Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

Kissable lips,kaip sekasi deveti raudonaji twilight blizgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 02 05, 10:56)
Kissable lips,kaip sekasi deveti raudonaji twilight blizgi  ax.gif

Aš užtepu jį, tolygiai paskirstau, ir tada pavalau servetėle, kad liktų švelnus raudonumas, kaip aprašiau prieš tai žinutėje. Lūpos lieka ryškios, bet taip labai subtiliai, man tinka turbūt dėl to, kad natūraliai mano lūpos raudonos, bet šitas raudonumas toks kitoks, subtilesnis wub.gif
Po to kai pasivalo atrodo kaip lūpdažis, laiko gerai, o ant viršaus tos nelabai ryškios spalvos užtepu bespalvio blizgio, va tada tai niam niam lūpytės atrodo wub.gif wub.gif

Šiandien buvau susinervinus kad kai atėjau iki "Bitės" salono jis jau buvo uždarytas, tai užėjau į Eurokos ir neatsilaikiau essence akcijom biggrin.gif
glossy balm pink dragonfruit
user posted image
black&white holographic top coat
user posted image

Žiūrėsim ar patiks, nes abu pirkau labai nebrangiai 4u.gif
Atsakyti
Mergai, kokie atsiliepimai apie ESSENCE MINERAL COMPACT POWDER? Ar maskuoja nors kiek? Nekemsa poru? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 06, 21:24)
Mergai, kokie atsiliepimai apie ESSENCE MINERAL COMPACT POWDER? Ar maskuoja nors kiek? Nekemsa poru? ax.gif

Man nekimšo 4u.gif
Kažkiek maskavimo gal ir turi... g.gif smile.gif
Labai smagiai naudojosi..
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 06, 21:24)

Mano mylimiausia wub.gif
Tik kietoka truputį, bet su šepetėliu pasiima gerai smile.gif
Maskuoja neblogai,bet vis tik man labiau patinka ant kreminės ją tept smile.gif
Porų nekemša visiškai, galiu naudot nors ir kasdien, bet nenoriu vargint odos per daug, tai naudoju pilnam makiažui progom smile.gif
Žodžiu superinis daiktas už tokią kainą, ir ilgam užtenka, nes kiekis nemažas smile.gif
Manau, tikrai bus kartojama kai pabaigsiu thumbup.gif
Atsakyti
O kokia jos kaina? Ir ar nesimato jos ant veido pasidazius su ja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 06, 22:12)
O kokia jos kaina? Ir ar nesimato jos ant veido pasidazius su ja? 4u.gif

Apie 10 Lt smile.gif
Nelabai matos, nu matos, kad tepta pudros, bet neryškiai, ji ne maskavimui, o užbaigimui ir tiesiog matiškumui suteikt smile.gif
Atsakyti
mamytes,sakykit, ar imanoma kaip nors (nevaziuojan i Vokietija biggrin.gif ) gaut pure skin kolekcijos gaminiu? doh.gif cry.gif mane taaaip stipriai domina si kolekcija!! doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 02 07, 18:31)
mamytes,sakykit, ar imanoma kaip nors (nevaziuojan i Vokietija biggrin.gif ) gaut pure skin kolekcijos gaminiu? doh.gif  cry.gif mane taaaip stipriai domina si kolekcija!!  doh.gif  verysad.gif

Elektroninės parduotuvės, nėra, tai deja neitų gaut, nebent kas nors iš pažįstamų iš Vokietijos parvežtų
Atsakyti
Aš ir susigundžiau akcija ir nusipirkau glossy lipbalm berry sorbet kelis kartus dar tik dažiaus, bet šiaip fainutis visai, kvepia, saldus ir atrodo gražiai, turi truputi lipnumo, kas man patinka smile.gif o dar kaip už tokią kainą tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kissable_lips,2011 02 05, 17:42]

glossy balm pink dragonfruit
user posted image

Kiek mokejote uz si blizgesiuka? blush2.gif
Atsakyti
Ne manęs klausia, bet atsakysiu. 2,96 su akcija. o šiaip 3,95lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NickaD: 08 vasario 2011 - 07:18