Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

FoxLady - na čia kaip kam, aš asmeniškai negaliu pakęst lipnumo ant lūpų unsure.gif Man geriau dažniau atnaujinti blizgėsį. XXXL gerai laikosi, aš pasidažau prieš darbą ir po pietų, man tiek užtenka smile.gif

Išbandžiau False lash tušą.
Pliusai:
ilgina ir tankina (labiau tankina, negu ilgina)
labai patogus didelis šepetėlis - iškart apima daug blakstienų, pasidažyti galima greitai. Smailas galiukas patogiai nudažo mažas blakstutes akių kampučiuose
nelipina blakstienų
Minusai:
dirbtinių blakstienų efekto nematyt schmoll.gif Rožinis man dažo dramatiškiau visgi g.gif
kažkoks jis sausas unsure.gif Keista, rožinis tokį pat sausumo lygį pasiekė po 5 mėn naudojimo. Kažin, ar nebus taip, kad jau po mėnesio ar poros reikės naujo tušo unsure.gif

Visumoj esu patenkinta smile.gif Rezultatas mane džiugina, patinka, kad pasidažyti galima labai greitai, užtenka 1 sluoksnio tušo. Galbūt ant ilgų ir tankių blakstienų būtų išvis fantastiškas rezultatas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 02, 17:13)
Man atrodo, iš Essence tik vieni verti dėmesio - XXXL  smile.gif  Turiu 2 vnt, man jie labai labai patinka. Kiti arba lipnūs, arba nepigmentuoti..

QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 02, 19:02)
Aš irgi siūlyčiau XXXL shine blizgį, spalvytė švelniai rožinė yra 04 Rising star, pati tokią turiu, tai ką aš žinau, pakankamai skystas jis, bet laikosi gan normaliai  ax.gif

Ačiū 4u.gif bandysiu šį žiūrėti..
Man kažkaip irgi geriau kad trumpiau laikytųsi, nei jaustųsi baisus lipalas ant lūpų.. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal yra essence tušų brown/black spalvos? Maždaug tokios spalvos (trečia spalva):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 02 03, 14:25)
Ačiū 4u.gif bandysiu šį žiūrėti..
Man kažkaip irgi geriau kad trumpiau laikytųsi, nei jaustųsi baisus lipalas ant lūpų.. rolleyes.gif

Jo, kaip tik ši spalvytė tokia švelniai rožinė, ir pakankamai pigmentuota, matos ant lūpų gerai smile.gif

QUOTE(marcipane* @ 2011 02 03, 17:15)
Gal yra essence tušų brown/black spalvos? Maždaug tokios spalvos (trečia spalva):

Yra tušas all eyes on me, bet tik rudas, o brown/black nėra lyg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 02 03, 11:08)
Išbandžiau False lash tušą.
Minusai:
kažkoks jis sausas  unsure.gif  Keista, rožinis tokį pat sausumo lygį pasiekė po 5 mėn naudojimo. Kažin, ar nebus taip, kad jau po mėnesio ar poros reikės naujo tušo  unsure.gif

Vat dėl šito nesutinku, tikriausiai kokį pradarytą pasiėmei, nes man parvežė iš Vokietijos ir kaip tik reikėjo daug laiko, kol sutirštėjo, nes pradžioj buvo košė g.gif
Atsakyti
nu va.. ir as susigundzius akcija nusipirkau si 4u.gif blizgiuser posted image
pasidalinsiu ispudziais wub.gif . visu pirma, maniau, kad bus daug lipnesnis. buvau maloniai nustebinta, nes ne labai lipnus. turejau ir 'ziauresniu' biggrin.gif pardaveja sake, kad dabar naujesni (buvo 8ml dbr 8.5ml) tai pamaniau, gal ir truputi tekstura atnaujino, ne tokius lipnius padare ax.gif nu o kvapas tai mmmmm wub.gif thumbup.gif nors imk ir valgyk! tik po trumpo laiko jo nebesijaucia smile.gif
Atsakyti
Aš vis galvoju, ir noriu, ir nereikia, blaiviai pamąsčius pagalvojau, kad kol subaigsiu bent vieną turimų šiem ir vėl akcija ateis, o koks skirtumas, ar jie parduotuvėj laikomi "sandėliuke" ar pas mane namuose biggrin.gif Gal ant vasaros papirksiu, bet dabar susilaikysiu manau
Atsakyti
Pažadu kelių dienų bėgy (jei išeis rytoj) įdėti savo turimas essence priemones su aprašymais, gal kam nors pravers smile.gif
Senokai esu dėjus, bet dabar irgi noris pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 03, 22:15)
Pažadu kelių dienų bėgy (jei išeis rytoj) įdėti savo turimas essence priemones su aprašymais, gal kam nors pravers smile.gif

Įdėkit įdėkit, įtariu, kad kolekcija nemaža bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 03, 23:15)

ooooo,super!! labai laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 03, 20:30)

Vat dėl šito nesutinku, tikriausiai kokį pradarytą pasiėmei, nes man parvežė iš Vokietijos ir kaip tik reikėjo daug laiko, kol sutirštėjo, nes pradžioj buvo košė  g.gif

Tikriausiai maniškis pasenęs g.gif Nebuvo jis pradarytas, buvo toks kažkoks apvalus lipdukas užklijuotas toj vietoj, kur kamštelis susiduria su pačia tūbelę, bet be abejo kas nors galėjo atsargiai tą lipuką nuklijuoti, pasinaudoti tušu ir užklijuoti atgal biggrin.gif
Atsakyti
Kas dar kokius essence tusus isbandete? Noretusi kazko naujo ax.gif

http://www.essence.e...ienu-tusai.html
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 02 04, 10:22)
Kas dar kokius essence tusus isbandete? Noretusi kazko naujo ax.gif

http://www.essence.e...ienu-tusai.html

Bandžiau Maximum definition, No limits volume, No limits power boost - nepatiko visi 3 unsure.gif
Atsakyti