Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(sheeva @ 2011 03 03, 20:10)
Naujovės
bigsmile.gif idomu ar viskas pasieks Lietuvą? rolleyes.gif

Sun Club seseliai labai grazus bigsmile.gif
Ir nagu laku multi dimesion spalvos superines...
Atsakyti
kaaaip noriu tos matinančios (biggrin.gif ) pudros bigsmile.gif
Ir Pure skin kompaktinės
Atsakyti
Nusipirkau vakar rinkinį antakiams formuoti, tamsesne spalva esu patenkinta, bet kur šviesią reiks dėt tai nežinau smile.gif
Atsakyti
kaip noriu to trukinejancio lako bigsmile.gif jei kur Klaipedoj pamatysit - saukit! biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pagirti Multi Action blakstienu tusa, nesitikejau kad bus toks geras, graziai uzriecia blakstienas, pastorina, liuks smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif turiu klausimėlių porą. Kokie atsiliepimai apie pudrą clear&matt ir soft touch mousse? kokios jų kainytės maždaug? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuliuxe: 04 kovo 2011 - 14:25
QUOTE(simuliuxe @ 2011 03 04, 15:03)
Sveiki  4u.gif  turiu klausimėlių porą. Kokie atsiliepimai apie pudrą clear&matt ir pure mineral? kokios jų kainytės maždaug?  ax.gif

Na aš tai manau kad pudra ir tušus tai jau reikia pirkti kokybiškus ne iš essence,turėjau aš tą pudrą,nu tai efektas panašus kaip su batų tepalu veidas nuvarytas... doh.gif Pudrai bent jau keturiasdešimt litukų nepagailėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliuxe @ 2011 03 04, 15:03)
Sveiki  4u.gif  turiu klausimėlių porą. Kokie atsiliepimai apie pudrą clear&matt ir soft touch mousse? kokios jų kainytės maždaug?  ax.gif

clear&matt ne itin gerai maskuoja, skirta riebesniai odai, nes neleidzia blizgeti.soft touch putos labai gerai prisitaiko prie odos. man laabai patinka. smile.gif
shelly, manau, kad svarbiausia rasti produkta, kuris tinka organizmui ir zinoma patinka paciam zmogui, neziurint i jo kaina. ne visada brangesne preke yra geresne, tuo isitikinau atradus butent sia,essence kosmetika. esu isbandzius daug ivairios kosmetikos, ir pigesnes ir brangesnes, bet yra nemazai produktu, kurie neverti uzkeltu kainu tik del vardo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 04, 11:43)
Galiu pagirti Multi Action blakstienu tusa, nesitikejau kad bus toks geras, graziai uzriecia blakstienas, pastorina, liuks smile.gif

Teko ir man laimė išbandyt šį tušą bigsmile.gif Tikrai nesitikėjau tokio efekto, net darbe kolegės gyrė, kad lb gražiai atrodo ir klausė kokį čia aš mandrą tušą naudoju lotuliukas.gif o buvau tik nesenai nusipirkus ir pirmą kartą pasidažius...Kai pasakiau, kad tai tušas už 10 lt, visoms žandikaulis atvipo biggrin.gif
Anksčiau pirkdavau tik L'orel, Maybelline ar Max Factor tušus, bet pasirodo galima atrasti tikrai neblogų gaminių ir Essence firmos thumbup.gif
Atsakyti
Nauji gaminukai
Nagų dizainui
Lakai
Lūpoms
Šėšėliai
Akims
Tušas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheeva: 04 kovo 2011 - 15:27
baikit nu miargickos... kaip noriu visko. gyvenu vokietijoj, bet bapkiu neturiu, o taip noriu taip viskas grazu, ramiai pro stendus nepraeinu...reik isbandyt viska. seseliai nezavi esence nepigmentuoti, nebent seseliu pagrindas daro dideli skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 03 04, 15:49)
clear&matt ne itin gerai maskuoja, skirta riebesniai odai, nes neleidzia blizgeti.soft touch putos labai gerai prisitaiko prie odos. man laabai patinka.  smile.gif
shelly, manau, kad svarbiausia rasti produkta, kuris tinka organizmui ir zinoma patinka paciam zmogui, neziurint i jo kaina. ne visada brangesne preke yra geresne, tuo isitikinau atradus butent sia,essence kosmetika. esu isbandzius daug ivairios kosmetikos, ir pigesnes ir brangesnes, bet yra nemazai produktu, kurie neverti uzkeltu kainu tik del vardo. smile.gif

Galima bet tikrai ne tarp pudrų ar tušų,tik odą sugadinsit ir blakstienas,be to jos vistiek neatrodys natūraliai,juk nesakykit matosi kai gatvėj sutikta mergina pasidažo su pigia pudra,tai žiauriai atrodo vaizdas rolleyes.gif manau pudra tai vienintelė gal kosmetikos priemonė į kurią verta investuoti kad atrodytumėt gražiai,na o aišku pieštukų,nagų lakų ir so on tai aš niekad nepraeinu pro essence stendus,visada kažką pasiemu ir tų limited edition cool.gif
Atsakyti