Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(vestu_ @ 2011 03 26, 12:56)
ačiū. 4u.gif  o gal kurios naudojat kremines pudras ''Soft&natural'' , ''Clear&mat'' arba pudras ''mineral compact powder'' , ''mosaic'' ? kokios nuomones? arba šeip gal kokią patartumėte g.gif
noriu isigyt ir kreminę ir birią pudrą, bet nežinau kurios geresnės cool.gif

Soft & Natural kažkada man atrodė gera pudra, kol nepabandžiau kitos.. Ši sunki, maskuoja vidutiniškai. Tinka sausesniai odai, nes pudra pakankamai riebi. Visą dieną man ji neišsilaiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cerise: 27 kovo 2011 - 14:05
QUOTE(*Cerise @ 2011 03 24, 12:34)
Nebus pas mus whoom boom, dar kažkur pirmesniuose puslapiuose buvo aptariama smile.gif Bus blossoms etc... Ji turėtų atsirasti kovo pabaigoje, bet labiausiai tikėtina kad bus balandžio pradžioje ar net viduryje  biggrin.gif

Kaip ilgai teks laukt doh.gif
Atsakyti
pačiupau vakar eurokose clear&matt kremine pudryte. cia tikriausiai pirmas pagrindas, kuri nusipirkau, ir dziaugiuosi kad pasirinkau gera atspalvi. blush2.gif geras pagrindas, neapsunkina man veido, nesijauciu kaip su kauke. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 28, 15:59)
pačiupau vakar eurokose clear&matt kremine pudryte. cia tikriausiai pirmas pagrindas, kuri nusipirkau, ir dziaugiuosi kad pasirinkau gera atspalvi. blush2.gif  geras pagrindas, neapsunkina man veido, nesijauciu kaip su kauke. doh.gif

as ir turiu man ir patinka ir tinka smile.gif skaiciau ir pries tai daug geru atsiliepimu buvo, o ir kaina ne kosmine drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cerise @ 2011 03 24, 13:34)
Nebus pas mus whoom boom, dar kažkur pirmesniuose puslapiuose buvo aptariama smile.gif Bus blossoms etc... Ji turėtų atsirasti kovo pabaigoje, bet labiausiai tikėtina kad bus balandžio pradžioje ar net viduryje  biggrin.gif

Greičiausiai balandžio viduryje bus,nes Eurokoso sandėliuose dar nėra naujų prekių.
Atsakyti
Na va, kol dar pas mus nėra, galime pasidžiaugti kitų swatch'ais smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ta pudra tokia balksva g.gif skaistalus tikrai imsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Imsiu skaistalus, patiko smile.gif
Pudra balins mane, nereikia biggrin.gif Lūpų blizgis tamsesnis neblogas, šviesesnis labai jau permatomas. Reikės dar lipnumą sužiūrėti. Šešėliai schmoll.gif Nepigmentuoti ir miltukiniai pasirodė. Įdomu, o kaip kiti produktai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 30, 08:44)
Imsiu skaistalus, patiko  smile.gif
Pudra balins mane, nereikia  biggrin.gif  Lūpų blizgis tamsesnis neblogas, šviesesnis labai jau permatomas. Reikės dar lipnumą sužiūrėti. Šešėliai  schmoll.gif  Nepigmentuoti ir miltukiniai pasirodė. Įdomu, o kaip kiti produktai  smile.gif

Skaičiau, kad blizgesys yra lygiai toks pats, kaip pastovūs Essence blizgesiai. Ir kvapas ir konsistencija. O ta blizgi pudra labai išgirta buvo - vientisas švytėjimas, puikiai dengiasi ir t.t. Šešėlių tai spalvos man schmoll.gif O Skaistalai faini, bet net nebandysiu rizikuoti, nes įtariu, jog gali kimšti poras.

Man tai labai įdomūs nagų lakų "swatch'ai" rolleyes.gif
Atsakyti
Pudrą tai tikrai imsiu, dar reikės skaistalus pažiūrėti visai nieko atrodo, bus proga išbandyti tokio tipo skaistalus, nes dar niekada nebandžius ir lūpų blizgį manau tą antrą imsiu. ax.gif
Papildyta:
Aš irgi kelias foto įmesiu. 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 30 kovo 2011 - 14:23
sori, panos,bet atskiros eurokos temos nerandu, tai paklausiu čia. sakykit, kokį šepetėlį rinktis makiažo pagrindui?gal kuri savo naudojamo, ar šeip iš eurokoso, kokio šepetėlio nuotrauką įmestumėt? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kai imsiu sita zieda biggrin.gif imesiu linka nemoku nuotrauku ikelt, cia taip pagrindui atrodo sepetukai

http://www.google.co...u...280&bih=605
Atsakyti