Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(agnite @ 2011 04 21, 10:45)
Man Essence nagų lakai vieni neblogi, kiti labai prasti. Kaip pataikau kokį nusipirkti. Bet visumoje daugiau nežadu jokio pirkti, nes labai nusivyliau raudonu (paskutiniu pirktu) - labai graži spalva, bet lakuoja nelygiai ir neina gražiai padengti to lako išvis.  schmoll.gif

Gal koks padžiūvęs papuolė? Būna jie ten prasukinėti, ir nusiperki po to, galima sakyti, pasenusį daiktą. Ir šiaip tie lakai greitai uždžiūsta, geriau jau kuo greičiau sunaudot rolleyes.gif
Atsakyti
Man essence lakai visai patinka. Išsilaiko gerai. Greit džiūsta. smile.gif
Atsakyti
Gana skirtingos nuomonės apie nagų lakus smile.gif Nėra jie įspūdingi, bet kaip už tokią kainą tikrai geri.

Dar labai noriu pagirti lūpų blizgesį iš naujosios kolekcijos. Turiu šviesesnę spalvą "Naive". Labai jis man patinka. Suteikia tokią lengvai šviesią rožinę spalvą, nelipnus visai, neturi stipraus kvapo, nesubėga į baltą liniją ir laiko visai neblogai (kaip nelipnus blizgis). Ypatingai tai spalva patinka. Vien tik jį ir naudoju nuo tos dienos, kai nusipirkau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 21 balandžio 2011 - 17:36
o man essence lakai is twilight kolekcijos nueina oro burbuliukais isdziuve doh.gif ko nepasakyciau apie catrice
Atsakyti
apėjau 4 Eurokos parduotuves ir nei vienoj neradau šios-naujausios-kolekcijos blink.gif
Vilnietės,kur jūs ją radot?
Atsakyti
Aš irgi dar niekur neužtikau biggrin.gif Bet sako, kad Pilaitėj ir Oze yra wink.gif
Atsakyti
man nenueina burbuliukais, pirkau kai akcija buvo
Atsakyti
Ar yra bandžiusių/turinčių šį manikiūro-pedikiūro pieštuką? Kokie atsiliepimai? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 21, 17:53)
apėjau 4 Eurokos parduotuves ir nei vienoj neradau šios-naujausios-kolekcijos blink.gif

Dar savanorių pr. yra. Bet šiaip Vilnius tikrai apsileidęs...matyt labai tikisi, jog atėję ieškoti naujos kolekcijos pirks seną "geromis" kainomis iš nevilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 21, 17:53)

Oze buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 21, 11:24)
Gal koks padžiūvęs papuolė? Būna jie ten prasukinėti, ir nusiperki po to, galima sakyti, pasenusį daiktą. Ir šiaip tie lakai greitai uždžiūsta, geriau jau kuo greičiau sunaudot rolleyes.gif

Gali būti, kad pasenusį nusipirkau smile.gif Bet sakau, susinervinau, toookia graži spalva ir va, nepasisekė smile.gif

QUOTE(Safe @ 2011 04 21, 22:57)
Ar yra bandžiusių/turinčių šį manikiūro-pedikiūro pieštuką? Kokie atsiliepimai?  smile.gif

user posted image

Aš turiu jį, vieną kartą bandžiau - patiko. Labai gerai išsilaiko balti galiukai, bet ir nesunkiai nusivalo po to. Tik reikia įgūdžio (bent jau man) su juo gražiai pasidaryti prancūzą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 04 21, 22:57)
Ar yra bandžiusių/turinčių šį manikiūro-pedikiūro pieštuką? Kokie atsiliepimai?  smile.gif
http://godfrina.file...anpen_white.png

turiu ir aš. jau antrą nusipirkau (tiesa, sidabrinės spalvos).
pliusai: labai patogu naudoti net nemokant šiaip pasidaryti su teptuku gražaus prancūziško; greit džiūna; nebloga kaina.
minusai: šiaip "lakuojant" (net nemoku apibūdint to veiksmo su šia priemone biggrin.gif ) tikrai matosi tie tokie dryžiai pieštiniai, bet užlakavus ant viršaus kitos spalvos laką (kad ir bespalvį, bet apskritai lakuojant ant viršaus), jie tarsi užsimaskuoja; jis toks keliakartinis, t.y. aš per pirmą naudojimą sunaudojau jo berods pusę, tai paskui tiesiog gailėjau naudot biggrin.gif bet gal dėl to, kad norėjau itin skrupulingai užmaskuot tuos piešimo dryželius.

reziume - jeigu šiaip su teptuku ir paprastu laku nesiseka pasidaryt french'o, tai tada verta pabandyt pasižaidimui. kitu atveju manau, kad ne biggrin.gif
Atsakyti