrai ir trupa ir paakius tepa. O gaila, nes padazo graziai, jau buvau apsidziaugus kad geras daiktas uz gera kaina dry.gif

pritariu- trupa, byra.
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 05 02, 23:32)
Nuo 05.04 iki 05.30 Multi Action tušai (rožinis ir žalias) Eurokose po 6,94 lt! 4u.gif

doh.gif tik prieš kelias dienas nusipirkau be nuolaidos rožinį, nieko, reiks dar žalią pačiupti
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 05 02, 23:32)

Ačiū 4u.gif Pirksiu jau antrą rožinį, tikrai geras tušas man thumbup.gif
Atsakyti