hmm, o aš mąstau mąstau... ir pagalvojau, kad visgi esu patenkinta tiek Essence, tiek Catrice kosmetika puikiai žinau pirkdama, kokiai kategorijai ji skirta, puikiai žinau, ko iš jos galima tikėtis, pasirenku tai, ko man tikrai reikia ir perku o nusivylimų būna visur, tik jie mažiau skaudūs, kai kosmetika pigesnė..
Nusipirkau vakar pabandymui rudą akių pieštuką, juodą išsukamą vandeniui atsparų, ir šešėlius.
Tai pieštukai sueis, o šešėliai bent jau man visiška tragedija Miltuoti, netolygiai dengiasi, sulieti spalvas labai sunkiai sekėsi...galiausiai nusivaliau vokus ir dažiausi savo megstamiausiais iš "Rituals" Nėra net ką lygint...Gerai, kad nedaug kainavo, tai negaila bus išmest...
Va taip atrodo ta mano nelaimė
Pirkau dar kažkius kitokius panašius šešėlius iš šalia buvusio stendo...irgi nebrangius, irgi nepatiko...Žodžiu totalus fail
Tai pieštukai sueis, o šešėliai bent jau man visiška tragedija Miltuoti, netolygiai dengiasi, sulieti spalvas labai sunkiai sekėsi...galiausiai nusivaliau vokus ir dažiausi savo megstamiausiais iš "Rituals" Nėra net ką lygint...Gerai, kad nedaug kainavo, tai negaila bus išmest...
Va taip atrodo ta mano nelaimė
Pirkau dar kažkius kitokius panašius šešėlius iš šalia buvusio stendo...irgi nebrangius, irgi nepatiko...Žodžiu totalus fail
Sveikos supermamos
Jau senokai skaitinėju šią temą, kaip svečias, tačiau šiandien nutariau ir pati pasidalinti savo mintimis apie Essence gaminius, kurių turiu ganėtinai nemažai, gal kai kam pravers mano atsiliepimai
Taigi:
"Volume up" lūpų blizgis- šaldantis, malonaus kvapo, bet neilgai laikėsi ant lūpų (labiau tinkamas vasarai, manyčiau);
Lūpų dažai (sidabro spalvos pakuotėje) - labai maloniai jaučiasi ant lūpų, ganėtinai ilgai laikosi, tikrai patiko.
"XXL shine" lūpų blizgis- nelipnus, laikosi vidutiniškai, kartočiau vėl šį pirkinį.
"Glossy lipbalm"- tikrai šaunus daikčiukas, o dar už tokią juokingą kainą- 2,96 lt.
"Mineral compact powder"- nepatiko, jokio maskavimo,greit sutrupėjo į gabalus.
"Clear & matt" kreminė pudra- mano favoritė iš essence kreminių pudrų, gerai išlaiko matiškumą, ganėtinai natūraliai atrodo.
"Soft touch mousse" putų pavidalo pudra- puikiai maskuoja, neblogai laikosi, tačiau manau kemša poras gal kas nors taip pat naudoja šią pudrą ir galėtų patvirtinti/paneigti mano įtarimus dėl porų kimšimo??
"Cover stick" maskuojamasis pieštukas-gerai maskuoja, tačiau pastebėjau, jog ant viršaus užtepus pudrą rezultatas suprastėja.
Jau senokai skaitinėju šią temą, kaip svečias, tačiau šiandien nutariau ir pati pasidalinti savo mintimis apie Essence gaminius, kurių turiu ganėtinai nemažai, gal kai kam pravers mano atsiliepimai
Taigi:
"Volume up" lūpų blizgis- šaldantis, malonaus kvapo, bet neilgai laikėsi ant lūpų (labiau tinkamas vasarai, manyčiau);
Lūpų dažai (sidabro spalvos pakuotėje) - labai maloniai jaučiasi ant lūpų, ganėtinai ilgai laikosi, tikrai patiko.
