Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

Keista biggrin.gif Aš turėjau braškinį, man jis nei kvepėjo nei saldumas jautėsi.
Atsakyti
Man jaučias visų kvapas g.gif
Net nežinau kaip eitų nejaust, bet čia jau individualu, gal kaip tik kuriam nors kvapui esate nejautrios, nes man jaučias smile.gif
Atsakyti
pagirsiu naujaji Essence isradima- tuos seselius antakiams. tikrai puikus dalykas drinks_cheers.gif
ir dar tie lupdaziai sidabrinej tubelej super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 02 20, 13:40)
ir dar tie lupdaziai sidabrinej tubelej super  wub.gif

Aš turiu irgi vieną iš šitos serijos (turbūt kalba eina apie šį):
user posted image

Spalva (almost famous) man labai graži ir patinka, lūpdažis lengvai tepasi, bet deja prastai laiko unsure.gif

iš essence kosmetikos esu labai patenkinta išsukamu juodu akių pieštuku, išsilaiko beveik visą dieną, ryškiai brėžia, nei per minkštas, nei per kietas, kaina nesikandžioja, žodžiu, pats viduriukas smile.gif žinau, kad tikrai kartosiu jį dar kartą pasibaigus senajam rolleyes.gif

ir akių tušu multi action dar nesu nusivylusi. Dažnai dažydamasi naudoju du tušus, šį ir kitą (Loreal, Max Factor ir pan.) tad efektas visada būna puikus. Tik dabar mąstau, gal pabandyti tą kitą action'ą (tik žalioj pakuotėj) mastau.gif
kurios jį turit ar esat išbandžiusios gal pakomentuotumėte pliusus/minusus 4u.gif
Atsakyti
Safe, keletą puslapių atgal buvo diskutuota apie šį tušą, tingiu vėl rašyt savo nuomonę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 20, 17:48)
Safe, keletą puslapių atgal buvo diskutuota apie šį tušą, tingiu vėl rašyt savo nuomonę biggrin.gif

Na, aš šiandien irgi buvau tinginį įjungus pasikuist po temą biggrin.gif pasiskaičiau, yra neblogų atsiliepimų, reiks gal pabandyt ir žalią cool.gif
Atsakyti
Šiaip iš Essence nieko neturiu, nes nepasitikiu tokiais pigiais produktais na pvz jei tušas, tai esu įsitikinus kad nubėgs, pieštukas- lygiai tas pat, pudrą išvis bijočiau tept, bet va esu surizikavus pirkau Essence Liquid Eyliner -patiko, neblogas, kaip kasdienai, bet .. kartą sulūžo per pusę besukant, nusipirkau kitą- vėl tas pats biggrin.gif

Dabar išbandžiau Quick Dry Top Coat'ą -jau 4-ą dieną puikiai laiko laką thumbup.gif
kadangi ant top coat'o nesiruošiu pakloti kelių dešimčių litų, išbandžius šį nebrangų-nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
O kaip ta Long lasting pudra? Reikia vienai progai pudrytes, bet zinau, kad nei kart jos nenaudosiu daugiau, tai pinigu nesinori laidyti. Ar yra sviesiu atspalviu, ar pamaskuoja, graziai dengiasi, laikosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 21, 21:03)
O kaip ta Long lasting pudra? Reikia vienai progai pudrytes, bet zinau, kad nei kart jos nenaudosiu daugiau, tai pinigu nesinori laidyti. Ar yra sviesiu atspalviu, ar pamaskuoja, graziai dengiasi, laikosi?  blush2.gif

Long lasting nebandziau, bet is UMS sita labai patiko vakareliams/progoms/vestuvems. Kasdien man per sunki pasirode
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2011 02 21, 20:33)
Long lasting nebandziau, bet is UMS sita labai patiko vakareliams/progoms/vestuvems. Kasdien man per sunki pasirode
user posted image

Gal galetumete parasyti tikslu pavadinima? Cia Eurokos jos ieskoti? Kokia kaina, ar yra sviesiu atspalviu, ar matine visiskai? blush2.gif
Atsakyti
Turiu essence pieštuką akių ilgai išliekantį, tai galiu pasakyt, kad ilgai nišlieka biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu,vien neigiami atsiliepimai pasipyle lotuliukas.gif
Atsakyti