Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 04 04, 07:27)
kad gražiai padažytų reikia keletos sluoksnių, tačiau pradeda byrėti dienos bėgyje, nors kelių litų tikrai vertas 4u.gif

Turiu rudą mirksiukas.gif . Minimaliai storina ir ilgina, bet man irgi visai patinka- vaizdas laaabai natūralus, tinkantis kasdienai thumbup.gif Kadangi tepu tik kartą, man netrupa schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, praneskit cia, kai uzmatysit Blossoms kolekcija blush2.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad nebus "You Rock!", tikrai daug ką jau buvau nusižiūrėjus verysad.gif
Atsakyti
as uzmaciau bet vokietijoj. nelabai man. ir ziedu nebuvo sad.gif
Atsakyti
nusipirkau maskuojama piestuka cover stick. lyginant su piestukiniu manhattan maskuokliu, sis patinka daug labiau, nors kaina zymei mazesne bigsmile.gif anas buvo lipnus ir uztepus sausos pudros likdavo ruozai doh.gif o sis visai kitoks! likau labai patenkinta. ax.gif o lyginant su essence skystos konsistencijos maskuokliu, manau sis, piestukinis man tinka labiau, nes skystasis labiau skirtas paakiu maskavimui, o pas mane problema su spuogais ir demelem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 03 30, 15:27)

Ziuriu ziuriu i ta zieda ir galvoju ko sitoj temoj ikelta, gi ne i tema jis, o paskui isiziurejau, kad tikrai stende yra. O siaip grynai toks pat kaip Victoria's Secret kieti kvepalai ziede biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 05, 20:37)
Ziuriu ziuriu i ta zieda ir galvoju ko sitoj temoj ikelta, gi ne i tema jis, o paskui isiziurejau, kad tikrai stende yra. O siaip grynai toks pat kaip Victoria's Secret kieti kvepalai ziede  biggrin.gif :

Nieko sau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 05, 20:58)
Nieko sau blink.gif  biggrin.gif

as irgi ta pati prisiminiau nepereseniausiai.nors pradzioj isitikinus buvau,kad nuo marc jacobs ideja pasiskolino;)
nu bet va,prasau,pigesne versija VS
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie šios temos smile.gif
Susidomėjau tais all eyes on me tušais, jau seniai ieškojau tokio, bet va, nerandu niekur, ten kur jie turėtų būt padėti - tuščia, gal kas matė jų neseniai kur nors kaune? :/ Beje, ta nauja blossoms kolekcija jau yra, kai buvau vakar, mačiau, dėžes gavo ir dėliojo ten viską, o šiandien jau buvo ta kolekcija (:
Atsakyti
Isigijau ir isbandziau Blossom multi colour powder.

Na nustebau siek tiek.Galvojau ar nebus per sviesi,o ir tepant toks jausmas ,kad miltais barstausi.Bet efektas tai kol kas wub.gif

Panasu i Meteoritus.Zvilga graziai ir nera per sviesi,kaip tik. 4u.gif Gali buti,kad meteoritu nebekartosiu,o dziaugsiuosi sitaja.Jei neapsispoguosiu ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie: (foto ne mano, iš interneto smile.gif )

user posted image
Geras dalykėlis. Jau antrą nusipirkau - ilgai man užtenka (gal dėl to kad ne taip jau intensyviai jį naudoju). Patogus prieit kiekvieną kamputį, nesmirda ir kaina šiaip gera smile.gif

user posted image
Šis pusiau patogus, kol perpratau sistemą kaip jis veikia ir kaip juo tepti - užtrukau laiko blush2.gif biggrin.gif Bet šiaip gerai dažo, gal nelabai man patogus tas galiukas, bet išeina lygiai nusibrėžti liniją smile.gif Žiūrėsiu kaip naudosis toliau, nes tik vieną kartą dariausi prancūzišką. Beje, atrodo, kad laikosi jis neblogai thumbup.gif
Tik pilnos kainos už jį nemokėčiau. Kažkaip gaila pinigų tokiam niekučiui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2011 04 09, 13:03)
Isigijau ir isbandziau Blossom  multi colour  powder.

kuriam eurokose buvo? 4u.gif
Atsakyti