Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(Juxt @ 2011 02 01, 21:17)
tikrai bandysiu ir aš tą naująjį multiaction  thumbup.gif
taipogi turėjus tiek rožinį tiek žalią false lashes
Papildyta:
tik matau kas to šepetukas tai tikrai bus mažiukas rolleyes.gif
Papildyta:
turėjau omeny to naujojo

Bandysiu ir aš drinks_cheers.gif Gal jau ryt pirksiu, nes skubiai reikia naujo tušo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 02 01, 21:17)
tikrai bandysiu ir aš tą naująjį multiaction  thumbup.gif
taipogi turėjus tiek rožinį tiek žalią false lashes
tik matau kas to šepetukas tai tikrai bus mažiukas rolleyes.gif
turėjau omeny to naujojo

Jis nemanau kad bus jis labai mažiukas, tiesiog šereliai trumpi blush2.gif
Kai sulauksim reikės pirma išklausyt atsiliepimų, o paskui jau atakuosim biggrin.gif

QUOTE(Mascara @ 2011 02 01, 21:28)
Ačiū, įdomu būtų pabandyt, nes rožinis labai labai patinka 4u.gif

Aišku jei pasižiūrėsit senesnes diskusijas buvo labai daug prieštaringų nuomonių, nes man jis patiko daugmaž nuo pradžių, o kitos kaip tik vos ne tą pačią dieną su trenksmais mėtė į šiukšlines ir grįžo prie senojo rožinio biggrin.gif
Bet pripratau ir man jis dabar tikrai labai patinka, nors tikrai esu bandžius ir brangesnių, o šitas tai nenubėga ir tuo pačiu lengvai nusivalo, man tai dideli pliusai mirksiukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 02 01, 21:29)
Bandysiu ir aš  drinks_cheers.gif  Gal jau ryt pirksiu, nes skubiai reikia naujo tušo  smile.gif

Pasižiūrėk ar patiks, tikiuosi nenusivilsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 02 01, 21:41)
Essence nauja limituoto leidimo kolekcija:

Whoom Booom

Kokia faina bigsmile.gif nors sudomino tik lūpų blizgis. biggrin.gif
Atsakyti
Dabar peržiūrėjau tuos būsimus essence produktus, ir nusprendžiau, kad džiaugsis visos: nuo lūpų blizgesių iki nagų lakų gerbėjų. Nagų lakai ten pasirodo tie kur apatinis sluoksnis suteikia spalvą, o užtepus viršutinį sluoksnį pasidaro toks efektas, kai suskilinėja, visai norėčiau pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 02 01, 18:54)
My Webpage
jau laukiu!!  wub.gif  wub.gif  man regis turetu buti neblogu daikciuku thumbup.gif  4u.gif

man is cia idomu butu lupu blizgius, kurie yra dezutej apsiziuret, g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Fainų daikčiukų ten yra, bet kažin ar Lietuvoj bus. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noriu švelniai ružavo lūpų blizgio arba lūpdažio, ką galėtumėte rekomenduoti iš essence?..O tai kai prieinu prie stendo ir pradedu teplioti tai pasimetu ir nueinu nukabinus nosį.. biggrin.gif reiktų kad nedžiovintų lūpų, nesusivalgytų biggrin.gif na ir kad bent kiek ilgiau laikytųsi, ir kad nebūtų lb skysti, na būna tokie kad subėga lb greit ir ant lūpų jaučiasi lyg riebalų toną užsitepusi biggrin.gif..Lūpų dažai turbūt nlb blizga?..
Turbūt daug reikalavimų iškėliau biggrin.gif
Būsiu dėkinga už patarimus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 02 02, 16:37)
Sveikos merginos,
Noriu švelniai ružavo lūpų blizgio arba lūpdažio, ką galėtumėte rekomenduoti iš essence?..O tai kai prieinu prie stendo ir pradedu teplioti tai pasimetu ir nueinu nukabinus nosį.. biggrin.gif reiktų kad nedžiovintų lūpų, nesusivalgytų biggrin.gif na ir kad bent kiek ilgiau laikytųsi, ir kad nebūtų lb skysti, na būna tokie kad subėga lb greit ir ant lūpų jaučiasi lyg riebalų toną užsitepusi biggrin.gif..Lūpų dažai turbūt nlb blizga?..

Man atrodo, iš Essence tik vieni verti dėmesio - XXXL smile.gif Turiu 2 vnt, man jie labai labai patinka. Kiti arba lipnūs, arba nepigmentuoti..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 02, 16:13)
Man atrodo, iš Essence tik vieni verti dėmesio - XXXL  smile.gif  Turiu 2 vnt, man jie labai labai patinka. Kiti arba lipnūs, arba nepigmentuoti..

Bet juk lipnus dauuug ilgiau issilaiko ant lupu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 02 02, 16:37)
Sveikos merginos,

Aš irgi siūlyčiau XXXL shine blizgį, spalvytė švelniai rožinė yra 04 Rising star, pati tokią turiu, tai ką aš žinau, pakankamai skystas jis, bet laikosi gan normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 01, 23:05)
Dabar peržiūrėjau tuos būsimus essence produktus, ir nusprendžiau, kad džiaugsis visos: nuo lūpų blizgesių iki nagų lakų gerbėjų. Nagų lakai ten pasirodo tie kur apatinis sluoksnis suteikia spalvą, o užtepus viršutinį sluoksnį pasidaro toks efektas, kai suskilinėja, visai norėčiau pabandyt smile.gif

Norėčiau tokį nagų laką išbandyti, bet va kažin ar šios naujienos pasieks mus LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 02, 20:33)
Norėčiau tokį nagų laką išbandyti, bet va kažin ar šios naujienos pasieks mus LT  g.gif

Na būkim optimistės, nes juk False lash tušas atkeliavo, naujos nagų lakų spalvos irgi kur pernai buvo irgi naujienos ax.gif
Va dėl ko netikiu, tai kad my skin atkeliaus iki mūsų g.gif Juk lentynose vietą reiktų išpirkt, jau ir taip lakų valikliai ir kita nedekoratyvinė yra kitose lentynose, nemanau, kad visose eurokos pasiryš kaitaliot ir atlaisvint vietos dar vienai kolekcijai doh.gif
Atsakyti