QUOTE(NickaD @ 2011 02 08, 09:17)
Ne manęs klausia, bet atsakysiu. 2,96 su akcija. o šiaip 3,95lt.
Aciu uz atsakyma
Gera kaina
šiandiem pajamiau, ryt ryte prieš darbą gal pabandysiu jei eilinį kartą nepramigsiu
nusipirkau ir aš all eyes on me tušą, juodos spalvos. Nugi visai patiko gražiai pailgina, patankina, blakstienos atrodo kaip vėduoklė, nors galėtų dažyt dramatiškiau ir dar labai trumpai laiko, po pietų jau nutrupa bet pirkau už 5.93, tai nė kiek nesigailiu
QUOTE(Juxt @ 2011 02 08, 23:05)
šiandiem pajamiau, ryt ryte prieš darbą gal pabandysiu jei eilinį kartą nepramigsiu
Apie šitą jau seniai klausiau ir vis dar laukiu atsiliepimų, nes irgi norėčiau, bet kažkaip vis nesugalvoju ar vertą. Tai labai laukiu atsiliepimų
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 09, 17:44)
Apie šitą jau seniai klausiau ir vis dar laukiu atsiliepimų, nes irgi norėčiau, bet kažkaip vis nesugalvoju ar vertą. Tai labai laukiu atsiliepimų
as turiu, galiu psakyt man balta spalva nuluzo, kai bandziau brezt, o ir laikosi trumpai labai, nors dabar akcija 4,77 lt bet man kazkaip gaila ju
Papirkau as sita blizgesi
Man visai nepatiko-sunkiai tepas,ant manes labai negraziai spalva atrodo Kodel nesugalvojau is testerio pabandyt bet kvapas tai neblogas atrodo(beveik nejauciu nes sloguoju )
Man visai nepatiko-sunkiai tepas,ant manes labai negraziai spalva atrodo Kodel nesugalvojau is testerio pabandyt bet kvapas tai neblogas atrodo(beveik nejauciu nes sloguoju )
QUOTE(Saulė7 @ 2011 02 08, 02:25)
Kiek mokejote uz si blizgesiuka?
Kaip jau minėjo, mokėjau 2,96Lt
Vakar apsigavau su nagų lako valikliu Pirkau pirmą kartą, parduotuvėje buvo du - su kokosais ir su miško uogomis. Pradžioj paskaičiau etiketę su miško uogomis, bet kadangi man nepatinka miško uogų kvapas pasiėmiau su kokosais. Pabrėšiu, kad norėjau beacetonio valiklio, o su miško uogom buvo parašyta, kad jis būtent toks. Per savo kvailą galvą valiklio su kokosais etiketę perskaičiau tik namie O sudėtyje pats pirmas acetonas
Beje, kad ir acetoninis, bet kažkaip sunkiai man nuvalė nagų laką Turėjau dar buk neacetoninio truputį, tai su vienu vatos diskeliu nusivaliau visą vieną ranką, o su essence valikliu ir vienu vatos diskeliu tik porą nagų ėjo nuvalyt
Beje, kad ir acetoninis, bet kažkaip sunkiai man nuvalė nagų laką Turėjau dar buk neacetoninio truputį, tai su vienu vatos diskeliu nusivaliau visą vieną ranką, o su essence valikliu ir vienu vatos diskeliu tik porą nagų ėjo nuvalyt
tai man atrodo,jau čia ne kartą kalbėta buvo,kad kokosinis fu kaka
Na,bent man tai labai labai nepatinka
Na,bent man tai labai labai nepatinka
koks sudas atsiprasant lupu piestukai tie tokie nude.. jezusmarija... is pradziu nesupratau kas daros.. pasidazau ir po kiek laiko aplink lupas atrodo kaip po.. nzn.. aplink lupas aptekeja kazkas kaip veliau paaiskejo, tai yra nubeges piestukas.. nu is vis nelaiko tuiru lumene tai superinis.. nu cia kas per kaka
QUOTE(amber123 @ 2011 02 10, 17:24)
koks sudas atsiprasant lupu piestukai tie tokie nude.. jezusmarija... is pradziu nesupratau kas daros.. pasidazau ir po kiek laiko aplink lupas atrodo kaip po.. nzn.. aplink lupas aptekeja kazkas kaip veliau paaiskejo, tai yra nubeges piestukas.. nu is vis nelaiko tuiru lumene tai superinis.. nu cia kas per kaka
man sitos kosmetikos kokybe kazkaip irgi nepatinka. uzeinant pirkimo manijai,pasinaudoju proga,vis prigriebiu ka nors. bet jau pasizadejau sau,kad NIEKAD to nedarysiu daugiau. geriau 5 kart susilaikysiu,ir nusipirksiu geresni daikta,o ne toki,kuri ismesiu,nusivylus.
Vienas kitas tik geresni, o siaip....
man patiko tik vieni seseliai sampano spalvos,graziai laikosi,dengiasi. o spalvoti-mazai pigmentuoti,tai net nesidairau...