aš lash mania turėjau - nepatiko
o kiti du multiaction ir multiaction false lashes labai patiko
,,multi action'' visai patiko, bet manau, per daug isgirtas cia
daug labiau suzavejo ,,all eyes on me'' turiu violetine spalvyte. na, sauleje matos, kad ne juoda, o seip tamsi. bet dazo super riecia, ilgina ir tankina. kaip uz ~7 lt tai isvis pasaka. butinai kartosiu
Papildyta:
p.s. mergaites, jau turim essence tinklalapy nauja kolekcija My Webpage
tik nesuzavejo kazkaip...
daug labiau suzavejo ,,all eyes on me'' turiu violetine spalvyte. na, sauleje matos, kad ne juoda, o seip tamsi. bet dazo super riecia, ilgina ir tankina. kaip uz ~7 lt tai isvis pasaka. butinai kartosiu
Papildyta:
p.s. mergaites, jau turim essence tinklalapy nauja kolekcija My Webpage
tik nesuzavejo kazkaip...
na... ir as nusprendziau pasidalint savo nedidelia kolekcija
ir dar turejau
ir dar turejau
ir dar
Zarina'4ka, kaip jums antakių šešėliai?
Nedidelė ta kolekcija, bet labai patinka ši kosmetika, ir nei vienu daiktu nesu nusivylus. Apie kiekvieną atskirai dabar priemonę nerašysiu, bet greitu laiku tikiuos, jei bus įdomu. O šiaip klauskit ko geidžiat, mielai atsakysiu
Taigi pagrindinė dalis:
Pagrindinė
3 užmirštukai:
Pamiršti
Dar viena ypač pamiršta (tikriausiai dėl to, kad nenaudoju)
Pudra
Taigi pagrindinė dalis:
Pagrindinė
3 užmirštukai:
Pamiršti
Dar viena ypač pamiršta (tikriausiai dėl to, kad nenaudoju)
Pudra
smokey eyes set nepatiko. tie violetiniai seseliai sausi, dazo kaip paprasti, o juodi-kreminiai. ne itin pigmentuoti, bet laiko neblogai
antakiu prieziuros rinkinys labai fainutis neaiskus jie... kaip sausi bet kartu ir kazkokie kitokie bet man tai tik pliusas laiko gerai, nenubyra. bet reikia tepti labai saikingai, nes kitaip (bent jau man atrodo) nenaturaliai ir negraziai atrodo )
antakiu prieziuros rinkinys labai fainutis neaiskus jie... kaip sausi bet kartu ir kazkokie kitokie bet man tai tik pliusas laiko gerai, nenubyra. bet reikia tepti labai saikingai, nes kitaip (bent jau man atrodo) nenaturaliai ir negraziai atrodo )
QUOTE(mocha @ 2011 02 04, 16:29)
cia apie kuri butent? na, palete tai labai patiko, greit susinaudojo, likot tik rozine spalvyte maskuot paakius. siaip mano paakiai (tfu tfu tfu ) grazus tad labai ir neprireikia bet kiek bandziau, isasausina paakiu oda. melynoji spalvyte pakankamai neblogai maskavo spuogelius, paraudimus, tik paskui zinoma reikia kremines pudros uztept. na o apie paletes ruda spalvyte, tai labai patiko. emiau teptuku ir maskavau trukumus. labai gerai maskavo
kitas maskuoklis,issukamas ir skystas, visai neblogas. kaip maskuoja paakius negaliu ivertint, bet spuogeliu ir paraudimus paslepia neblogai. as tepu ant kremines pudros. is pradziu lyg demele buna o po kokios minutes susilygina su veido oda, isdziuna ir paslepia trukumus.
abu maskuoklius vertinu teigiamai, bet palete man patiko labiau
pajūrio Akropolio Eurokose yra nemažai išpardavimų Essence kosmetikai. Mačiau, kad Black and White kolekciją išparduoda, bet... buvo likę tik du pieštukai juodas ir baltas, 4 berods balti nagų lakai, lipdukai nagams, blakstienos. Taip pat I love Berlin kolekciją išparduoda. Kainų tiksliai nebepamenu, bet mačiau likusius 5 berods balzamus ar 4 (3balti ir 2rožiniai, jei gerai pamenu), nagų lakų buvo. Šešėlių palečių nebuvo
QUOTE(mocha @ 2011 02 04, 16:29)
Kissable lips, kaip nagų lako valiklis, ar patinka? Beje, kas ten prie užmirštukų tas "kotelis"?
Būtent šios rūšies mėginsiu pirmąkart, turėjau braškinį, labai patiko, tai manau ir šiuo nenusivilsiu, man geriausi iš mėgintų šie valikliai
Nagų priežiūros pieštukas, odeles minkština Jau seniai pirkau, ilgai nenaudojau
Kadangi šiandien vakariniam renginiui dariausi makiažą tik su essence priemonėm, tai parašysiu atsiliepimus
1. Visų pirma naudojau pure skin duo, patepiau skysčiu nuo spuogelių ir tada užtepiau, išskirsčiau, maskuoja labai gerai, ir kartu toks skystas, smagu naudot
2. Clear&matt kreminė pudra, jau esu tikriausiai rašius atsiliepimus kad labai patinka, ir spalvytė atitaikyta, mano šviesiausia, labai lengvai tepas, tolygiai pasiskirsto, tepu su pirštais, nes su kempinėle nėra laiko mokintis, kai jau reikia tai ir su pirštais puikiai užsitepa
3. Essence mineral kompaktinė pudra veido užbaigimui. Man ji labai patinka dėl to, kad nekemša porų, ir kartu pakankamai ilgai išlaiko matiškumą
4. False lash effect tušas, kaip visada nerealus, blakstienos gražiai atrodo
5. Juodas pieštukas (nėra, nes pamiršau ) Minkštas labai, lengvai ir tiksliai brėžia kontūrą, lengvai nusivalo, bet laikos visai gerai
6. Paskutinis potėpis, eclipse raudonas blizgis, tik aš visada užtepu, tada beveik nuvalau, kad neliktų blizgėjimo, tik švelnus raudonumas, nes šiaip jis laaabai pigmentuotas
All in all, šiandien pati sau labai patikau su tokiu makiažu, dažniau pasidarysiu tokį, nes kasdien jokios pudros nenaudoju, tai retokai mane mato tokią prisidažiusią, bet turiu pasakyt, kad eclipse tas blizgis pavalytas atrodo tikrai gražiau ir subtiliau nei ryškiai raudonas