Elektrenu
QUOTE(agnite @ 2011 04 09, 16:02)
įdomu buvo skaityt, dėkui
šiaip manieji būtų tokie - korektorius netinka tamsiam lakui, greit susitepa ir paskui duoda to lako atspalvį valant kitą kartą. nepirkau antro, nes kantrybei išsekus išmečiau ir tą nors šiaip patiko visai, tik va tamsiems ir ryškiems valyti netinka..
o kas liečia pieštuką - asmeniškai man itin nepatiko, kad jo užteko 2-3kartam (pavertus į šviesą matosi, kiek ten jo lieka po lakavimo, tai pvz. man po pirmo lakavimo liko... pusė )
Mačiau Blossoms kolekciją Pramonės Eurokose. Deja, į Lietuvą neužvežė skystų skaitalų, pieštukų ir žiedo - kvepalų
Pudra - balta, tiks nebent visiškoms šviesiaodėms, nepatiko.
Šešėliai - gražios spalvos, bet kokybė kaip visų Essence šešėlių, t y tragiška Miltukinė - kreidinė tekstūra, nepigmentuoti.
Lakai - nepaprastai gražios spalvos, aš netgi galvoju nusipirkti, nors niekad tokiom spalvom nedažiau nagų
Kvepaliukai - lengvas, saldus, lyg alyvų kvapas, malonus mano nosiai, nors nothing special. Papurškiau riešą, žiūrėsiu kiek išsilaikys. Kaina 30 lt, greičiausiai pirksiu per išpardavimą.
Lūpų blizgiai - toliausiai stovėjo stende, tai dorai neapžiūrėjau, tikriausiai geri
Pudra - balta, tiks nebent visiškoms šviesiaodėms, nepatiko.
Šešėliai - gražios spalvos, bet kokybė kaip visų Essence šešėlių, t y tragiška Miltukinė - kreidinė tekstūra, nepigmentuoti.
Lakai - nepaprastai gražios spalvos, aš netgi galvoju nusipirkti, nors niekad tokiom spalvom nedažiau nagų
Kvepaliukai - lengvas, saldus, lyg alyvų kvapas, malonus mano nosiai, nors nothing special. Papurškiau riešą, žiūrėsiu kiek išsilaikys. Kaina 30 lt, greičiausiai pirksiu per išpardavimą.
Lūpų blizgiai - toliausiai stovėjo stende, tai dorai neapžiūrėjau, tikriausiai geri
Tai Lietuvoj visai nebus skystu skaistalu ? O as tik juos ir nusiziurejau
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 10, 12:28)
Tai Lietuvoj visai nebus skystu skaistalu ? O as tik juos ir nusiziurejau
Aš taip supratau, kad visai Nebent pardavėja nusišnekėjo, bet ji su barkodu sutikrino kompiuteryje, kas būtent atėjo į Lietuvą
Papildyta:
Pažiūrėjau essence.eu puslapy, Blossoms kolekcijoje neberodo žiedo
QUOTE(delfiuka @ 2011 04 09, 20:55)
Ar buvo kvepalai?
Aha
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 04 10, 11:43)
Mačiau Blossoms kolekciją Pramonės Eurokose. Deja, į Lietuvą neužvežė skystų skaitalų, pieštukų ir žiedo - kvepalų Pudra - balta, tiks nebent visiškoms šviesiaodėms, nepatiko.
Jei kalbat apie ta kuri ivairiu spalvu,nesutikciau As nesu visiska baltaode,bet i sviesia puse ir spalva labai graziai islygina.Tepiau ant krempudros,tai super atrodo.Jokiu ale miltu ant odos ir panasiai
Jinai tik atrodo sviesi.Nors tokiom rudaodem tai tikrai netiks,bet mergytem su sviesesnem odytem,kas budinga pavasariuj ,tai sueis
QUOTE(Almost @ 2011 04 09, 21:16)
įdomu buvo skaityt, dėkui
šiaip manieji būtų tokie - korektorius netinka tamsiam lakui, greit susitepa ir paskui duoda to lako atspalvį valant kitą kartą. nepirkau antro, nes kantrybei išsekus išmečiau ir tą nors šiaip patiko visai, tik va tamsiems ir ryškiems valyti netinka..
o kas liečia pieštuką - asmeniškai man itin nepatiko, kad jo užteko 2-3kartam (pavertus į šviesą matosi, kiek ten jo lieka po lakavimo, tai pvz. man po pirmo lakavimo liko... pusė )
O man jis netepa toliau nuo spalvoto lako
Tai kažkaip naudojau iki galo
O dėl pieštuko tai įdomu. Kiek liko jo pas mane. jaučiu dar pilnas, nes labai nedaug jo tepiau Ir pas mane nagai smulkūs, tai tikiuosi dar tikrai bus likę keliems kartams (patiko kad jis lengvai nusivalė, šian nagus valiau, tai tas daug patogiau, nei kad aš užsipeckinu su paprastu baltu laku - tada sunkiau valosi jis man)
QUOTE(bolesiukas @ 2011 04 10, 15:07)
Aha
Papildyta:
Jei kalbat apie ta kuri ivairiu spalvu,nesutikciau As nesu visiska baltaode,bet i sviesia puse ir spalva labai graziai islygina.Tepiau ant krempudros,tai super atrodo.Jokiu ale miltu ant odos ir panasiai
Jinai tik atrodo sviesi.Nors tokiom rudaodem tai tikrai netiks,bet mergytem su sviesesnem odytem,kas budinga pavasariuj ,tai sueis
Papildyta:
Nu ar ne tą patį parašiau Baltaodėm=šviesiaodėm Aš ne ruda, bet tamsi, man per balta ta pudra, o dėl tekstūros neįsivaizduoju, nebandžiau, įvertinau tik spalvą
Kvepaliukai laikė kvapą apie porą val. Kokį pusvalandį jautėsi taip sakant visas kvapas, paskui tik šleikščiai saldus liko. Nežinau, lauksiu išpardavimų ir žiūrėsiu, kokia bus kaina Aš pati duočiau max 10 lt
O tepant ta pudra skruostams matosi kazkoks svytejimas ir bent kazkokia spalvyte - rausva, rusva? Na ar tinka naudoti vietoj highliterio, skaistalu?
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 10, 21:05)
O tepant ta pudra skruostams matosi kazkoks svytejimas ir bent kazkokia spalvyte - rausva, rusva? Na ar tinka naudoti vietoj highliterio, skaistalu?
Ji balta, rusvos spalvos tikrai neduoda, dėl rausvos irgi abejoju
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 10, 21:05)
Svytejima duoda,o spalva,bent man ant veiduko lengva persikine,bet ne intencyvi,nes kaip don stop sako,kad jinai sviesi.Bet ant veido nebalta Si ryta vel pasidziau,tai be krempudros jinai sulygina spalva,paskirtis kaip kompaktines,lengvas zvilgesys,bet tikrai neintencyvus.Naudoju skaistaliukus dar ir shimeri,