Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

Šiandien stende essence mačiau kažkokią kolekciją su kvepalais.. pratestavau tuos kvepalus visai nieko kvapas , toks kasdieniškas saldus ax.gif
Atsakyti
O kokia kaina tos naujos mozaikinės pudros?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 04 18, 19:12)
O kokia kaina tos naujos mozaikinės pudros?

10-11Lt man atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 04 18, 16:55)
Šiandien stende essence mačiau kažkokią kolekciją su kvepalais.. pratestavau tuos kvepalus visai nieko kvapas , toks kasdieniškas saldus  ax.gif

o kokia kaina kvepalu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveKitty @ 2011 04 19, 11:10)
o kokia kaina kvepalu?  smile.gif

aš bent jau mačiau, kad berods 28.90 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 19, 11:11)
aš bent jau mačiau, kad berods 28.90  unsure.gif

drinks_cheers.gif būtent tiek doh.gif
Atsakyti
šiandien apžiūrėjau tą kolekciją šviesių spalvų, nelabai sužavėjo.

o sakykit, kaip kokybė šios firmos nagų lakų - esu lengvai pakvaišus dėl nagų lakų, bet galvoju, ar verta. pvz., catrice nagų lakai tai sužavėjo pagal kainą, o kaip su essence? turiu šios firmos tik vieną - prancūziškam manikiūrui, storai tepant visai nieko, bet ilgai nelaiko, bet mane domina spalvoti - ar nelieka dryžių? kelių sluoksnių reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 19 balandžio 2011 - 14:55
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 04 19, 15:54)
o sakykit, kaip kokybė šios firmos nagų lakų - esu lengvai pakvaišus dėl nagų lakų, bet galvoju, ar verta. pvz., catrice nagų lakai tai sužavėjo pagal kainą, o kaip su essence?

Man Essence nagų lakai netgi labiau patinka nei Catrice rolleyes.gif Turiu ryškų raudoną, užtenka netgi vieno sluoksnio, greitai džiūva, tolygiai ir lengvai lakuojasi rolleyes.gif Ir bent jau man laiko tiek pat, kiek ir visi kiti.
Atsakyti
man uztenka dvieju, as turiu eclipse, puikiai dazo, man laiko 3-4 dienas. turiu juoda spalva su vysniniais blizguciais. siaip kiek skaiciau tai labai labai geri atsliepimai, catrice ir essence gamintojas tas pats mirksiukas.gif jei patiko catrice neturetum ir essence nusivilt
Atsakyti
Ir aš esu Essence bei Catrice nagų lakų gerbėja - man jie patinka. Iki 4 dienų lakas išsilaiko tikrai (bent man). Dryžiais nė vienas nelakuoja, visuomet lakuoju 2 sluoksnius smile.gif Manau jeigu esate pakvaišusi dėl nagų lakų tai būtų verta pabandyti ir jį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cerise @ 2011 04 21, 10:18)

o man essence kitą dieną pradėjo laupytis. ir išvis visi nagų lakai nesilaiko daugiau trijų dienų cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InBa: 21 balandžio 2011 - 09:23
Man Essence nagų lakai vieni neblogi, kiti labai prasti. Kaip pataikau kokį nusipirkti. Bet visumoje daugiau nežadu jokio pirkti, nes labai nusivyliau raudonu (paskutiniu pirktu) - labai graži spalva, bet lakuoja nelygiai ir neina gražiai padengti to lako išvis. schmoll.gif
Atsakyti