Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Safe @ 2011 01 08, 18:23)
Tiesa, dar pasidarė labai įdomu kaip su essence lūpdažių, blizgesių testeriais kituose miestuose? Šiandien mane sudomino keli blizgiai, ale nebuvo testerių, tai taip pirkti va bank ir nenorėjau, o ir konsultantė nemaloni pasirodė, nėra, vadinasi nėra, pirk nepabandžiusi spalvos - ar ji tau tinka ar ne unsure.gif  irnesakyk.gif

Nezinau kur Jus ziurejotes, bet Vilniaus Akropolio Eurokos tai meginuku tikrai nebuvo lupu balzamo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simastojokle @ 2011 01 09, 06:16)
Nezinau kur Jus ziurejotes, bet Vilniaus Akropolio Eurokos tai meginuku tikrai nebuvo lupu balzamo g.gif

lupu balzamu testeriu tikrai nera verysad.gif bet vis tiek pasiemiau abi spalvytes ir ta seseliu palete prigriebiau, siek tiek atsiliepima apie juos ir pirmus ispudzius parasiau paskutinio pirkinio temoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 09, 16:41)
lupu balzamu testeriu tikrai nera verysad.gif  bet vis tiek pasiemiau abi spalvytes ir ta seseliu palete prigriebiau, siek tiek atsiliepima apie juos ir pirmus ispudzius parasiau paskutinio pirkinio temoj bigsmile.gif

norecia atsiliepimu apie lupu balsamus, ar drekina lupas? ar suteikia kokio atspalvio?
Atsakyti
QUOTE(LoveKitty @ 2011 01 09, 16:47)
norecia atsiliepimu apie lupu balsamus, ar drekina lupas? ar suteikia kokio atspalvio?

taip laabai gerai sudrekina, visai nelipina lupu, tas baltas tai bespalvis toks su blizguciais labai grazi spalvyte, o tas kitas koraliskai rausvas toks, spalvyte ne tokia labai ryski bent man jau, bet pigmento tikrai yra daugiau nei papratuose balzamuose kur su spalva buna, ir dar kas patiko labai skaniai kvepia ir tikrai atlieka dar ir balzamo funkcijas, zodziu tikrai jais patenkinta, ir antra kart toki dalyka pirkciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 09, 17:13)
taip laabai gerai sudrekina, visai nelipina lupu, tas baltas tai bespalvis toks su blizguciais labai grazi spalvyte, o tas kitas koraliskai rausvas toks, spalvyte ne tokia labai ryski bent man jau, bet pigmento tikrai yra daugiau nei papratuose balzamuose kur su spalva buna, ir dar kas patiko labai skaniai kvepia ir tikrai atlieka dar ir balzamo funkcijas, zodziu tikrai jais patenkinta, ir antra kart toki dalyka pirkciau thumbup.gif

bliamba tai fainas reikia griebti tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveKitty @ 2011 01 09, 17:23)
bliamba tai fainas reikia griebti tada biggrin.gif

kai isigysit butinai parasykit atsiliepima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 09, 17:55)
kai isigysit butinai parasykit atsiliepima 4u.gif

na ka isigijau ir tikrai patiko padrekina pakankamai lupas emiau 02 city lights ant lupu nelabai matosi tik siek tiek blizgesiukas yra thumbup.gif esu aptenkinta pirkiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 09, 16:41)
ir ta seseliu palete prigriebiau, siek tiek atsiliepima apie juos ir pirmus ispudzius parasiau paskutinio pirkinio temoj bigsmile.gif

O kokia kaina paletes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 01 09, 20:38)
O kokia kaina paletes? ax.gif

13,5lt 4u.gif
Atsakyti
mergaites kurios turi

user posted image
kuri imti? 4u.gif kuris vertesnis demesio?ir kainyte kokia ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 10, 03:56)
mergaites kurios turi

user posted image
kuri imti?  4u.gif kuris vertesnis demesio?ir kainyte kokia ju ax.gif

kaina 7 litukai su centais, as turiu ta pirma rausva 4u.gif na man asmeniskai jis kiek per ryskus atrodo, nors nezinau kitos sako, kad jom kaip tik spalvyte, bet as kazkaip siek tiek lengvesnes spalvytes tikejaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 10, 03:56)
mergaites kurios turi

user posted image
kuri imti?  4u.gif kuris vertesnis demesio?ir kainyte kokia ju ax.gif

ziurint kokio jus norite, tas baltas tai bespalvis turi tik blizguciu, o pirmas yra ryskesnis, bet man ta spalva ne per ryski man ji patinka cool.gif ir ta spalva tokia grazi koraliskai rausva man tokia. Abu jie labai gerai drekina ir gali kaip balzamas sueit pirmasis gal kiek labiau.
Kai isigysit parasykit atsiliepima mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti