Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(indreabtf @ 2011 02 09, 18:44)
Apie šitą jau seniai klausiau ir vis dar laukiu atsiliepimų, nes irgi norėčiau, bet kažkaip vis nesugalvoju ar vertą. Tai labai laukiu atsiliepimų smile.gif

juodas l.ryškus, lengvai tepasi ax.gif baltas yra perlamutrinis, dėl laikymosi sunku pasakyt, nes tik ant rankos bandžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 02 10, 18:21)
man sitos kosmetikos kokybe kazkaip irgi nepatinka. uzeinant pirkimo manijai,pasinaudoju proga,vis prigriebiu ka nors. bet jau pasizadejau sau,kad NIEKAD to nedarysiu daugiau. geriau 5 kart susilaikysiu,ir nusipirksiu geresni daikta,o ne toki,kuri ismesiu,nusivylus.

Nu kaip.. as tai nesu chaneliu megeje.. turiu ir tokios ir tokios.. kartais tikrai pigesne geriau.. bet su sitais piestukais nepasiteisino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 10, 18:39)
Nu kaip.. as tai nesu chaneliu megeje.. turiu ir tokios ir tokios.. kartais tikrai pigesne geriau.. bet su sitais piestukais nepasiteisino schmoll.gif

tai as viska surpantu ( siaip labai daznai matau Jus temose,kurios mane domina, tai manau,kad pas mus panasus poziuris i kosmetika ir panasus skoniai).
Siaip kazkaip essence man netaip labai pasiteisino,kaip ir catrice. Keista, nes gamintojas tas pats. Bet catrice pigmentas seseliu-tikrai geresnis. (as turiu juodus - man jie thumbup.gif thumbup.gif , sviesius nusipirkau- tai viskas nubyra,kol pabaigiu dazytis)
o essence - vienas kitas geri - bet kazkaip gal neuztaikau ant geru smile.gif

Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 02 10, 19:06)
tai as viska surpantu ( siaip labai daznai matau Jus temose,kurios mane domina, tai manau,kad pas mus panasus poziuris i kosmetika ir panasus skoniai).

drinks_cheers.gif biggrin.gif prasom i mane ,,tu''
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 10, 19:09)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif prasom i mane ,,tu''

4u.gif gerai!
tai o apie essence tiek. sesei atiduosiu visus seselius,kuriuos susigundzius prigriebiau - o jie nelabai ir issilaiko.
patiko dar moonlight.ar kaip vadinosi,praeitos ziemos kolekcijos. tokei ruzavi su blizgiu.. bet taip pora syk pasinaudojau ir guli smile.gif
Atsakyti
Nu žiūriu merginos diskusija įdomi užsivedė smile.gif
Matyt aš neužtaikiau ant man nepatinkančių produktų g.gif
Nes kiek naudoju (o naudoju nemažai) šios firmos kosmetikos, tai neteko nei vienu daiktu nusivilt smile.gif
Tikriausiai kad aš daug labai apsiskaitau apie vieną ar kitą produktą tiek SM, tiek remdamasi essence aprašymais, tai nenusvilau, ir neteko nei vieno daikto išmest, gal dėl to, kad ilgai renkuos net ir pigią kosmetiką, ir netenka nusivilt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 02 10, 18:06)
Bet catrice pigmentas seseliu-tikrai geresnis. (as turiu juodus - man jie  thumbup.gif  thumbup.gif , sviesius nusipirkau- tai viskas nubyra,kol pabaigiu dazytis)

