Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 01, 11:24)
del sudeties nezinau,bet bent jau man blakstienos nebyrejo, nors daziausi gana ilga laika ir beveik kasdien ax.gif
skaiciau, kad kartais merginom po jo nusilpsta blakstienos, bet galima vakarais patepliot ricinos aliejum ir atsigauna rolleyes.gif

kaip tik ir teplioju vakarais ricina 4u.gif čia vienintelis iš essence tušas kurį bandžiau, gal dar koks nors geas yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2011 04 01, 12:30)
kaip tik ir teplioju vakarais ricina 4u.gif  čia vienintelis iš essence tušas kurį bandžiau, gal dar koks nors geas yra? smile.gif

na man laaabai patiko all eyes on me user posted image
Atsakyti
O jis panašus į tą kurį aš įkėlusi buvau? smile.gif ir gal galit pasakyti kokią funkciją jis atlieką, na ar tankina, ar ilgina.. norėtusi šitą išmėginti, nes šepetėlis nieko visai atrodo smile.gif
Atsakyti
shineida - visagalis google visuomet gali padėt laugh.gif

http://wizaz.pl/kosm...p?produkt=26206

Ingredients: Aqua (Water), Synthetic Beeswax, Paraffin, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Triethanolamine, Polybutene, Butylene Glycol, VP / Eicosene Copolymer, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Phenoxyethanol , Propylparaben, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, CI 77499 (Iron Oxides). (06.11.2009)

jei čia tikrai šio tušo sudėtis smile.gif nes tik vienoj vietoj ją radau, kitur niekur nerašo. manau geriausia būtų parašyti į essence.eu ir pasiteirauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2011 04 01, 12:50)
O jis panašus į tą kurį aš įkėlusi buvau? smile.gif  ir gal galit pasakyti kokią funkciją jis atlieką, na ar tankina, ar ilgina.. norėtusi šitą išmėginti, nes šepetėlis nieko visai atrodo smile.gif

ilgina ir riecia. blakstienu visai neapsunkina. blush2.gif bet dienos begyje nutrupa! unsure.gif o kaina labai juokinga. as su akcija uz ~5lt prigriebiau o seip ~7, tai manau verta pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
norėjau, kad storintu.. na, už tokią kaina pabandyt reiks, dėkui už atsakymus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, nepykit, kad poster_offtopic.gif , bet nuejau i vaistine ricinos aliejaus blakstienom, ir galvojau kad kelis litus kainuos, tai pkalause ar vidinaim ar isoriniam naudojimui reikia, pasakiau isoriniam, tai parode kazkoki uz 15 lt, o galim blakstienas tept su tuo paprastu (pigiu)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miaumiaur @ 2011 04 01, 15:49)
sveikos, nepykit, kad  poster_offtopic.gif , bet nuejau i vaistine ricinos aliejaus blakstienom, ir galvojau kad kelis litus kainuos, tai pkalause ar vidinaim ar isoriniam naudojimui reikia, pasakiau isoriniam, tai parode kazkoki uz 15 lt, o galim blakstienas tept su tuo paprastu (pigiu)?  blush2.gif

Aš naudoju paprastą pigų už penkis lt.
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 04 01, 18:47)
Aš naudoju paprastą pigų už penkis lt.

\
aš taip pat už 5lt 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot ar bus kada nors tų cracking nagų lakų? 4u.gif
Atsakyti
gal yra naudojančiu essence nagų kietiklius? gal yra kokių atsliepimų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vestu_: 02 balandžio 2011 - 15:31