"XXL shine" lūpų blizgis- nelipnus, laikosi vidutiniškai, kartočiau vėl šį pirkinį.
"Glossy lipbalm"- tikrai šaunus daikčiukas, o dar už tokią juokingą kainą- 2,96 lt.
"Mineral compact powder"- nepatiko, jokio maskavimo,greit sutrupėjo į gabalus.
"Clear & matt" kreminė pudra- mano favoritė iš essence kreminių pudrų, gerai išlaiko matiškumą, ganėtinai natūraliai atrodo.
"Soft touch mousse" putų pavidalo pudra- puikiai maskuoja, neblogai laikosi, tačiau manau kemša poras gal kas nors taip pat naudoja šią pudrą ir galėtų patvirtinti/paneigti mano įtarimus dėl porų kimšimo??
"Cover stick" maskuojamasis pieštukas-gerai maskuoja, tačiau pastebėjau, jog ant viršaus užtepus pudrą rezultatas suprastėja.
dar pamiršau pridėti atsiliepimus apie akių makiažo priemones
"Smokey eyes" akių pieštukas- vidutiniškai laikosi, "minkštas", patinka man labai.
Eyeliner`is (extra long lasting) "flomasteris"- labai patogu sukurti "katės akių" efektą, taipogi ilgai laikosi.
"Metal glam" eyeliner`is- gražiai, "metališkai" žvilga, labiau vakarui naudoju.
"Multi action" tušas- o dar už tokią kainą, tai tikrai nėra ko be pridurti
"Multi action false lashes" - na čia, tai tikras nesusipratimas, arba aš seną tušą nusipirkau kažkokiais gumuliukais tepė, sausas toks, vienu žodžiu....
ir nagams:
"multi dimension" - liux lakas, puikiai laikosi,ir spalvytės gražios, tikrai
"Quick dry topcoat"- nepatiko, lakas juo padengtas dar ilgiau džiuvo, o ir nuo lako skeldėjimo neapsaugojo nei dienos ilgiau (nors aprašymas žadėjo ką kitą), taip kad nevertas dėmesio pirkinys visai.
tai tiek atsiliepimų jei dar kils klausimų, klauskit
"Smokey eyes" akių pieštukas- vidutiniškai laikosi, "minkštas", patinka man labai.
Eyeliner`is (extra long lasting) "flomasteris"- labai patogu sukurti "katės akių" efektą, taipogi ilgai laikosi.
"Metal glam" eyeliner`is- gražiai, "metališkai" žvilga, labiau vakarui naudoju.
"Multi action" tušas- o dar už tokią kainą, tai tikrai nėra ko be pridurti
"Multi action false lashes" - na čia, tai tikras nesusipratimas, arba aš seną tušą nusipirkau kažkokiais gumuliukais tepė, sausas toks, vienu žodžiu....
ir nagams:
"multi dimension" - liux lakas, puikiai laikosi,ir spalvytės gražios, tikrai
"Quick dry topcoat"- nepatiko, lakas juo padengtas dar ilgiau džiuvo, o ir nuo lako skeldėjimo neapsaugojo nei dienos ilgiau (nors aprašymas žadėjo ką kitą), taip kad nevertas dėmesio pirkinys visai.
tai tiek atsiliepimų jei dar kils klausimų, klauskit
Šita kosmetika - tai visiškas nesusipratimas . Arba aš pernelyg išlepusi ir pasinešusi ant vardinės ir visame pasaulyje pripažintos produkcijos, arba...
Mano draugė dirba EUROKOS'e, tai kartas nuo karto man prineša tos ESSENCE neva pabandymui ar pan. Dar nė vienas dalykėlis man nepaliko įspūdžio, o, tiksliau sakant, net nepatiko . Na, pusė velnio nebent šie skaistalai :
Bet ir tai tik pusė velnio ....
