Keista Aš turėjau braškinį, man jis nei kvepėjo nei saldumas jautėsi.
Man jaučias visų kvapas
Net nežinau kaip eitų nejaust, bet čia jau individualu, gal kaip tik kuriam nors kvapui esate nejautrios, nes man jaučias
Net nežinau kaip eitų nejaust, bet čia jau individualu, gal kaip tik kuriam nors kvapui esate nejautrios, nes man jaučias
pagirsiu naujaji Essence isradima- tuos seselius antakiams. tikrai puikus dalykas
ir dar tie lupdaziai sidabrinej tubelej super
QUOTE(MissR @ 2011 02 20, 13:40)
Aš turiu irgi vieną iš šitos serijos (turbūt kalba eina apie šį):
Spalva (almost famous) man labai graži ir patinka, lūpdažis lengvai tepasi, bet deja prastai laiko
iš essence kosmetikos esu labai patenkinta išsukamu juodu akių pieštuku, išsilaiko beveik visą dieną, ryškiai brėžia, nei per minkštas, nei per kietas, kaina nesikandžioja, žodžiu, pats viduriukas žinau, kad tikrai kartosiu jį dar kartą pasibaigus senajam
ir akių tušu multi action dar nesu nusivylusi. Dažnai dažydamasi naudoju du tušus, šį ir kitą (Loreal, Max Factor ir pan.) tad efektas visada būna puikus. Tik dabar mąstau, gal pabandyti tą kitą action'ą (tik žalioj pakuotėj)
kurios jį turit ar esat išbandžiusios gal pakomentuotumėte pliusus/minusus
Safe, keletą puslapių atgal buvo diskutuota apie šį tušą, tingiu vėl rašyt savo nuomonę
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 20, 17:48)
Safe, keletą puslapių atgal buvo diskutuota apie šį tušą, tingiu vėl rašyt savo nuomonę
Na, aš šiandien irgi buvau tinginį įjungus pasikuist po temą pasiskaičiau, yra neblogų atsiliepimų, reiks gal pabandyt ir žalią
Šiaip iš Essence nieko neturiu, nes nepasitikiu tokiais pigiais produktais na pvz jei tušas, tai esu įsitikinus kad nubėgs, pieštukas- lygiai tas pat, pudrą išvis bijočiau tept, bet va esu surizikavus pirkau Essence Liquid Eyliner -patiko, neblogas, kaip kasdienai, bet .. kartą sulūžo per pusę besukant, nusipirkau kitą- vėl tas pats
Dabar išbandžiau Quick Dry Top Coat'ą -jau 4-ą dieną puikiai laiko laką
kadangi ant top coat'o nesiruošiu pakloti kelių dešimčių litų, išbandžius šį nebrangų-nenusivyliau
Dabar išbandžiau Quick Dry Top Coat'ą -jau 4-ą dieną puikiai laiko laką
kadangi ant top coat'o nesiruošiu pakloti kelių dešimčių litų, išbandžius šį nebrangų-nenusivyliau
O kaip ta Long lasting pudra? Reikia vienai progai pudrytes, bet zinau, kad nei kart jos nenaudosiu daugiau, tai pinigu nesinori laidyti. Ar yra sviesiu atspalviu, ar pamaskuoja, graziai dengiasi, laikosi?
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 21, 21:03)
O kaip ta Long lasting pudra? Reikia vienai progai pudrytes, bet zinau, kad nei kart jos nenaudosiu daugiau, tai pinigu nesinori laidyti. Ar yra sviesiu atspalviu, ar pamaskuoja, graziai dengiasi, laikosi?
Long lasting nebandziau, bet is UMS sita labai patiko vakareliams/progoms/vestuvems. Kasdien man per sunki pasirode
QUOTE(coliuke_edita @ 2011 02 21, 20:33)
Long lasting nebandziau, bet is UMS sita labai patiko vakareliams/progoms/vestuvems. Kasdien man per sunki pasirode
Gal galetumete parasyti tikslu pavadinima? Cia Eurokos jos ieskoti? Kokia kaina, ar yra sviesiu atspalviu, ar matine visiskai?
Turiu essence pieštuką akių ilgai išliekantį, tai galiu pasakyt, kad ilgai nišlieka
ziuriu,vien neigiami atsiliepimai pasipyle