Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

aš lash mania turėjau - nepatiko
o kiti du multiaction ir multiaction false lashes labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
,,multi action'' visai patiko, bet manau, per daug isgirtas cia biggrin.gif
daug labiau suzavejo ,,all eyes on me'' wub.gif turiu violetine spalvyte. na, sauleje matos, kad ne juoda, o seip tamsi. g.gif bet dazo super wub.gif thumbup.gif riecia, ilgina ir tankina. kaip uz ~7 lt tai isvis pasaka. butinai kartosiu blush2.gif
Papildyta:
p.s. mergaites, jau turim essence tinklalapy nauja kolekcija bigsmile.gif My Webpage
tik nesuzavejo kazkaip... verysad.gif
Atsakyti
na... ir as nusprendziau pasidalint savo nedidelia kolekcija 4u.gif
user posted image
ir dar turejau user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
ir dar user posted image biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Zarina'4ka, kaip jums smokey eyes set šešėliai, ar stipriai pigmentuoti, kaip ilgai išsilaiko? 4u.gif
Atsakyti
Zarina'4ka, kaip jums antakių šešėliai? 4u.gif
Atsakyti
Nedidelė ta kolekcija, bet labai patinka ši kosmetika, ir nei vienu daiktu nesu nusivylus. Apie kiekvieną atskirai dabar priemonę nerašysiu, bet greitu laiku tikiuos, jei bus įdomu. O šiaip klauskit ko geidžiat, mielai atsakysiu ax.gif
Taigi pagrindinė dalis:
Pagrindinė
3 užmirštukai:
Pamiršti
Dar viena ypač pamiršta biggrin.gif (tikriausiai dėl to, kad nenaudoju)
Pudra
Atsakyti
smokey eyes set nepatiko. tie violetiniai seseliai sausi, dazo kaip paprasti, o juodi-kreminiai. ne itin pigmentuoti, bet laiko neblogai ax.gif
antakiu prieziuros rinkinys labai fainutis bigsmile.gif neaiskus jie... kaip sausi bet kartu ir kazkokie kitokie lotuliukas.gif bet man tai tik pliusas smile.gif laiko gerai, nenubyra. bet reikia tepti labai saikingai, nes kitaip (bent jau man atrodo) nenaturaliai ir negraziai atrodo smile.gif)
Atsakyti
Zarina'4ka, kaip jums maskuoklis, kokie atsiliepimai?
Kissable lips, kaip nagų lako valiklis, ar patinka? Beje, kas ten prie užmirštukų tas "kotelis"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 04, 16:29)
Zarina'4ka, kaip jums maskuoklis, kokie atsiliepimai?

cia apie kuri butent? g.gif na, palete tai labai patiko, greit susinaudojo, likot tik rozine spalvyte maskuot paakius. siaip mano paakiai (tfu tfu tfu lotuliukas.gif ) grazus tad labai ir neprireikia biggrin.gif bet kiek bandziau, isasausina paakiu oda. g.gif melynoji spalvyte pakankamai neblogai maskavo spuogelius, paraudimus, tik paskui zinoma reikia kremines pudros uztept. na o apie paletes ruda spalvyte, tai labai patiko. emiau teptuku ir maskavau trukumus. labai gerai maskavo thumbup.gif wub.gif
kitas maskuoklis,issukamas ir skystas, visai neblogas. kaip maskuoja paakius negaliu ivertint, bet spuogeliu ir paraudimus paslepia neblogai. as tepu ant kremines pudros. is pradziu lyg demele buna o po kokios minutes susilygina su veido oda, isdziuna ir paslepia trukumus. smile.gif
abu maskuoklius vertinu teigiamai, bet palete man patiko labiau bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
pajūrio Akropolio Eurokose yra nemažai išpardavimų Essence kosmetikai. Mačiau, kad Black and White kolekciją išparduoda, bet... buvo likę tik du pieštukai juodas ir baltas, 4 berods balti nagų lakai, lipdukai nagams, blakstienos. Taip pat I love Berlin kolekciją išparduoda. Kainų tiksliai nebepamenu, bet mačiau likusius 5 berods balzamus ar 4 (3balti ir 2rožiniai, jei gerai pamenu), nagų lakų buvo. Šešėlių palečių nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 04, 16:29)
Kissable lips, kaip nagų lako valiklis, ar patinka? Beje, kas ten prie užmirštukų tas "kotelis"? biggrin.gif

Būtent šios rūšies mėginsiu pirmąkart, turėjau braškinį, labai patiko, tai manau ir šiuo nenusivilsiu, man geriausi iš mėgintų šie valikliai 4u.gif
Nagų priežiūros pieštukas, odeles minkština ax.gif Jau seniai pirkau, ilgai nenaudojau

Kadangi šiandien vakariniam renginiui dariausi makiažą tik su essence priemonėm, tai parašysiu atsiliepimus smile.gif

1. Visų pirma naudojau pure skin duo, patepiau skysčiu nuo spuogelių ir tada užtepiau, išskirsčiau, maskuoja labai gerai, ir kartu toks skystas, smagu naudot smile.gif
2. Clear&matt kreminė pudra, jau esu tikriausiai rašius atsiliepimus kad labai patinka, ir spalvytė atitaikyta, mano šviesiausia, labai lengvai tepas, tolygiai pasiskirsto, tepu su pirštais, nes su kempinėle nėra laiko mokintis, kai jau reikia tai ir su pirštais puikiai užsitepa ax.gif
3. Essence mineral kompaktinė pudra veido užbaigimui. Man ji labai patinka dėl to, kad nekemša porų, ir kartu pakankamai ilgai išlaiko matiškumą smile.gif
4. False lash effect tušas, kaip visada nerealus, blakstienos gražiai atrodo
5. Juodas pieštukas (nėra, nes pamiršau biggrin.gif ) Minkštas labai, lengvai ir tiksliai brėžia kontūrą, lengvai nusivalo, bet laikos visai gerai ax.gif
6. Paskutinis potėpis, eclipse raudonas blizgis, tik aš visada užtepu, tada beveik nuvalau, kad neliktų blizgėjimo, tik švelnus raudonumas, nes šiaip jis laaabai pigmentuotas smile.gif

All in all, šiandien pati sau labai patikau su tokiu makiažu, dažniau pasidarysiu tokį, nes kasdien jokios pudros nenaudoju, tai retokai mane mato tokią prisidažiusią, bet turiu pasakyt, kad eclipse tas blizgis pavalytas atrodo tikrai gražiau ir subtiliau nei ryškiai raudonas ax.gif
Atsakyti