Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Shelly @ 2011 03 22, 20:18)
Nu kad kovas-balandis rašo kad whoom boom
O blossoms tai rašo kad nuo balandžio iki gegužės...

Nebus pas mus whoom boom, dar kažkur pirmesniuose puslapiuose buvo aptariama smile.gif Bus blossoms etc... Ji turėtų atsirasti kovo pabaigoje, bet labiausiai tikėtina kad bus balandžio pradžioje ar net viduryje biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai pirkau Essence tušą Multi Action žalsvoj pakuotėje. Padažo blakstienas neypatingai, vidutiniškai (anksčiau naudotas MaxFactor 2000 Calorie buvo geresnis), tačiau tušas labai trupa, vakare paakiai pajuodę, aptrupėję, vaizdas tikrai nekoks schmoll.gif Gal pasenusį nusipirkau... Nežinau unsure.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau essence (cia skaiciau daugumos isgirta) pudra. stai tokia:user posted image
na ir zinot, tikrai nenusivyliau. minksta, maskuoja neblogai, veidas neatrodo lyg miltais nubarstytas. dar ir dbr eurokos parduotuvej akcija, tai prigriebiau uz maziau negu 10 lt bigsmile.gif
paskutine mano naudota kompaktine p. buvo is M NY, tai tikrai ne ka geresne uz essence, net atvirksciai. dabar eilini karta isitikinau, kad pigesne kosmetika ne visada blogesne. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2011 03 24, 14:10)
Neseniai pirkau Essence tušą Multi Action žalsvoj pakuotėje. Padažo blakstienas neypatingai, vidutiniškai (anksčiau naudotas MaxFactor 2000 Calorie buvo geresnis), tačiau tušas labai trupa, vakare paakiai pajuodę, aptrupėję, vaizdas tikrai nekoks  schmoll.gif Gal pasenusį nusipirkau... Nežinau  unsure.gif

man tas pats buvo
Atsakyti
Gal kur nors jau pastebėjote atnaujintus stendus?
Atsakyti
labai reikia nuomonių apie essence top/base coat'us, nagu lakus, pudras, pagrindus! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 25, 22:58)
labai reikia nuomonių apie essence top/base coat'us, nagu lakus, pudras, pagrindus! tongue.gif

Turiu putų pavidalo pudrą, tai man ji labai nepatinka. Spalvų pasirinkimas mažas, o turima pasirodė turinti baisų oranžinį atspalvį (turiu šviesią odą).

Apie nagų lakus mano atsiliepimai geri. Bent jau man laiko apie savaitę (aišku, kiekvienai skirtingai) . Turiu tik dvi spalvas (vienas iš colour and go, kitas - moonlight kolekcijos), bet planuoju įsigyti daugiau, kai tik stendus atnaujins.
Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 03 26, 11:10)
Turiu putų pavidalo pudrą, tai man ji labai nepatinka. Spalvų pasirinkimas mažas, o turima pasirodė turinti baisų oranžinį atspalvį (turiu šviesią odą).

o man apie sia pudra TIK geri atsiliepimai. istikruju pirma atrodo labai ornazine, bet lengvai issitepa ir tobulai spalva prisitaiko prie odos. ir be to, labai svelnio putos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 03 25, 19:54)
Gal kur nors jau pastebėjote atnaujintus stendus?

Aš pastebėjau tik neatnaujintus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 25, 22:58)

Nagų lakai - puikus kainos ir kokybės santykis. Man laiko apie 4 dienas. Kai kurie šiek tiek ilgiau. Kiek turiu, visiems pakanka dviejų sluoksnių. Tepasi gražiai, be jokių dryžių ir pan. Džiūna gana greitai. Spalvos atitinka buteliukuose matomą vaizdą.
Atsakyti
ačiū. 4u.gif o gal kurios naudojat kremines pudras ''Soft&natural'' , ''Clear&mat'' arba pudras ''mineral compact powder'' , ''mosaic'' ? kokios nuomones? arba šeip gal kokią patartumėte g.gif
noriu isigyt ir kreminę ir birią pudrą, bet nežinau kurios geresnės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vestu_: 26 kovo 2011 - 11:58
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 26, 11:56)
ačiū. 4u.gif  o gal kurios naudojat kremines pudras ''Soft&natural'' , ''Clear&mat'' arba pudras ''mineral compact powder'' , ''mosaic'' ? kokios nuomones? arba šeip gal kokią patartumėte g.gif
noriu isigyt ir kreminę ir birią pudrą, bet nežinau kurios geresnės cool.gif

Mineralinę turiu. Nusipirkus labai ja džiaugiaus, šiek pamaskuoja, puikiai tepasi, bet po to pradėjo odą berti. Labai gaila, kaina puiki, spalvos neblogos.
Atsakyti
as clear and matt turiu, mano oda sausa, tai nenaudoju jokios sausos pudros ant virsaus, laiko visa diena, nors oda balta issitepu turi praeit laiko siek tiek jin kazkaip pakeicia spalva ir susivinodina, neatrodo tokia tamsi, ir naturaliau atrodo nei iskart pasitepus. turiu sviesiausia atspalvi.ja merginos pries sitoj temoj labai gyre, tai tikrai nepasigailejau. man loreal blogesne buvo true and match nei sita, jin tokia prie riebesniu, o su loreal tai ziauriai atrode nes sausa oda atserpetojus vietom mates tai siaubas, sita geresne man. turiu dar moonlight juoda nagu laka su blizguciais, laiko jei trumpi mano nagai ir nedirbu nieko be top coato man 3-4 dienas atlaiko.
Atsakyti