Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Shelly @ 2011 03 04, 18:17)
Galima bet tikrai ne tarp pudrų ar tušų,tik odą sugadinsit ir blakstienas,be to jos vistiek neatrodys natūraliai,juk nesakykit matosi kai gatvėj sutikta mergina pasidažo su pigia pudra,tai žiauriai atrodo vaizdas  rolleyes.gif manau pudra tai vienintelė gal kosmetikos priemonė į kurią verta investuoti kad atrodytumėt gražiai,na o aišku pieštukų,nagų lakų ir so on tai aš niekad nepraeinu pro essence stendus,visada kažką pasiemu ir tų limited edition  cool.gif

matosi ne tai, su kokia pudra ji pasidažius, o tai, kad dažytis nemoka. daugiau absoliučiai nieko nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 04, 20:34)
matosi ne tai, su kokia pudra ji pasidažius, o tai, kad dažytis nemoka. daugiau absoliučiai nieko nesimato  mirksiukas.gif

pritariu
Atsakyti
oj,kaip visko noriu doh.gif tikrai pasilepinciau daugeliu dalyku jei atveztu i Lietuva,bet idomu kaip bus...gal kuri bendraujat su eurokosu emeilu parasykit,paklauskit ar ketina atnaujinti stendus rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 04, 19:17)
Galima bet tikrai ne tarp pudrų ar tušų,tik odą sugadinsit ir blakstienas,be to jos vistiek neatrodys natūraliai,juk nesakykit matosi kai gatvėj sutikta mergina pasidažo su pigia pudra,tai žiauriai atrodo vaizdas  rolleyes.gif manau pudra tai vienintelė gal kosmetikos priemonė į kurią verta investuoti kad atrodytumėt gražiai,na o aišku pieštukų,nagų lakų ir so on tai aš niekad nepraeinu pro essence stendus,visada kažką pasiemu ir tų limited edition  cool.gif

na jei norit atrodyt natūraliai, kad gatvėje Jūsų nepastebėtų su makiažu TADA nesidažykit, o atrodyti nepriekaištingai (t.y. užmaskuoti trūkumus galima ir papigiai, jau n kartų įsitikinau, kad brangiau tai nėra geriau doh.gif tik LTL leidimas veltuj, kiek išbandai brangios kol atrandi sau tiknkamą doh.gif vaje vargų vargas... pinigų balon metimas verysad.gif
o dėl blakstienų tušų... Tai kam Jūs jas dažot, jei norit kad atrodytų natūraliai rolleyes.gif tiesiog palikit kaip yra ir bus NARŪRALU bigsmile.gif aš makiažą darau kai noriu būti kitokia nei kas dieną, o natūraliai atrodau ir be jo, kam man ta kosmetika, kažką dar daryti kai noriu būti natūrali g.gif
o dėl odos sugadinimo doh.gif su ta pačia prabangia jaučiaties saugi kiek už marketingą LTL/GBP/EUR ir t.t. susimokat unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal matet, ar yra jau stenduose pirkti meatalines nail art paletes?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 03 05, 02:10)
na jei norit atrodyt natūraliai, kad gatvėje Jūsų nepastebėtų su makiažu TADA nesidažykit, o atrodyti nepriekaištingai (t.y. užmaskuoti trūkumus galima ir papigiai, jau n kartų įsitikinau, kad brangiau tai nėra geriau  doh.gif  tik LTL leidimas veltuj, kiek išbandai brangios kol atrandi sau tiknkamą  doh.gif  vaje vargų vargas... pinigų balon metimas  verysad.gif
o dėl blakstienų tušų... Tai kam Jūs jas dažot, jei norit kad atrodytų natūraliai  rolleyes.gif tiesiog palikit kaip yra ir bus NARŪRALU  bigsmile.gif aš makiažą darau kai noriu būti kitokia nei kas dieną, o natūraliai atrodau ir be jo, kam man ta kosmetika, kažką dar daryti kai noriu būti natūrali  g.gif
o dėl odos sugadinimo  doh.gif su ta pačia prabangia jaučiaties saugi kiek už marketingą LTL/GBP/EUR ir t.t.  susimokat  unsure.gif