Mano draugė dirba EUROKOS'e, tai kartas nuo karto man prineša tos ESSENCE neva pabandymui ar pan. Dar nė vienas dalykėlis man nepaliko įspūdžio, o, tiksliau sakant, net nepatiko . Na, pusė velnio nebent šie skaistalai :
Bet ir tai tik pusė velnio ....
Šiandien nusipirkau keletą išpardaviminių šmutkių
Kairysis
Lūpų bligio spalvytė labai patiko,o jau kvapas/skonis Juodasis šešėlis pigmentuotas labiau,už mano turimą Too Faced Nagų lakodar neišbandžiau,na bet man joks nagų lakas neišsilaiko ilgiau nei 3 dienas, tai stebuklo už 4lt nesitikiu
Kairysis
Lūpų bligio spalvytė labai patiko,o jau kvapas/skonis Juodasis šešėlis pigmentuotas labiau,už mano turimą Too Faced Nagų lakodar neišbandžiau,na bet man joks nagų lakas neišsilaiko ilgiau nei 3 dienas, tai stebuklo už 4lt nesitikiu
Noriu pagirti akių pieštuką iš Metallics kolekcijos
Minkštas, gerai tepasi, spalvytė labai graži. Na tik ne itin ilgai išsilaiko...Bet smagu juo dažytis
Minkštas, gerai tepasi, spalvytė labai graži. Na tik ne itin ilgai išsilaiko...Bet smagu juo dažytis
QUOTE(AuriukasR @ 2011 02 13, 17:36)
Kairysis
Nagų lako dar neišbandžiau,na bet man joks nagų lakas neišsilaiko ilgiau nei 3 dienas, tai stebuklo už 4lt nesitikiu
Kairysis
Nagų lako dar neišbandžiau,na bet man joks nagų lakas neišsilaiko ilgiau nei 3 dienas, tai stebuklo už 4lt nesitikiu
Aš šitą irgi nusipirkau, pradžioj išsigandau, kad per ryškus, nors mėgstu aš ir ryškesnius, bet paskui prisijaukinau,pripratau tepasi neblogai, laiko apie 2 dienas
QUOTE(AuriukasR @ 2011 02 13, 17:36)
Lūpų bligio spalvytė labai patiko,o jau kvapas/skonis
Lūpų bligio spalvytė labai patiko,o jau kvapas/skonis
Aš irgi tokį turiu. Spalva tikrai labai graži, kvapas nuostabus. Oj, atleisk, ne, ne tokį patį turiu... Pas mane "Berry sorbet" . Va, nuotraukytė:
Taip pat dar toks yra:
http://www.essence.e...yLipbalm_27.png
http://www.fashionat...0Strawberry.png
P.S. Sorry, negaliu įmest paveiksliuko kaip jūs, nes man neleidžia kažkodėl... Išmeta lentelę "Error. Privalote įvesti nuorodą".. Tai vat nervas ima..
Nusipirkau ir aš šiandien per išpardavimą tą blizgį. spalva graži, ant lūpų malonus, bet kur jūs kvapą randat ir skonį neįsivaizduoju, bet kaip už tokią kainą tai geras.
Šiaip neragavu aš jo, tai kas per skonis - neįsivaizduoju.
O šiaip skaniai kvepia man braškinis
Na, neblogas jis visai. Nepasakyčiau, kad ir brangus...
O šiaip skaniai kvepia man braškinis
Na, neblogas jis visai. Nepasakyčiau, kad ir brangus...
QUOTE(olia12 @ 2011 02 18, 18:07)
Nusipirkau ir aš šiandien per išpardavimą tą blizgį. spalva graži, ant lūpų malonus, bet kur jūs kvapą randat ir skonį neįsivaizduoju, bet kaip už tokią kainą tai geras.
Na, nėra stiprus tas kvapas. O skonis yra... Nusipirkau visas rūšis šio balzamo, tai visi išskyrus šviesiai rudą palaižius lūpas turi malonaus saldumo. Puikus variantas, kai norisi ir bučinių, ir sudrėkintų lūpų