Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

O ta pudra ar šiek tiek maskuoja? ant veido neatrodo labai blizgi? 4u.gif
Atsakyti
Na del maskavimo net nezinau,negaliu su kazkuo lyginti nes maskuoti neturiu ka smile.gif
Atsakyti
gal kas žino, kodėl Lietuvoje Essence ir Catrice tokie tušti stendai? pardavėjos sako "viskas iššluota". bet, manrods, nelabai rūpinamasi, kad ten būtų užpildyta g.gif žino gal kas to deficito priežastį? ax.gif

beje, pirkau šiandien šiuos šešėlius, ir buvau labai maloniai nustebinta jų kokybe bigsmile.gif
user posted image
thumbup.gif
Atsakyti

beje, pirkau šiandien šiuos šešėlius, ir buvau labai maloniai nustebinta jų kokybe bigsmile.gif
user posted image
thumbup.gif
[/quote]

man jie ir lb lb patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 11, 20:25)
gal kas žino, kodėl Lietuvoje Essence ir Catrice tokie tušti stendai? pardavėjos sako "viskas iššluota". bet, manrods, nelabai rūpinamasi, kad ten būtų užpildyta  g.gif  žino gal kas to deficito priežastį?  ax.gif

na bent del catrice tai kiek suprantu neuzilgo turetu atsirast nauji produktai, kitos pakuotes. neseniai pardaveja sake, kad daugelio produktu nebeliks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 05, 17:54)
nusipirkau maskuojama piestuka cover stick. lyginant su piestukiniu manhattan maskuokliu, sis patinka daug labiau, nors kaina zymei mazesne bigsmile.gif  anas buvo lipnus ir uztepus sausos pudros likdavo ruozai  doh.gif  o sis visai kitoks! likau labai patenkinta.  ax.gif o lyginant su essence skystos konsistencijos maskuokliu, manau sis, piestukinis man tinka labiau, nes skystasis labiau skirtas paakiu maskavimui, o pas mane problema su spuogais ir demelem  smile.gif

o tai ant essence maskuojamo piestuko uztepta sausa pudra nepalieka tokiais plemais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(bolesiukas @ 2011 04 11, 18:56)
Na del maskavimo net nezinau,negaliu su kazkuo lyginti nes maskuoti neturiu ka smile.gif

o ar nera labai blizgi? ar tinka ji visam veidui kaip kompaktine? smile.gif
Atsakyti
Blossoms swatchai:
1.
2.
3.
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 11, 20:56)

o tai ant essence maskuojamo piestuko uztepta sausa pudra nepalieka tokiais plemais? g.gif
Papildyta:

as ant virsaus truputi patepu essence mineral p. tai nepalieka jokiu plemu. bigsmile.gif
Atsakyti
Ziurinejau lakus, tai man jie kazkaip nekliuvo uz akies:
Nagu lako swatcth
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 12 balandžio 2011 - 06:20
As tai uzsimaniau 'hint of mint' nagu lako spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 12, 06:48)
as ant virsaus truputi patepu essence mineral p. tai nepalieka jokiu plemu. bigsmile.gif

geras bigsmile.gif na ta piestuka esu ir as kazkada seniau naudojus, tai nelabai pamenu koks jis bebuvo, tik zinau, kad ne pats blogiausias, nes tas manhattan tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 11, 20:56)
]

o ar nera labai blizgi? ar tinka ji visam veidui kaip kompaktine? smile.gif

Kuo puikiausiai tinka,dirbu su zmonemis,gi nevaiksciosiu kaip kaledine egle tongue.gif tai ir naudoju kasdien.Psidare megiamiausia pudra wub.gif Pirma karta bandau pudra ne uz 50-100lt tai ir likaui issiziojusi,kad imanoma uz 11 lt pasidazyti dailiai bigsmile.gif Jauciu reikia dar viena grebt,bet jei apsispoguosiu g.gif Tai dar palauksiu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(sheeva @ 2011 04 11, 23:26)
Blossoms swatchai:
1.
2.
3.

Perziurejau,ta pudra pavaizduota kaip labai blizgi,bet jos turi nemazai uzvaryti kad taip zvilgetu,as po antakiais daugiau patepu tai zvilga taip.bet jei tik brukstelti ,kad atgaivinti veiduka tai taip intensyviai nezvilga ax.gif
Atsakyti
Sveikos, jei kuri dar Kaune užmatysit Blossoms kolekciją, praneškit čia 4u.gif , neturiu laiko visai ieškot doh.gif pramonės pr. per toli...
Atsakyti