Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

gal galit kuri pakomentuoti, kurie seseliai labiausiai pigmentuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Ant maniškių. Nežinau, kaip kam monitoriai rodo, ale jaučiuos pamelavus šiek tiek, nes tik ką daugiau užtepus spalvą galima labai intensyvią išgaut.

Panaši spalva pakuotėje:
user posted image

Daugiau į rausvumą ryškų atspalvis, nepavyksta man išgaut smile.gif

Pigmentuotas, tarsi drėkinantis būtų, nėra lipnus labai. Kadangi ne blizgis, o balzamas, tai ilgai nelaiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 23 sausio 2011 - 00:17
QUOTE(Kristalė* @ 2011 01 22, 22:55)
gal galit kuri pakomentuoti, kurie seseliai labiausiai pigmentuoti  rolleyes.gif

Tiesą pasakius aš išviso manau, kad essence šešėliai nėra pigmentuoti visiškai. Turiu quatro šešėlius. Nė velnio jie pigmento neturi. Gal kažkiek dieniniam makiažui (tokia labai silpna spalvytė) ir tinka, bet šiaip nieko gero. Man būtų įdomu atsiliepimai apie I love berlin šešėlius. Gal kas geresnio ten? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NickaD: 23 sausio 2011 - 12:16
QUOTE(Kristalė* @ 2011 01 22, 23:55)
gal galit kuri pakomentuoti, kurie seseliai labiausiai pigmentuoti  rolleyes.gif

Siulau pabandyti Metallics seselius, manyciau jie neblogai pigmentuoti, bet juos rasti sunku, nes limited edition ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 01 23, 12:16)
Tiesą pasakius aš išviso manau, kad essence šešėliai nėra pigmentuoti visiškai. Turiu quatro šešėlius. Nė velnio jie pigmento neturi. Gal kažkiek dieniniam makiažui (tokia labai silpna spalvytė) ir tinka, bet šiaip nieko gero. Man būtų įdomu atsiliepimai apie I love berlin šešėlius. Gal kas geresnio ten? g.gif

o man essence quatro seseliai pakankamai ryskiai dazo g.gif
bet smokey eyes dazai visai nepigmentuoti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 01 23, 13:16)

Turiu tokią pat nuomonę apie Essence šešėlius. I love Berli paletę tik čiupinėjau parduotuvėje, man nepatinka jos finish'as - miltukinis verysad.gif
Atsakyti
As tai isigijau si piestuka,be galo graziai ir lengvai dengiasi,issilaiko visa pilna diena,nesubega,tikrai esu patenkinta siuo pirkiniu wub.gif
http://www.essence.e.../product/1.html
dar isigijau helografini balta laka,ir balta matini,taip pat neblogai laikosi graziai tepasi,kaip uz tokia kaina tai tikrai verti demesio smile.gif
rytoj zadu isigyti seselius,baltus ir juodus,gerai pigmentuoti graziai tepasi smile.gif
Atsakyti
uoj uoj uoj... dabar pagalvojau, kaip butu faina, jei essence isleistu saldainiu kolekcija. wub.gif wub.gif 4u.gif
kokiu nors panasiu daikciuku i siuos pavyzdziui 4u.gif 4u.gif
user posted image
wub.gif 4u.gif
kaip manot, gal galima laiskeli su pasiulimu nusiust? labai jau kazko saldaus norisi. hihihi.gif lotuliukas.gif nors manau, galiu toliau tik svajoti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 24, 18:01)
uoj uoj uoj... dabar pagalvojau, kaip butu faina, jei essence isleistu saldainiu kolekcija. wub.gif  wub.gif  4u.gif
kokiu nors panasiu daikciuku i siuos pavyzdziui 4u.gif  4u.gif

tų saldžių daikčiukų galite pabandyt paieškoti fragrancedirect.co.uk mirksiukas.gif ir nereikės laukt Essence sugalvojimų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 24, 19:22)
tų saldžių daikčiukų galite pabandyt paieškoti fragrancedirect.co.uk  mirksiukas.gif ir nereikės laukt Essence sugalvojimų hihihi.gif

aciu labai mirksiukas.gif bet man kazkaip nepatinka is interneto uzsisakinet. bet ka jau padarysi. tikriausiai teks lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.essence.e.../on-the-go.html
gal zinot kiek sis daiktas kainuoja? ar geras jis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 24, 18:28)
aciu labai mirksiukas.gif  bet man kazkaip nepatinka is interneto uzsisakinet. bet ka jau padarysi. tikriausiai teks lotuliukas.gif

apie tą psl. galiu atsiliept tik gerai mirksiukas.gif ir į LT siunčia, nereikia tarpininkių. baigiu OT, jei kas domina dar šia tema - į až mirksiukas.gif
Atsakyti