QUOTE(Misigule @ 2011 01 27, 12:56)
Kokia šauni kolekcija!
O kaip jums Essence pure minerals? Ar gražiai dengias? Nekemša porų? O kaip išsilaiko? va kiek klausimų
Dekui
Mineraline pudra siuo metu mazai naudoju, nes labiau megstu skysta pudra. Tai dazniausiai tepu ant virsaus dienos eigoj isryskejus veiduko blizgesiui pamaskuoti. Teisingos nuomones apie ja ir neturiu
Bet siaip girdejus vien tik gerus atsiliepimus apie si produkta
Papildyta:
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 27, 14:19)
kaip I love Berlin kolekcijos nagų lakas? Ar gerai tepasi? Nesimato dryžių? Spalva ant nagų tokia, kaip buteliuke atrodo?
Man patinka ir kaip tepasi, ir spalvyte labai grazi, ryski net po vienos eiles lakavimo, spalva kaip buteliuke. Dryziu nesimato jokiu.
Visi essence lakai man patinka, iskyrus tai, kad jie laaabai trumpai laikos
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 27, 14:28)
o man asmeniskai Eclipse nera ka lygint visiskas ss
spalvos tikrai grazios buvo, bet tas blizgejimas tai
as ir ismeciau juos lauk ir po to maniau kad nepirksiu jokiu essence seseliu, bet pamacius I love Berlin kolekcija pratestavau ir man patiko, visu pirma jie tikrai neturi tiek daug blizgesio, tinka man kasdienai, man patinka
na va,o man patiko Eclipse, nors irgi jie nelabai kasdienai naudojami pas mane
Bet megstu kad spalva matytusi seseliu,o I love Berlin man ji vos vos taip nezymiai matesi
Kai tik nusipirkau bandziau jais pasidazyt kazkur eidama, tai paskui ant virsaus teko savo iprastinius dar uzsitept
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 01 27, 14:51)
O kaip multi color? Ar jie blizgūs?
Kokia prieštaringi atsiliepimai
Ir galvok dabar, ką nori
Gal visgi teks isigyti?
Papildyta:
QUOTE(*Cerise @ 2011 01 27, 15:42)
Ooo, aš taip pat su klausimų - prašom man apie tas kremines pudras tarti žodį.. Stay all day ir Soft & natural.. Kuri geresnė, kaip maskuoja, kiek ilgai išsilaiko?
O ta Crazy about colors shimerį aš turiu, tepu šepetėliu, tepasi neblogai, palieka gražų spindėjimą. Žodžiu man patinka
Stay all day skystesnė, turi stiprų kvapą, maskuoja ne per daugiausiai, naudojau vasarą, kai nurėjos lengvesnės pudrytės.
Soft & natural jau antrą naudoju, rudeniui žiemai pats tas, tirštesnė, maskuoja geriau nei Stay all day.
Laiko tai nezinau kuri geriau, man praktiškai visos vakare atrodo nelaikančios, veidukas blizgėt ima
Shimerį ir aš bandžiau ir šepetėliu, ir pirštais tept, bet man to spindėjimo nesimato
Tik smulkūs blizgučiai ant veido, bet tie tikriausiai nuo EŽ