Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

Sveikos, nuo vasario 3, t.y. ketvirtadienio bus essence blizgūs lūpų balzamai po 2,96Lt, kažin kaip išeis atsilaikyt, nes kiek atsimenu tai nerealus buvo, esu seniai turėjus, o dabar stengiuos neprisipirkt, bet kita vertus nepilnai 3 litai bus, tai norėčiau atnaujint įspūdžius, o ir visoms pranešu, kad šturmuotume biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Cerise @ 2011 01 31, 11:48)
Tai kad retai buteliuke esanti nagų lako spalva atitinka tą, kuri jau buna ant nago.. Nuotraukoje  ant nagų spalva irgi vyšninė, tai manau, kad čia reikėtų nusivilti pasirinkimu, o ne pačiu nagų laku 4u.gif

Tai kad dažniausiai spalva buteliuke būna tamsesnė, nei ant nago, o čia atvirkščiai g.gif Buteliuke tamsiai avietinė, ant nago vyšninė doh.gif Bet radau gerą išeitį - vienas sluoksnis šio nagų lako, kitas Catrice nagų lako - gaunasi graži avietinė spalva thumbup.gif
Beje, essence nagų laks labai trupai laiko doh.gif Vakare nusilakuoji, kitą dieną jau iš naujo gali lakuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 31, 20:31)
%20Glossy%20Lipbalm%20Sweet%20Strawberry.png[/img]

o man kaiptik sis balzamas baisulinis buvo smile.gif dziovino lupas,nesilaike ir labai skystas buvo,tad greit"nutekedavo" nuo lupu.
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 02 01, 13:26)
o man kaiptik sis balzamas baisulinis buvo smile.gif dziovino lupas,nesilaike ir labai skystas buvo,tad greit"nutekedavo" nuo lupu.

Na turėjau jį žiauriai seniai, tai dabar visai norėčiau atgaivint įspūdžius ax.gif
Aišku dabar stengiuos mažint blizgesių/balzamų kolekciją, tai dar neaišku, gal atsilaikysiu biggrin.gif Bet šiaip tikrai fainutis buvo, fantastiškai kvepia, bet kiek pamenu aš jį tik vasarą naudojau g.gif
Atsakyti
My Webpage
jau laukiu!! wub.gif wub.gif man regis turetu buti neblogu daikciuku thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 28, 13:10)
o kaip geltonas lupu blizgis? kaip ant lupyciu atrodo? koks atspalvis?  4u.gif  gal galima butu nuotraukyte?  4u.gif  4u.gif

ant lūpų bespalvis, šiek tiek šaldo, bet nedaug. tik trumpokai laikosi, dėl ko jo daugiau ir nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 02 01, 18:54)
My Webpage
jau laukiu!!  wub.gif  wub.gif  man regis turetu buti neblogu daikciuku thumbup.gif  4u.gif

Kaaaaip tušo užsimaniau bigsmile.gif
Man visi multi action patinkantys, tai šito laukiu labai, tik man įdomu kaip jis veikia, jei smokey eyes g.gif Mini lip gloss set tai bandys mano valią tikriausiai kai pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 01, 18:38)
Kaaaaip tušo užsimaniau  bigsmile.gif
Man visi multi action patinkantys, tai šito laukiu labai, tik man įdomu kaip jis veikia, jei smokey eyes  g.gif 

kuris labiau patinka, rožinis ar žalias, ir kokie skirtumai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2011 02 01, 20:10)
kuris labiau patinka, rožinis ar žalias, ir kokie skirtumai?  4u.gif

Man visgi labiau patinka žaliasis ax.gif Na galbūt todėl, kad rožinį seniau turėjau, vienas pirmųjų mano tušų buvo, o žalias naudojamas dabar ax.gif

Man jie iš esmės vienodi, tik žaliasis labiau lėliškas blakstienas padaro, mažiau jo reikia norint išgauti kasdienį efektą, žalias labiau tankina, rožinis kažkas panašaus. Su žaliuoju man buvo pradžioj problemų, nes jis labai košė buvo, bet dabar sutirštėjo, ir tobulai dažo wub.gif
Žalio daug didesnis šepetukas, ir dabar jei reiktų rinktis tai tikriausiai pirkčiau rožinį pakaitaliojimui, bet man patiktų juos kartu turėt biggrin.gif
Atsakyti
Essence nauja limituoto leidimo kolekcija:

Whoom Booom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheeva: 01 vasario 2011 - 20:00
tikrai bandysiu ir aš tą naująjį multiaction thumbup.gif
taipogi turėjus tiek rožinį tiek žalią false lashes
Papildyta:
tik matau kas to šepetukas tai tikrai bus mažiukas rolleyes.gif
Papildyta:
turėjau omeny to naujojo
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 01, 19:28)

Ačiū, įdomu būtų pabandyt, nes rožinis labai labai patinka 4u.gif
Atsakyti