paziurekite catrice juodus... as naudojau kaip pavedimus vietoj piestuko ar liner'io. visa diena issilaike.o pigmentas kazkaip kitais seselaiai nesu tiek suzaveta,kiek juodais;)
atsiprasau, kad nepatikslinau. mus dabar ismes is sitos temos - bet parasysiu vistiek - turiu omeny pirma pakuote. kur viena spalvyte. ten yra juoda su blizguciais mazais. tie blizguciai praktiskai nesimato. ir pigmentas - labai geras! (nu bent jau man pasirode taip)
tik siulyciau dazyti akis pries naudojant pudra.. nes seselio trupineliai,jei nukris ten,kur nereikia,sunkiai pasisalina nuo odos:) toks vat pigmentas
gavau pranesima kad Klaipedoje si I love Berlin kolekcija turetu atsirasti po geros savaites
Essence ,,I love Berlin:
Taikos pr.61 (PC AKROPOLIS)
Herkaus Manto g.84 (PC STUDLENDAS)
Taikos pr.141 (PC BIG)
Sveikos matau niekas nepasisako, senu temu neskaiciau, noreciau paklausti, gal kas zinot, kam tiksliai ir kaip naudojamas gelis antakiam blakstienom? Nusipirkau ir nelabai zinau Jis kaip tuso pakuote, balta su zydra. Matosi foto, antoroje lentynoje, trecia preke. Gal atsiras, kas naudoja ? O is sios kosmetiko dar pora laku turi, neblogi toki.
Man brolis iš vokietijos parvežė tokį rinkinuką ir atskirą paletę, o tų naujesnių nerado dar. Iš rinkinio neblogai pavyksta atspausti atvaizdą, o atskiros paletės ornamentų grioveliai labai negilūs, tai jis toks neryškus, bet net ir nebandžiau normalaus manikiūro su juo pasidaryt.
merginos! gal zinot ar pas mus yra ''pure skin'' kolekcija? buvau dvejose eurokos parduotuvese, bet sake neturi o as ten tokiu maskuojamu priemoniu prisiziurejau...
sveikutes gal kuri norit essentials kosmetikos visa nauja gavau dovanu taciau spalvos ne mano tad nenaudoju seseliai vinos spalvos po 3 lt , melsvos spalvos tai siek tiek tepti tai ju kaina 2.5lt , seseliai quattro 5lt , skystas pravedimas melyna spalva metalic 3lt, piestukas violetine spalva 4lt galima deretis siunciu o i kauna nemokamai atvezu