Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

Ar yra naudojanciu akiu makijazo valikli?
Maciau yra rozinis ir melynas.
Gal galetumete sudeti nurasyti?
Is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2011 03 16, 18:59)
Is anksto aciu

biggrin.gif o as ka tik pasiskundziau,kad nerandu jau rozinio pirkti.sudeties neparasysiu nes ismeciau tuscia buteliu,beje ne viena.melynas nepatiko-akis grauze ,o ir seip jis aliejinis
Atsakyti
Ojei melyno nepirkit biggrin.gif tikrai nepatarciau...aliejinis ,griauzia akis. dar tokio brudo neturejau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip šios firmos pudros? Pvz kompaktinė? g.gif
Atsakyti
user posted image

man patinka, jau kokia n-taja naudoju stai tokia smile.gif

Atsakyti
Is anksto aciu

Sudėtis: aqua, glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, propylene glycol, chamomilla recutita flower extract, bisabolol, poloxamer 184, lactic acid, butylene glycol, glucose, bht, sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol, parfum, CI 16035

Rožinį valiklį pirkau Vilniuj Oze, prieš dvi savaites dar buvo.
Atsakyti
Šian šį papirkau
user posted image

Kažkaip nemačius šepetėlio buvau,tai toks ohoho biggrin.gif Bet gražiai,ryškiai dažo,žiūrėsiu kaip su tepinu/byrėjimu bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 03 18, 18:41)
Šian šį papirkau

Kažkaip nemačius šepetėlio buvau,tai toks ohoho biggrin.gif Bet gražiai,ryškiai dažo,žiūrėsiu kaip su tepinu/byrėjimu bus  rolleyes.gif

turėjau, nepatiko schmoll.gif tas šepetėlis man l.nepatogus buvo ir šiaip, negražiai man dažė g.gif
Atsakyti
Is anksto aciu

As melyna turejau, man visai neblogas buvo smile.gif nuvalydavo normaliai, nelikdavo juodu paakiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(drieziuxx @ 2011 03 17, 11:40)
user posted image

man patinka, jau kokia n-taja naudoju stai tokia smile.gif

o man ji nepatiko, labai kieta,efekto jokio schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Štai tokį nusipirkau, pirmąjį eyelinerį savo, pabandymui, kadangi buvo pigiausias biggrin.gif Ir juo esu tikrai patenkinta! Išlaiko visą dieną,o ir prie teptuko gana lengvai ir greitai pripratau.
Atsakyti
QUOTE(*Cerise @ 2011 03 19, 12:01)
Štai tokį nusipirkau, pirmąjį eyelinerį savo, pabandymui, kadangi buvo pigiausias biggrin.gif  Ir juo esu tikrai patenkinta! Išlaiko visą dieną,o ir prie teptuko gana lengvai ir greitai pripratau.

O gal kartais matėt, ar yra toks pats tamsiai mėlynas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 19 kovo 2011 - 12:07
QUOTE(smaggiuke @ 2011 03 19, 13:07)
O gal kartais matėt, ar yra toks pats tamsiai mėlynas?

Na kai jį pirkau visi buvo tik juodos spalvos, vieninteliai kitokių spalvų tada buvo iš "I love Berlin" kolekcijos smile.gif
Atsakyti