Ar yra naudojanciu akiu makijazo valikli?
Maciau yra rozinis ir melynas.
Gal galetumete sudeti nurasyti?
Is anksto aciu
QUOTE(justjura @ 2011 03 16, 18:59)
Is anksto aciu
Is anksto aciu
o as ka tik pasiskundziau,kad nerandu jau rozinio pirkti.sudeties neparasysiu nes ismeciau tuscia buteliu,beje ne viena.melynas nepatiko-akis grauze ,o ir seip jis aliejinis
Ojei melyno nepirkit tikrai nepatarciau...aliejinis ,griauzia akis. dar tokio brudo neturejau
Kaip šios firmos pudros? Pvz kompaktinė?
man patinka, jau kokia n-taja naudoju stai tokia
Is anksto aciu
Is anksto aciu
Sudėtis: aqua, glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, propylene glycol, chamomilla recutita flower extract, bisabolol, poloxamer 184, lactic acid, butylene glycol, glucose, bht, sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol, parfum, CI 16035
Rožinį valiklį pirkau Vilniuj Oze, prieš dvi savaites dar buvo.
Šian šį papirkau
Kažkaip nemačius šepetėlio buvau,tai toks ohoho Bet gražiai,ryškiai dažo,žiūrėsiu kaip su tepinu/byrėjimu bus
Kažkaip nemačius šepetėlio buvau,tai toks ohoho Bet gražiai,ryškiai dažo,žiūrėsiu kaip su tepinu/byrėjimu bus
QUOTE(Tibė @ 2011 03 18, 18:41)
Šian šį papirkau
turėjau, nepatiko tas šepetėlis man l.nepatogus buvo ir šiaip, negražiai man dažė
Is anksto aciu
Is anksto aciu
As melyna turejau, man visai neblogas buvo nuvalydavo normaliai, nelikdavo juodu paakiu
Papildyta:
QUOTE(drieziuxx @ 2011 03 17, 11:40)
o man ji nepatiko, labai kieta,efekto jokio
Štai tokį nusipirkau, pirmąjį eyelinerį savo, pabandymui, kadangi buvo pigiausias Ir juo esu tikrai patenkinta! Išlaiko visą dieną,o ir prie teptuko gana lengvai ir greitai pripratau.
QUOTE(*Cerise @ 2011 03 19, 12:01)
Štai tokį nusipirkau, pirmąjį eyelinerį savo, pabandymui, kadangi buvo pigiausias Ir juo esu tikrai patenkinta! Išlaiko visą dieną,o ir prie teptuko gana lengvai ir greitai pripratau.
O gal kartais matėt, ar yra toks pats tamsiai mėlynas?
QUOTE(smaggiuke @ 2011 03 19, 13:07)
O gal kartais matėt, ar yra toks pats tamsiai mėlynas?
Na kai jį pirkau visi buvo tik juodos spalvos, vieninteliai kitokių spalvų tada buvo iš "I love Berlin" kolekcijos