Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(sheeva @ 2011 03 04, 16:20)

Yra tikrai labai gražių ir fainų daiktų smile.gif
Ką labiausiai norėčiau išbandyti - tai priemones nagams, įdomiuosius nagų lakus, dar lūpų balzamus. O daugiau nieko. Šešėliai netikiu, kad labai geri būtų.. g.gif O tušu išgirtuoju buvau nusivylusi, tai daugiau tikrai niekad nebepirksiu Essence tušo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 06, 16:20)
Yra tikrai labai gražių ir fainų daiktų  smile.gif
Ką labiausiai norėčiau išbandyti - tai priemones nagams, įdomiuosius nagų lakus, dar lūpų balzamus. O daugiau nieko. Šešėliai netikiu, kad labai geri būtų..  g.gif  O tušu išgirtuoju buvau nusivylusi, tai daugiau tikrai niekad nebepirksiu Essence tušo  doh.gif

O koks geresnis tušas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 06, 19:55)
O koks geresnis tušas? smile.gif

Jeigu iš pigių, man geresnis buvo net ir Gabriella Salvete (tiksliai nežinau kaip rašosi), tik kad po paskutinio naudoto labai pasilpo blakstienos, bet gerai laikėsi, gražiai dažė, nebyrėjo, nusiplaudavo lengvai smile.gif
O visų kitų nevardinsiu, kurie man labiau patiko/tiko nei Essence, ar vis gi reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 06, 21:00)
, ar vis gi reikia?  smile.gif

Būtų įdomu smile.gif Gabriella Slavete nebandžiau, prieš Esence naudojau L'oreal, Max factor (išbandžiau visus), YSL, bet Essence man kažkoks stebuklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 06, 22:01)
Būtų įdomu  smile.gif  Gabriella Slavete nebandžiau, prieš Esence naudojau L'oreal, Max factor (išbandžiau visus), YSL, bet Essence man kažkoks stebuklas  smile.gif

Jeigu jums Essence stebuklas, tada nesuprantu kam offtopinti apie kitų firmų tušus 4u.gif

Atsakyti
Siandien nusipirkau essence tusa ta rozini ir lupu blizgesi VOLUMIZER. Kaip jums jis? man tai patinka, nelipnus, neskauda lupu pasitepus biggrin.gif, tik skonis ir kvapas nelabai...
Atsakyti
O aš iš naujo atradau tą rožinį tušą akių. Kažkaip gulėjo stalčiuje nenaudojamas, o kai pasibaigė mano mylimas Isadora nusprendžiau, kad reikia prasivalyti ir sunaudoti turimus. Pirmąjį ištraukiau L'oreal voluminous ir jis man visai nebepatiko. Antrasis buvo Essence rožinis ir jis nuostabiai gražiai padažo blakstienas wub.gif Taip lėliškai, bet tuo pačiu gražiai ir neperkrautai. Puikiai jas užriečia. Beveik suteikia dirbtinų blakstienų įspūdį. Kaip už tokią kainą - puikus tušas.
Labai laukiu naujų spalvų nagų lakų. Tai bene geriausias Essence gaminys wub.gif
O dėl šešėlių galėčiau pasakyti, jog ne visi yra prasti. Turiu kelias spalvas iš gana senos Creamylicious kolekcijos. Puikios pigmentacijos, gerai skirstosi ir laiko beveik visą dieną, labai geros konsistencijos - nemiltuoti. Neturiu jiems priekaištų. Nors dėl visų kitų ir nesiginčiju, nes tik šiuos turiu smile.gif
Atsakyti
Aš visai nesenai atradau Essence kosmetika, o ypač džiaugiuosi krempudra Clear and Matt, kadangi mano oda mišri tai i taip problematiška rasti krempudra kuri išlaikytų visą dieną, o su šia krempudra išbuvau geras 6 valandas i neišlindo ne mažiausias veido blizgesys thumbup.gif tiesa ant krempudros dejau Essence Mineral compact powder dar.Tikrai nesitikėjau ,kad už tokią kainą galima pasiekti tokių rezultatų, nes kiek turėjau krempudrų tai tiek ilgai neatlaikydavo nei viena.
Atsakyti
Bandziau sios firmos seselius,pravedima su blizguciais,laka nagams kazkokia pudra mozaikine.nieks nepatiko,isskyrus skysti akiu makijazui valyti.bet kazkaip dabar as jau jo neberandu pirkti
Atsakyti
Kuris cia tusas, kuris visoms patinka? Jau ne karta skaitau cia ir visos ji taip giria, gal reikia ir man prigriebt blush2.gif
Atsakyti
Manau si giria g.gif user posted image
Kai baigsis MF tusas ir as manau isbandysiu Essence, nors kazkada seniai seniai esu naudojusi kazkoki sios firmos ir man labai nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos,kaip manot,ar atsiras mūsų kaimeliuose nagų lako lipdukai?Jaučiu neverta tikėtis..bet taip norėtųsi išbandyt smile.gif

http://www.essence.e...udio-nails.html

o gal yra,tik aš pražiopsojau? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti