nei savanoriai,nei Ozas netinka
O buvau Akropoly,CUP'e,Panoramoj ir Flagmane
Akropoly jau balandžio 10 buvo nauja kolekcija, nebent gal išpirko
Dar yra liepkalnio Maximoje, Madoje.
Dar yra liepkalnio Maximoje, Madoje.
nu gal,bet taip visiškai tada išpirko,nes net stendo nėra Yra tik likučiai Black and white
QUOTE(Tibė @ 2011 04 22, 16:16)
nu gal,bet taip visiškai tada išpirko,nes net stendo nėra Yra tik likučiai Black and white
O gal viskas sudėta ne stende, o kur šone? Jie kartais daro tokią nesąmonę
šone irgi kažkokie likučiai pamėtyti.Viską apžiūrėjau
kaip šita pudra?verta demesio?
merginos o pas mus nebus naujoviu is essence jau taip senai laukiu kada tie naujieji produktai pasirodys, bet kol kas nieko neuzmaciau
http://marielisemake...sa-essence.html
http://marielisemake...sa-essence.html
Nusipirkau ir as si blizgesi ir esu daugiau nei patenkinta! Spalvyte duoda puikia, labai "pigmentuotas", ilgai islieka, nekimba, blizgus.. Zodziu, vienas geriausiu mano naudotu , nors siaip nemegstu blizgiu, bet si naudoju kasdien ir galvoju nusipirkt dar kelis, jei netycia dingtu is prekybos
tai ir dings iš prekybos,nes čia limituota kolekcija
QUOTE(Tibė @ 2011 04 26, 16:28)
tai ir dings iš prekybos,nes čia limituota kolekcija
O jau pasisaipyt, tai butinybe
aš nesišaipau,gink D.,tik norėjau įspėti
Jaz,net mintis tokia nekilo
Jaz,net mintis tokia nekilo
Šiandien buvau Eurokose, gavau galimybę ir aš apžiūrėt preliminariai kolekciją, aišku susikoncentravau į kvepalus, nes man jie buvo įdomiausia naujovė, anksčiau buvusių essence kvepalų neuosčiau, o šie man pasirodė į kažką labai panašūs, bet kadangi nesu parfumeristė ir tas kvapas man nepažįstamas, neatsimenu į ką, bet toks lengvas, bet nepasakyčiau, kad per lengvas, toks vasarą netgi gal nenaudočiau, pavasariui daugiau, vasarą mane traukia prie labai gaivių, o šitie saldoki, užuodžiau gėlių, vaisių prieskonį, dabar ant rankos bazinis aromatas labai švelnus, neįkyrus. Kvapas neįsimintinas, todėl labai kasdieninis, manau, bus perkamas kai bus nukainotas, o jei nebus tai nesisielosiu, pas mane kvepalynas ir taip ne vien tik būtini kvapai
Plačiau apžiūrėsiu manau vėliau, labai sudominot su blizgiu, net neatkreipiau dėmesio gilindamasi į kvapą
Plačiau apžiūrėsiu manau vėliau, labai sudominot su blizgiu, net neatkreipiau dėmesio gilindamasi į kvapą