FoxLady - na čia kaip kam, aš asmeniškai negaliu pakęst lipnumo ant lūpų Man geriau dažniau atnaujinti blizgėsį. XXXL gerai laikosi, aš pasidažau prieš darbą ir po pietų, man tiek užtenka
Išbandžiau False lash tušą.
Pliusai:
ilgina ir tankina (labiau tankina, negu ilgina)
labai patogus didelis šepetėlis - iškart apima daug blakstienų, pasidažyti galima greitai. Smailas galiukas patogiai nudažo mažas blakstutes akių kampučiuose
nelipina blakstienų
Minusai:
dirbtinių blakstienų efekto nematyt Rožinis man dažo dramatiškiau visgi
kažkoks jis sausas Keista, rožinis tokį pat sausumo lygį pasiekė po 5 mėn naudojimo. Kažin, ar nebus taip, kad jau po mėnesio ar poros reikės naujo tušo
Visumoj esu patenkinta Rezultatas mane džiugina, patinka, kad pasidažyti galima labai greitai, užtenka 1 sluoksnio tušo. Galbūt ant ilgų ir tankių blakstienų būtų išvis fantastiškas rezultatas
QUOTE(dontstop @ 2011 02 02, 17:13)
Man atrodo, iš Essence tik vieni verti dėmesio - XXXL Turiu 2 vnt, man jie labai labai patinka. Kiti arba lipnūs, arba nepigmentuoti..
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 02, 19:02)
Aš irgi siūlyčiau XXXL shine blizgį, spalvytė švelniai rožinė yra 04 Rising star, pati tokią turiu, tai ką aš žinau, pakankamai skystas jis, bet laikosi gan normaliai
Ačiū bandysiu šį žiūrėti..
Man kažkaip irgi geriau kad trumpiau laikytųsi, nei jaustųsi baisus lipalas ant lūpų..
Gal yra essence tušų brown/black spalvos? Maždaug tokios spalvos (trečia spalva):
QUOTE(patrakusi @ 2011 02 03, 14:25)
Ačiū bandysiu šį žiūrėti..
Man kažkaip irgi geriau kad trumpiau laikytųsi, nei jaustųsi baisus lipalas ant lūpų..
Jo, kaip tik ši spalvytė tokia švelniai rožinė, ir pakankamai pigmentuota, matos ant lūpų gerai
QUOTE(marcipane* @ 2011 02 03, 17:15)
Gal yra essence tušų brown/black spalvos? Maždaug tokios spalvos (trečia spalva):
Yra tušas all eyes on me, bet tik rudas, o brown/black nėra lyg
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 02 03, 11:08)
Išbandžiau False lash tušą.
Minusai:
kažkoks jis sausas Keista, rožinis tokį pat sausumo lygį pasiekė po 5 mėn naudojimo. Kažin, ar nebus taip, kad jau po mėnesio ar poros reikės naujo tušo
Minusai:
Vat dėl šito nesutinku, tikriausiai kokį pradarytą pasiėmei, nes man parvežė iš Vokietijos ir kaip tik reikėjo daug laiko, kol sutirštėjo, nes pradžioj buvo košė
nu va.. ir as susigundzius akcija nusipirkau si blizgi
pasidalinsiu ispudziais . visu pirma, maniau, kad bus daug lipnesnis. buvau maloniai nustebinta, nes ne labai lipnus. turejau ir 'ziauresniu' pardaveja sake, kad dabar naujesni (buvo 8ml dbr 8.5ml) tai pamaniau, gal ir truputi tekstura atnaujino, ne tokius lipnius padare nu o kvapas tai mmmmm nors imk ir valgyk! tik po trumpo laiko jo nebesijaucia
pasidalinsiu ispudziais . visu pirma, maniau, kad bus daug lipnesnis. buvau maloniai nustebinta, nes ne labai lipnus. turejau ir 'ziauresniu' pardaveja sake, kad dabar naujesni (buvo 8ml dbr 8.5ml) tai pamaniau, gal ir truputi tekstura atnaujino, ne tokius lipnius padare nu o kvapas tai mmmmm nors imk ir valgyk! tik po trumpo laiko jo nebesijaucia
Aš vis galvoju, ir noriu, ir nereikia, blaiviai pamąsčius pagalvojau, kad kol subaigsiu bent vieną turimų šiem ir vėl akcija ateis, o koks skirtumas, ar jie parduotuvėj laikomi "sandėliuke" ar pas mane namuose Gal ant vasaros papirksiu, bet dabar susilaikysiu manau
Pažadu kelių dienų bėgy (jei išeis rytoj) įdėti savo turimas essence priemones su aprašymais, gal kam nors pravers
Senokai esu dėjus, bet dabar irgi noris pasirodyt
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 03, 22:15)
Pažadu kelių dienų bėgy (jei išeis rytoj) įdėti savo turimas essence priemones su aprašymais, gal kam nors pravers
Įdėkit įdėkit, įtariu, kad kolekcija nemaža
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 03, 23:15)
ooooo,super!! labai laukiam
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 03, 20:30)
Vat dėl šito nesutinku, tikriausiai kokį pradarytą pasiėmei, nes man parvežė iš Vokietijos ir kaip tik reikėjo daug laiko, kol sutirštėjo, nes pradžioj buvo košė
Tikriausiai maniškis pasenęs Nebuvo jis pradarytas, buvo toks kažkoks apvalus lipdukas užklijuotas toj vietoj, kur kamštelis susiduria su pačia tūbelę, bet be abejo kas nors galėjo atsargiai tą lipuką nuklijuoti, pasinaudoti tušu ir užklijuoti atgal
QUOTE(FoxLady @ 2011 02 04, 10:22)
Bandžiau Maximum definition, No limits volume, No limits power boost - nepatiko visi 3