Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(miyako @ 2010 12 31, 11:27)
paziurekite catrice juodus... as naudojau kaip pavedimus vietoj piestuko ar liner'io. visa diena issilaike.o pigmentas  thumbup.gif  thumbup.gif kazkaip kitais seselaiai nesu tiek suzaveta,kiek juodais;)

Čia turit omeny user posted image ar user posted image ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 12 31, 11:37)
Čia turit omeny user posted image ar user posted image ? smile.gif

atsiprasau, kad nepatikslinau. mus dabar ismes is sitos temos - bet parasysiu vistiek - turiu omeny pirma pakuote. kur viena spalvyte. ten yra juoda su blizguciais mazais. tie blizguciai praktiskai nesimato. ir pigmentas - labai geras! (nu bent jau man pasirode taip)
tik siulyciau dazyti akis pries naudojant pudra.. nes seselio trupineliai,jei nukris ten,kur nereikia,sunkiai pasisalina nuo odos:) toks vat pigmentas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, dar nematyti I love berlin kolekcijos?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 01 03, 15:35)
g.gif

Kaune Saulėteky dar nėra, kol kas Metallic stovi 4u.gif
Atsakyti
Vilniuj CUPe ir Oze taip pat dar Metallic
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 01 03, 15:35)
g.gif

gavau pranesima bigsmile.gif thumbup.gif kad Klaipedoje si I love Berlin kolekcija turetu atsirasti po geros savaites bigsmile.gif
Essence ,,I love Berlin“:
Taikos pr.61 (PC AKROPOLIS)
Herkaus Manto g.84 (PC STUDLENDAS)
Taikos pr.141 (PC BIG)

Atsakyti
O "Black & white" jau yra kur nors?
Atsakyti
kokie butu atsiliepimai apie user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2010 12 28, 20:24)
Sveikos mirksiukas.gif  matau niekas nepasisako, senu temu neskaiciau, noreciau paklausti, gal kas zinot, kam tiksliai ir kaip naudojamas gelis antakiam blakstienom? Nusipirkau ir nelabai zinau lotuliukas.gif  Jis kaip tuso pakuote, balta su zydra. Matosi foto, antoroje lentynoje, trecia preke. Gal atsiras, kas naudoja g.gif ?  O is sios kosmetiko dar pora laku turi, neblogi toki.

Atsakyti
QUOTE(ausraiii @ 2010 12 29, 18:08)
Man brolis iš vokietijos parvežė tokį rinkinuką ir atskirą paletę, o tų naujesnių nerado dar. Iš rinkinio neblogai pavyksta atspausti atvaizdą, o atskiros paletės ornamentų grioveliai labai negilūs, tai jis toks neryškus, bet net ir nebandžiau normalaus manikiūro su juo pasidaryt.

user posted image

user posted image

a turiu šitą tik ne iš essence.. tai taip sunkei tie štampukai dedasi.. doh.gif
Atsakyti
merginos! gal zinot ar pas mus yra ''pure skin'' kolekcija? buvau dvejose eurokos parduotuvese, bet sake neturi doh.gif o as ten tokiu maskuojamu priemoniu prisiziurejau... bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal kuri norit essentials kosmetikos visa nauja smile.gif gavau dovanu taciau spalvos ne mano tad nenaudoju smile.gif seseliai vinos spalvos po 3 lt , melsvos spalvos tai siek tiek tepti tai ju kaina 2.5lt , seseliai quattro 5lt , skystas pravedimas melyna spalva metalic 3lt, piestukas violetine spalva 4lt 4u.gif galima deretis smile.gif 4u.gif blush2.gif siunciu smile.gif o i kauna nemokamai atvezu smile.gif

user posted image
Atsakyti