Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Inspiratative @ 2011 04 12, 09:49)
Sveikos, jei kuri dar Kaune užmatysit Blossoms kolekciją, praneškit čia 4u.gif , neturiu laiko visai ieškot doh.gif  pramonės pr. per toli...

Kauno Akropoly mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 11, 20:25)

beje, pirkau šiandien šiuos šešėlius, ir buvau labai maloniai nustebinta jų kokybe  bigsmile.gif

Turiu tokius rusvos spalvos, tai neįmanoma naudotis, nes byra blizgučiai ant skruostų dienos bėgyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 04 12, 10:33)
Kauno Akropoly mačiau 4u.gif

Radau šiandien ir savo zonoj- Šilainių Maximoj biggrin.gif Nelabai kas sužavėjo, kvepalai tokie, gal per stipriai pasakysiu, šleikščiai saldūs schmoll.gif o nagų lakų teks turbūt išpardavimų laukt rolleyes.gif
Atsakyti
na siandien vaziavau ieskot naujos kolekcijos, klaipedos akropoly jau yra, bet pudros nebelike jau doh.gif doh.gif nuvaziavau i big'a, o ten dar isvis nera siu prekiu blink.gif bet jei kur rasiu, tai manau nusigriebsiu tik ta pudryte, o visu kitu prekiu kogero teks laukt per ispardavima g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 12, 11:45)
Turiu tokius rusvos spalvos, tai neįmanoma naudotis, nes byra blizgučiai ant skruostų dienos bėgyje  unsure.gif

dažantis ir man blizgučių pabyrėjo, bet tiesiog nubraukiau juos šepetėliu, - su visais šešėliais man taip ax.gif
o dienos bėgyje byrančių nepastebėjau, gal dėl to, kad šešėlio spalva gan šviesi ir tiesiog nelabai matosi....
Atsakyti
ar Blossoms Vilniuj jau kur nors yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 04 13, 11:14)
ar Blossoms Vilniuj jau kur nors yra?  g.gif

Akropoly, Panoramoj nebuvo, mačiau tik Savanorių pr. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 04 13, 11:14)
ar Blossoms Vilniuj jau kur nors yra?  g.gif

yra oze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 12, 12:45)
Turiu tokius rusvos spalvos, tai neįmanoma naudotis, nes byra blizgučiai ant skruostų dienos bėgyje  unsure.gif

Aciu,kad pasidalinai patirtimi.nepirkau nors jau gundziausi cool.gif
Atsakyti
Iš naujosios serijos man patraukliausiai atrodo pudra ir violetinis nagų lakas:
user posted image
Bet dabar žiūriu, kad nuotraukose ir tas žydrasis labai dailiai atrodo:
žydrasis

Čia skaistalų swach'as:
skaistalai

Blizgesio:
lūpytės
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 04 14, 18:52)
Iš naujosios serijos man patraukliausiai atrodo pudra ir violetinis nagų lakas:

Bet dabar žiūriu, kad nuotraukose ir tas žydrasis labai dailiai atrodo:

Blizgesio:
lūpytės

Aš irgi tarp žydro ir violetinio negaliu apsispręst biggrin.gif blizgis gražiai atrodo,kažkaip nebuvau atkreipus dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
noriu ir to šviesaus mėlyno, ir violetinio. labai gražios spalvos thumbup.gif
Atsakyti