O ta pudra ar šiek tiek maskuoja? ant veido neatrodo labai blizgi?
Na del maskavimo net nezinau,negaliu su kazkuo lyginti nes maskuoti neturiu ka
beje, pirkau šiandien šiuos šešėlius, ir buvau labai maloniai nustebinta jų kokybe
[/quote]
man jie ir lb lb patiko
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 11, 20:25)
gal kas žino, kodėl Lietuvoje Essence ir Catrice tokie tušti stendai? pardavėjos sako "viskas iššluota". bet, manrods, nelabai rūpinamasi, kad ten būtų užpildyta žino gal kas to deficito priežastį?
na bent del catrice tai kiek suprantu neuzilgo turetu atsirast nauji produktai, kitos pakuotes. neseniai pardaveja sake, kad daugelio produktu nebeliks
Papildyta:
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 05, 17:54)
nusipirkau maskuojama piestuka cover stick. lyginant su piestukiniu manhattan maskuokliu, sis patinka daug labiau, nors kaina zymei mazesne anas buvo lipnus ir uztepus sausos pudros likdavo ruozai o sis visai kitoks! likau labai patenkinta. o lyginant su essence skystos konsistencijos maskuokliu, manau sis, piestukinis man tinka labiau, nes skystasis labiau skirtas paakiu maskavimui, o pas mane problema su spuogais ir demelem
o tai ant essence maskuojamo piestuko uztepta sausa pudra nepalieka tokiais plemais?
Papildyta:
QUOTE(bolesiukas @ 2011 04 11, 18:56)
Na del maskavimo net nezinau,negaliu su kazkuo lyginti nes maskuoti neturiu ka
o ar nera labai blizgi? ar tinka ji visam veidui kaip kompaktine?
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 11, 20:56)
o tai ant essence maskuojamo piestuko uztepta sausa pudra nepalieka tokiais plemais?
Papildyta:
as ant virsaus truputi patepu essence mineral p. tai nepalieka jokiu plemu.
Ziurinejau lakus, tai man jie kazkaip nekliuvo uz akies:
Nagu lako swatcth
Nagu lako swatcth
As tai uzsimaniau 'hint of mint' nagu lako spalvos
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 12, 06:48)
as ant virsaus truputi patepu essence mineral p. tai nepalieka jokiu plemu.
geras na ta piestuka esu ir as kazkada seniau naudojus, tai nelabai pamenu koks jis bebuvo, tik zinau, kad ne pats blogiausias, nes tas manhattan tai
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 11, 20:56)
Kuo puikiausiai tinka,dirbu su zmonemis,gi nevaiksciosiu kaip kaledine egle tai ir naudoju kasdien.Psidare megiamiausia pudra Pirma karta bandau pudra ne uz 50-100lt tai ir likaui issiziojusi,kad imanoma uz 11 lt pasidazyti dailiai Jauciu reikia dar viena grebt,bet jei apsispoguosiu Tai dar palauksiu
Papildyta:
QUOTE(sheeva @ 2011 04 11, 23:26)
Perziurejau,ta pudra pavaizduota kaip labai blizgi,bet jos turi nemazai uzvaryti kad taip zvilgetu,as po antakiais daugiau patepu tai zvilga taip.bet jei tik brukstelti ,kad atgaivinti veiduka tai taip intensyviai nezvilga
Sveikos, jei kuri dar Kaune užmatysit Blossoms kolekciją, praneškit čia , neturiu laiko visai ieškot pramonės pr. per toli...