rock you kolekcijoj tokiu graziu naglakiu pamaciau, gaila kad nebus
Man taipogi labai gaila dėl "You Rock", pati šauniausia kolekcija iš visų triju man pasirodė.. O jau nagų lakų spalvos
man tai ir ta beach kažkokia patiko
bent jau gelinio eyeliner'io tai noriu
bent jau gelinio eyeliner'io tai noriu
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 01, 12:34)
na man laaabai patiko all eyes on me
Niekur parduotuvese nemaciau tokiu Gal kas mate vilniuj kur yra?
O, dėkui, kad įmėtėt, kas turėtų būt LT
Lb norėčiau pabandyti gelinius pravedimus, teptuką jiems, o iš blondy, tai kreminius šešėlius ir lūpų blizgius
O jei blossom atsiras, tai labai norėčiau išbandyti skystus skaistalus, kaip jūs manot, verti dėmesio produktai?
Lb norėčiau pabandyti gelinius pravedimus, teptuką jiems, o iš blondy, tai kreminius šešėlius ir lūpų blizgius
O jei blossom atsiras, tai labai norėčiau išbandyti skystus skaistalus, kaip jūs manot, verti dėmesio produktai?
QUOTE(mexica @ 2011 04 03, 18:25)
Niekur parduotuvese nemaciau tokiu Gal kas mate vilniuj kur yra?
visose Eurokos
QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 12:43)
oi kaip gaila kad nebus you rock kolekcijos
noriu beveik visko is tos kolekcijos
o vat tos holografic tai galetu ir nebut
QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 12:43)
Įdomios kolekcijos
Rock manęs nesudomino
Gelinių pravedimų tikrai nepirkčiau po bandyto Denim wanted - keliavo į šiukšlinę labai greitai (sausi, kieti, neįmanoma naudotis )
QUOTE(Tibė @ 2011 04 03, 19:51)
visose Eurokos
Nu geras, justuose tikrai nebuvo paskutini karta, o cupe ir nemaciau kai buvau
Visai suzioplejau..
jie būna ne prie tušų,o po jais lentynėlėj (berots,gali būti,kad ir šalia,tik kitam skyrely )
QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 13:43)
Gaila, kad "You Rock" nebus, bučiau norėjus akių šėšėlių primer'io ir to refreshing spray. Holografics, nepatiko, nemėgstu holografinių. Bondi bech irgi nieko gero. Reziumė - greitai mano kosmetika nepasipildys essence dalykais.
QUOTE(dontstop @ 2011 04 03, 21:31)
Gelinių pravedimų tikrai nepirkčiau po bandyto Denim wanted - keliavo į šiukšlinę labai greitai (sausi, kieti, neįmanoma naudotis )
Man labai patinka tas Denim wanted liner'is. Ryškus, lengvai tepasi.
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 01, 12:34)
na man laaabai patiko all eyes on me
kad gražiai padažytų reikia keletos sluoksnių, tačiau pradeda byrėti dienos bėgyje, nors kelių litų tikrai vertas