man labai patinka juodi šešėliai iš black white kolekcijos, gerai pigmentuoti, lyginant su Catrice net geriau sakyčiau, bet juos tik parduotuvėj pirštu perbraukiau, tai nežinau kaip būtų panaudojus, o naudoju pravedimui smile.gif
Atsakyti
Man Essence kaip gamintojas patinka, bet turiu pripažinti, kad iki šiol patiko tik 4 produktai (įžymusis tušas biggrin.gif , false lash tušas, XXXL blizgiai, akių pieštukai). Labai daug ką esu išmetus po kelių bandymų doh.gif Daug buvo tokių priemonių, kurias pabagiau, bet antrą kartą nepirkčiau schmoll.gif Bet aš matyt priekabi ax.gif Šanelių ir aš nenaudoju (nebent kas padovanoja, ir tai, dažnai tenka nusivilti ax.gif ), bet yra iš mass marketo žymiai geresnių gamintojų smile.gif
Atsakyti
dontstop, tiksliai- akiu piestukai!!! long lasting issumakas! 4u.gif labai patenkinta buvau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 11 vasario 2011 - 10:54
QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 08:23)
Man Essence kaip gamintojas patinka, bet turiu pripažinti, kad iki šiol patiko tik 4 produktai (įžymusis tušas  biggrin.gif , false lash tušas, XXXL blizgiai, akių pieštukai). Labai daug ką esu išmetus po kelių bandymų  doh.gif Daug buvo tokių priemonių, kurias pabagiau, bet antrą kartą nepirkčiau  schmoll.gif  Bet aš matyt priekabi  ax.gif  Šanelių ir aš nenaudoju (nebent kas padovanoja, ir tai, dažnai tenka nusivilti  ax.gif ), bet yra iš mass marketo žymiai geresnių gamintojų  smile.gif

Ir man tas pats doh.gif
Nagų lakas jau tą patį vakarą nusilupa, valiklis nieko nenuvalo doh.gif Iš metallics kolekcijos nagų lakas su tuo magnetuku irgi nesąmonė doh.gif Pirmą nagą išėjo pasidaryt, o po to jokios linijos nebesubėga doh.gif Vakar su juo nusilakavau, vakare jau pradėjo lupinėtis, tai dabar ką tik pusę valandos valiau tą nagų laką su kokosiniu valikliu, o paprastai per penkias minutes nusivalau doh.gif
QUOTE(miyako @ 2011 02 11, 10:50)
dontstop, tiksliai- akiu piestukai!!! long lasting issumakas!  4u.gif  labai patenkinta buvau  thumbup.gif

Tą pieštuką gal jau kokį dešimtą naudoju, nepakeičiamas man jis blush2.gif
Dar patiko maskuokliai, bet pakeičiau į catrice firmos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marcipane*: 11 vasario 2011 - 11:04
kiek pirkau essence tiek nusivyliau:
kazkada pirktas maskuojamas piestukas subega i rauksles, ir maskuoja nekaip
susigundziau smokey eyes seseliais -irgi tragedija : tepasi sunkiai, ,,valuzojasi,, , nelygiai issiskirsto ir gaunasi nesamone
nusipirkau vandeniui atspare plunksnele akiu pravedimui- tai tenka aki trinti kaip su ragaze ir tai ne iki galo nusivalo net su spec.akiu valikliu!
susigundziau dar cia kazkokiais dvispalviais seseliais- tai ka as zinau, ta pati nesamone..
ir vis pasizadu-nebepirksiu, bet vistiek-uzsokstu ant kokios akcijos, ir vel prisiperku sudu .. durne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 02 11, 12:45)
kiek pirkau essence tiek nusivyliau:
kazkada pirktas maskuojamas piestukas subega i rauksles, ir maskuoja nekaip
susigundziau smokey eyes seseliais -irgi tragedija : tepasi sunkiai, ,,valuzojasi,, , nelygiai issiskirsto ir gaunasi nesamone
nusipirkau vandeniui atspare plunksnele akiu pravedimui- tai tenka aki trinti kaip su ragaze ir tai ne iki galo nusivalo net su spec.akiu valikliu!
susigundziau dar cia kazkokiais dvispalviais seseliais- tai ka as zinau, ta pati nesamone..
ir vis pasizadu-nebepirksiu, bet vistiek-uzsokstu ant kokios akcijos, ir vel prisiperku sudu .. durne  schmoll.gif

ir as kazkaip susugundziau smokey eyes dle to skysto pravedimo..... bet pasinaudojau viena tik karta. nezinau,ka su juo dabar daryti doh.gif
Atsakyti