Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(miyako @ 2011 02 22, 11:39)
ziuriu,vien neigiami atsiliepimai pasipyle  lotuliukas.gif

Lyg pilnatis į pabaigą... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.google.lt.../...x=139&ty=57

Rozinis
ax.gif
Vakar nusilakavau laiko dar biggrin.gif
Spalva tai nerealiai grazi wub.gif
Bent jau su top coatu.
rolleyes.gif
Na patinka tikrai lakas,o kaina labai net 3,75lt drinks_cheers.gif thumbup.gif
Noreciau ir kitu spalvu bet nebuwo tik sv zalias,neturiu prie ko derint unsure.gif
Dar turejau akiu lineri toki blizganti tai nemokejau graziai as su juo dazytis...
Noreciau dar tuso

http://www.google.lt.../...tx=53&ty=92

Maciau siuos gyre,bet yra zalias,rausvas,violetinis...
unsure.gif
Gal kuri bandet,galit palyginti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Maciau siuos gyre,bet yra zalias,rausvas,violetinis...
unsure.gif
Gal kuri bandet,galit palyginti blush2.gif 4u.gif
[/quote]

na asmeniskai man rausvas labai patiko.dar kaina tokia nedidele tai is vis thumbup.gif na o zalias nepadare tokio didelio ispudzio schmoll.gif
o kur jus matet violetni? multi action? bigsmile.gif negi jau naujoviu turime? bigsmile.gif wub.gif

p.s. bet labiausiai man patiko ,,all eyes on me''. ir spalvu ivairove zavi, ir tusas nuostabus. ilgina, uzriecia, jei reikia tankesniu,pateplioji daugiau ir turi ''barbiskas blakstienas'' o kaina - juokinga. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zarina'4ka: 23 vasario 2011 - 06:32
Naujovių dar nėra, bet bus oranžinis multi action smokey eyes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 23, 18:40)
Naujovių dar nėra, bet bus oranžinis multi action smokey eyes smile.gif

jetau, kokia as ziopla! doh.gif visa laika maniau, kad multi action tik rausvi ir zali, o to violetinio net nepastebedavau. rausvas jis man ir viskas lotuliukas.gif
tai gal kas turit atsiliepimu apie violetini? kuo jis skirias nuo rausvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Teisi ir buvot, nes multi action tikrai tik rausvi ir žali, o violetinio tai niekada net nemačiau, gal kas nors rausvąjį taip vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 21, 20:03)
O kaip ta Long lasting pudra? Reikia vienai progai pudrytes, bet zinau, kad nei kart jos nenaudosiu daugiau, tai pinigu nesinori laidyti. Ar yra sviesiu atspalviu, ar pamaskuoja, graziai dengiasi, laikosi?  blush2.gif

Pakartosiu klausima blush2.gif Gal kas vis tik bande 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 23, 20:34)
Pakartosiu klausima  blush2.gif  Gal kas vis tik bande  4u.gif

tai gal nebande smile.gif o koks paveiksliukas pudros nes apie tokia kaip ir neteko girdet dar biggrin.gif
Atsakyti
Iš tiesų ta pudra vadinasi Stay all day:
user posted image
Atsakyti
Essence balandžio mėnesio limituota kolekcija
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 02 25, 23:27)
kaip sudomino!!  wub.gif  o ta violetine bonkute tikriausiai kvepaliukai?  bigsmile.gif  laukiu nesulaukiu  ax.gif

drinks_cheers.gif Mane labai sudomino skaistalai (ar pudra ten biggrin.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
o mane žydrasis nagų lakas tongue.gif
Atsakyti