Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

nei savanoriai,nei Ozas netinka biggrin.gif
O buvau Akropoly,CUP'e,Panoramoj ir Flagmane biggrin.gif
Atsakyti
Akropoly jau balandžio 10 buvo nauja kolekcija, nebent gal išpirko g.gif
Dar yra liepkalnio Maximoje, Madoje.
Atsakyti
nu gal,bet taip visiškai tada išpirko,nes net stendo nėra biggrin.gif Yra tik likučiai Black and white
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 22, 16:16)
nu gal,bet taip visiškai tada išpirko,nes net stendo nėra biggrin.gif Yra tik likučiai Black and white

O gal viskas sudėta ne stende, o kur šone? Jie kartais daro tokią nesąmonę biggrin.gif
Atsakyti
šone irgi kažkokie likučiai pamėtyti.Viską apžiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
kaip šita pudra?verta demesio?
Atsakyti
merginos o pas mus nebus naujoviu is essence g.gif jau taip senai laukiu kada tie naujieji produktai pasirodys, bet kol kas nieko neuzmaciau unsure.gif verysad.gif verysad.gif
http://marielisemake...sa-essence.html
Atsakyti
user posted image
Nusipirkau ir as si blizgesi ir esu daugiau nei patenkinta! thumbup.gif Spalvyte duoda puikia, labai "pigmentuotas", ilgai islieka, nekimba, blizgus.. Zodziu, vienas geriausiu mano naudotu , nors siaip nemegstu blizgiu, bet si naudoju kasdien ir galvoju nusipirkt dar kelis, jei netycia dingtu is prekybos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belatona: 26 balandžio 2011 - 12:14
tai ir dings iš prekybos,nes čia limituota kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 26, 16:28)
tai ir dings iš prekybos,nes čia limituota kolekcija biggrin.gif

O jau pasisaipyt, tai butinybe tongue.gif
Atsakyti
aš nesišaipau,gink D.,tik norėjau įspėti 4u.gif
Jaz,net mintis tokia nekilo biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Eurokose, gavau galimybę ir aš apžiūrėt preliminariai kolekciją, aišku susikoncentravau į kvepalus, nes man jie buvo įdomiausia naujovė, anksčiau buvusių essence kvepalų neuosčiau, o šie man pasirodė į kažką labai panašūs, bet kadangi nesu parfumeristė ir tas kvapas man nepažįstamas, neatsimenu į ką, bet toks lengvas, bet nepasakyčiau, kad per lengvas, toks vasarą netgi gal nenaudočiau, pavasariui daugiau, vasarą mane traukia prie labai gaivių, o šitie saldoki, užuodžiau gėlių, vaisių prieskonį, dabar ant rankos bazinis aromatas labai švelnus, neįkyrus. Kvapas neįsimintinas, todėl labai kasdieninis, manau, bus perkamas kai bus nukainotas, o jei nebus tai nesisielosiu, pas mane kvepalynas ir taip ne vien tik būtini kvapai biggrin.gif

Plačiau apžiūrėsiu manau vėliau, labai sudominot su blizgiu, net neatkreipiau dėmesio gilindamasi į kvapą smile.gif
Atsakyti