Naturaliai atrodyt nepasidažius gražiai neišeina,o kai pasidažai su kokybiška kosmetika tai atrodai natūraliai graži,juk prisidažyt tai visi gali,gražu yra tada kai padažytos blastienos yra ilgios ir tankios,bet tobulai atskirtos ir nesimato kad dažytos t.y nesulipusios ir be gumulėlių ,kas su pigia kosmetika niekaip,prisidažyt prisidažai ir gausis tos ilgos ir tankios kai n sluoksnį uždėsi bet tai kas iš to kai matosi kad varva akys doh.gif čia vat būtent tiem essenciniam tušam ir pudrom galioja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 05 kovo 2011 - 19:40
QUOTE(Shelly @ 2011 03 05, 20:39)
Naturaliai atrodyt nepasidažius gražiai neišeina,o kai pasidažai su kokybiška kosmetika tai atrodai natūraliai graži,juk prisidažyt tai visi gali,gražu yra tada kai padažytos blastienos yra ilgios ir tankios,bet tobulai atskirtos ir nesimato kad dažytos t.y nesulipusios ir be gumulėlių ,kas su pigia kosmetika niekaip,prisidažyt prisidažai ir gausis tos ilgos ir tankios kai n sluoksnį uždėsi bet tai kas iš to kai matosi kad varva akys  doh.gif čia vat būtent tiem essenciniam tušam ir pudrom galioja  rolleyes.gif

visiskai nesutinku ir pritariu Juxt nuomonei smile.gif
Atsakyti
Is dalies nesutinku su Shelly, kaina tikrai dazniausiai atspindi kokybe, bet su Essence tusu (toks rozinis, nezinau pavadinimo) lietuvoje laaabai daug geru vizazistu dazo(zinau, nes dirbu modeliu), o vizazo meistrai manau tikrai zino, kokia preke gerai atrodo ant zmogaus. Taip kad tiesiog reikia moketi pasirinkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 05, 19:39)
Naturaliai atrodyt nepasidažius gražiai neišeina,o kai pasidažai su kokybiška kosmetika tai atrodai natūraliai graži,juk prisidažyt tai visi gali,gražu yra tada kai padažytos blastienos yra ilgios ir tankios,bet tobulai atskirtos ir nesimato kad dažytos t.y nesulipusios ir be gumulėlių ,kas su pigia kosmetika niekaip,prisidažyt prisidažai ir gausis tos ilgos ir tankios kai n sluoksnį uždėsi bet tai kas iš to kai matosi kad varva akys  doh.gif čia vat būtent tiem essenciniam tušam ir pudrom galioja  rolleyes.gif

tai yra gražu būtent Jums mirksiukas.gif kažkam gražu lėliškos ir matomai dažytos, kažkam gražu natur produkt ir pan.
ir vis tiek labai įdomus nusistatymas, kad su pigia kosmetika neišeina gražiai pasidažyt. nu nemoka matomai moterys ir tiek. saviįtaiga, t'sakant hihihi.gif
Atsakyti
Na ką šiandien apsipirkau lotuliukas.gif . Norėjau kokia pudrą išbandyti tai prigriebiau Soft&Natural ar kaip ten ji kur dabar akcija. Nors ėmiau šviesiausia, bet kai išsitepiau visą veidą paaiškėjo,kad ji gerokai per tamsi. ax.gif Maskuoja tai jau kaip reikiant. Diena su tokia neišdrykčiau pasirodyt blush2.gif . Na labai patenkinta esu maskuojamuoju pieštuku, lūpdažio pavidalo. Ir dar nusipirkau pieštuką antakiams,jis taip pat nenuvylė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2011 03 05, 21:24)
Na ką šiandien apsipirkau  lotuliukas.gif . Norėjau kokia pudrą išbandyti tai prigriebiau Soft&Natural ar kaip ten ji kur dabar akcija. Nors ėmiau šviesiausia, bet kai išsitepiau visą veidą paaiškėjo,kad ji gerokai per tamsi. ax.gif  Maskuoja tai jau kaip reikiant. Diena su tokia neišdrykčiau pasirodyt  blush2.gif

O aš visiškai priešingos nuomonės apie ją.. Visada naudodavau šią pudrą, bet po to nusprendžiau pamėginti kitos firmos. Pabandžius naują, "Soft&Natural" pasirodė labai sunki, o ir maskuoja vidutiniškai, neišsilaiko visą dieną ir tinka labiau sausesnei odai,nes pakankamai riebi..
Atsakyti
Sveikos, o gal žinot, kada naujieji roduktai essence Lietuvoj pasirodys, nes Eurokos man jau kelinto klausimo neatsako
Atsakyti