Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

Stenduose jau pasirodė White Black ir I love Berlin kolekcijos.

Pirmoji kažkaip nelabai paliko įspūdį. Yra kažkoks nagų lako top coat'as, kuris kažką daro biggrin.gif Gal jis visai įdomus daiktas. Juodas šešėlis pasirodė labai nepigmentuotas.

I love Berlin kolekcija labai faina wub.gif Nagų lakų spalvos gražios ir visai įdomios, akių šešėlių paletė labai kokybiškai atrodo, nors patys šešėliai neitin pigmentuoti, lūpų balzamų nebuvo testerių tad nelabai galėjau pažiūrėti, bet baltasis yra su blizgesiu. Verta dėmesio kolekcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 06, 20:57)
merginos! gal zinot ar pas mus yra ''pure skin'' kolekcija? buvau dvejose eurokos parduotuvese, bet sake neturi doh.gif o as ten tokiu maskuojamu priemoniu prisiziurejau...  bigsmile.gif

man ir idomu, lyg kazkas minejo jog pi nauju turetu atsirasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 07, 19:23)
Stenduose jau pasirodė White Black ir I love Berlin kolekcijos.

Pirmoji kažkaip nelabai paliko įspūdį. Yra kažkoks nagų lako top coat'as, kuris kažką daro  biggrin.gif  Gal jis visai įdomus daiktas. Juodas šešėlis pasirodė labai nepigmentuotas.

I love Berlin kolekcija labai faina  wub.gif  Nagų lakų spalvos gražios ir visai įdomios, akių šešėlių paletė labai kokybiškai atrodo, nors patys šešėliai neitin pigmentuoti, lūpų balzamų nebuvo testerių tad nelabai galėjau pažiūrėti, bet baltasis yra su blizgesiu. Verta dėmesio kolekcija  smile.gif

Kur butent radote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 01 07, 20:27)
Kur butent radote? 4u.gif

Vilniaus akropolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukexxx @ 2011 01 06, 21:02)
sveikutes smile.gif gal kuri norit essentials kosmetikos visa nauja smile.gif gavau dovanu taciau spalvos ne mano tad nenaudoju smile.gif  seseliai vinos spalvos po 3 lt , melsvos spalvos tai siek tiek tepti tai ju kaina 2.5lt , seseliai quattro 5lt , skystas pravedimas melyna spalva metalic 3lt, piestukas violetine spalva 4lt 4u.gif  galima deretis smile.gif  4u.gif  blush2.gif  siunciu smile.gif o i kauna nemokamai atvezu smile.gif

user posted image

parduodu visa si turtuka visas naujas splavos man nepatiko uz 15lt galima deretis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukexxx @ 2011 01 08, 16:38)
parduodu visa si turtuka visas naujas splavos man nepatiko uz 15lt galima deretis  4u.gif

Čia jums ne skelbimų lenta. PRAŠAU.

Į temą : papirkau šiandien juodą išsukamą akių pieštuką, tai pirmas įspūdis paliko labai geras wub.gif ryškiai brėžiasi, ne per kietas, ne per minkštas, vnž., toks per viduriuką. Ai, ir dar laiko neblogai, pusė dienos ir dar neapsitrynę akys rolleyes.gif

Dar iš essence firmos labai patinka nagų lakai, pakankamai neblogas spalvų pasirinkimas ir ilgokai laikosi (bent man, šiaip turiu stiprius, tvirtus, neprobleminius nagus). Tphu tphu tphu 3 kartus, kad neprisišnekėčiau biggrin.gif

Išgirtasis nagų lako valiklis nelabai patiko, kažko prastokai man jis valo unsure.gif bet užtai labai skaniai kvepia (čia tas su ant etiketės nupiešta bračke) biggrin.gif nors pliusas iš manęs, kad beacetonis.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 07, 18:23)
I love Berlin kolekcija labai faina  wub.gif  Nagų lakų spalvos gražios ir visai įdomios, akių šešėlių paletė labai kokybiškai atrodo, nors patys šešėliai neitin pigmentuoti, lūpų balzamų nebuvo testerių tad nelabai galėjau pažiūrėti, bet baltasis yra su blizgesiu. Verta dėmesio kolekcija  smile.gif

aš radau testerius, tiesa lūpų dažų, tai juodas labai keistą įspūdį paliko, auksinis visai dailus. patiko nagų lako spalvos smile.gif
Atsakyti
Tiesa, dar pasidarė labai įdomu kaip su essence lūpdažių, blizgesių testeriais kituose miestuose? Šiandien mane sudomino keli blizgiai, ale nebuvo testerių, tai taip pirkti va bank ir nenorėjau, o ir konsultantė nemaloni pasirodė, nėra, vadinasi nėra, pirk nepabandžiusi spalvos - ar ji tau tinka ar ne unsure.gif irnesakyk.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safe: 08 sausio 2011 - 17:24
Safe, man irgi teko susidurt su lygiai tokia pacia problema. pardavejos tikrai kartais nesiskaito su klientais ir tuomet visai nebesinori ka nors pirkti doh.gif manau tai joms labai didelis minusas
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 08, 18:51)
Safe, man irgi teko susidurt su lygiai tokia pacia problema. pardavejos tikrai kartais nesiskaito su klientais ir tuomet visai nebesinori ka nors pirkti doh.gif  manau tai joms labai didelis minusas

Bet juokingiausia buvo tuomet, kai pasakiau, jog neimsiu nei vieno (juk nesamonė pirkt nepabandžius ar tau tikrai tinkama spalva):
- o toji nustebusiu balso tonu man ir sako - o tai kodėl? lotuliukas.gif
Atsakyti
Apziurejau abi kolekcijas, bet kazkaip niekas neuzkliuvo g.gif Seseliu spalvos nepatiko, laku spalva taip pat nepatrauke. Gal kai bus ispardavimas prigriebsiu is juodai baltos kolekcijos dvipusi piestuka ax.gif Matyt fairytale kolekcijos nesulauksiu, nors ten buvo ka pirkti verysad.gif
Atsakyti
sakykit, o kaip su tuo kalediniu kalendoriumi, kur konkursas buvo? g.gif ieskojau, bet niekur nemaciau, gal jau kur paskelbe nugaletojus? g.gif
Atsakyti