Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(*charite* @ 2011 01 27, 15:50)
g.gif Tai Multi action geresnis,ane??  ax.gif

Manau, kad geresnis smile.gif
O va tas tai pastebėjau, kad net akis truputi jautrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 01 27, 12:56)
Kokia šauni kolekcija!  bigsmile.gif  O kaip jums Essence pure minerals? Ar gražiai dengias? Nekemša porų? O kaip išsilaiko?  va kiek klausimų cool.gif

Dekui 4u.gif
Mineraline pudra siuo metu mazai naudoju, nes labiau megstu skysta pudra. Tai dazniausiai tepu ant virsaus dienos eigoj isryskejus veiduko blizgesiui pamaskuoti. Teisingos nuomones apie ja ir neturiu blush2.gif Bet siaip girdejus vien tik gerus atsiliepimus apie si produkta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 27, 14:19)
kaip I love Berlin kolekcijos nagų lakas? Ar gerai tepasi? Nesimato dryžių? Spalva ant nagų tokia, kaip buteliuke atrodo?

Man patinka ir kaip tepasi, ir spalvyte labai grazi, ryski net po vienos eiles lakavimo, spalva kaip buteliuke. Dryziu nesimato jokiu.
Visi essence lakai man patinka, iskyrus tai, kad jie laaabai trumpai laikos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 27, 14:28)

o man asmeniskai Eclipse nera ka lygint visiskas ss schmoll.gif  doh.gif  spalvos tikrai grazios buvo, bet tas blizgejimas tai doh.gif  as ir ismeciau juos lauk ir po to maniau kad nepirksiu jokiu essence seseliu, bet pamacius I love Berlin kolekcija pratestavau ir man patiko, visu pirma jie tikrai neturi tiek daug blizgesio, tinka man kasdienai, man patinka rolleyes.gif

na va,o man patiko Eclipse, nors irgi jie nelabai kasdienai naudojami pas mane smile.gif Bet megstu kad spalva matytusi seseliu,o I love Berlin man ji vos vos taip nezymiai matesi doh.gif Kai tik nusipirkau bandziau jais pasidazyt kazkur eidama, tai paskui ant virsaus teko savo iprastinius dar uzsitept biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 01 27, 14:51)
O kaip multi color? Ar jie blizgūs?

Kokia prieštaringi atsiliepimai  g.gif  Ir galvok dabar, ką nori  biggrin.gif

Gal visgi teks isigyti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Cerise @ 2011 01 27, 15:42)
Ooo, aš taip pat su klausimų - prašom man apie tas kremines pudras tarti žodį..  Stay all day ir Soft & natural.. Kuri geresnė, kaip maskuoja, kiek ilgai išsilaiko?

O ta Crazy about colors shimerį aš turiu, tepu šepetėliu, tepasi neblogai, palieka gražų spindėjimą. Žodžiu man patinka  biggrin.gif

Stay all day skystesnė, turi stiprų kvapą, maskuoja ne per daugiausiai, naudojau vasarą, kai nurėjos lengvesnės pudrytės.
Soft & natural jau antrą naudoju, rudeniui žiemai pats tas, tirštesnė, maskuoja geriau nei Stay all day.
Laiko tai nezinau kuri geriau, man praktiškai visos vakare atrodo nelaikančios, veidukas blizgėt ima biggrin.gif

Shimerį ir aš bandžiau ir šepetėliu, ir pirštais tept, bet man to spindėjimo nesimato doh.gif Tik smulkūs blizgučiai ant veido, bet tie tikriausiai nuo EŽ blush2.gif
Atsakyti
No_Angel*, o kokie atsiliepimai apie nagų laką Ultra Strong? Yra koks poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 27, 14:51)
O kaip multi color? Ar jie blizgūs?
Kokia prieštaringi atsiliepimai  g.gif  Ir galvok dabar, ką nori  biggrin.gif

multi color man labai panasus i crazy about color toks svytejimas gaunas, spalvyte ir neryski, pasibandykit parduotuvej ir matysit ar tiks jums sie skaistalai ir I love Berlin seseliai:4u:

QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 27, 18:24)
na va,o man patiko Eclipse, nors irgi jie nelabai kasdienai naudojami pas mane  smile.gif Bet megstu kad spalva matytusi seseliu,o I love Berlin man ji vos vos taip nezymiai matesi  doh.gif Kai tik nusipirkau bandziau jais pasidazyt kazkur eidama, tai paskui ant virsaus teko savo iprastinius dar uzsitept  biggrin.gif

I love berlin seseliu paleteje keletas spalvu yra ryskesniu, bet dauguma sudaro tokie svelnus pasteliniai tonai, as ieskojau kazko kasdienai tai jie man tikrai tinka ir patinka rolleyes.gif thumbup.gif ir labai dziaugiuos kad mazai bizguciu juose, nes daugelis essence seseliu yra blizgus doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 01 27, 20:44)
pasibandykit parduotuvej ir matysit ar tiks jums sie skaistalai ir I love Berlin seseliai:4u:

Šešėlius bandžiau parduotuvėje, bet nesupratau, ar man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 27, 11:47)
Kaip ir žadėjau, įdedu savo Essence "kolekciją"  biggrin.gif Jei kažkas domins, klauskit  4u.gif
Nagiukams:
http://public.fotki....e/img-3266.html
Veidukui:
http://public.fotki....3269.html#media
Akims:
http://public.fotki....3270.html#media
Lūpoms:
http://public.fotki....3272.html#media

o kaip geltonas lupu blizgis? kaip ant lupyciu atrodo? koks atspalvis? 4u.gif gal galima butu nuotraukyte? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uzejus i sia tema,nusprendziau ir as ka nors isigyti,visad mano ruzas budavo egipto zeme,bet jau atsibodo tas rudumas norejosi kazko gaivaus sviezaus tad isigijau si nuostabu ruza veidui Essence silky touch blush spalvyte nr20
babydoll ir likau tiesiog suzaveta,spalvyte labai grazi,is ties veidukui duoda tokio gyvumo,sviezumo,vienu zodziu tikrai neapseisiu ties vienu siuo pirkiniu smile.gif niekad netikejau kad tokia pigi kosmetika gali buti visai ir gera smile.gif
mano spalvyte pirma is kaires wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 28 sausio 2011 - 15:50
Mane domintu butent sis,kas turite apibudinkite
user posted image

1.drekinimas
2.kvapas
3.laikymasis
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 28, 20:00)

Drėkina vidutiniškai.
Malonus, sunku konkrečiau apibūdint.
Laikosi neilgai. Tas "riebaliukas" greit susigeria, lieka matomi smulkūs blizgučiai.
Šiaip neblogas jis, naudojasi maloniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 29 sausio 2011 - 05:01
Sveikos, gal kurios pas mus esat mačiusios show your feet produkcijos? smile.gif
Konkrečiai domintų pieštukas prieš nuospaudas, o ir šiaip visa kolekcija verta dėmesio, daug dalykėlių norėčiau wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusivyliau essence nagų laku verysad.gif Konkrečiai šiuo:
user posted image

Maniau, kad bus avietinė spalva (pagal pavadinimą ir spalvą buteliuke), bet grynai vyšninė spalva doh.gif O taip norėjau avietinės verysad.gif
Atsakyti
Tai kad retai buteliuke esanti nagų lako spalva atitinka tą, kuri jau buna ant nago.. Nuotraukoje ant nagų spalva irgi vyšninė, tai manau, kad čia reikėtų nusivilti pasirinkimu, o ne pačiu nagų laku 4u.gif
Atsakyti