Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

QUOTE(NickaD @ 2011 01 20, 21:47)
O kaip jums šitas blizgis?

Pats blizgis man patiko, turėjau kitokio skonio, spalva neryški, labiau blizgučiai smile.gif bet labai greit prakiuro tūbelė ir blizgis veržėsi pro šoną, teko išmest
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 20, 18:48)
kodel Tavo tokia nuomone?  smile.gif

Nes bandžiau servetėles, akių makiažo valiklį tai nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 20, 13:27)
Interniatiniame essence puslapyje jau yra naujovės, kurių,manau, nesulauksime  verysad.gif

http://www.essence.e...ng/my-skin.html

http://www.essence.e...-gel-nails.html

4u.gif

***** kokie faini, jaučiu tikrai pas mus nebus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2011 01 21, 00:01)
Pats blizgis man patiko, turėjau kitokio skonio, spalva neryški, labiau blizgučiai  smile.gif bet labai greit prakiuro tūbelė ir blizgis veržėsi pro šoną, teko išmest

o kokia jo kaina ir turis? g.gif nes nezinau kuri rinktis ar essence ar nivea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 21, 15:43)
o kokia jo kaina ir turis?  g.gif  nes nezinau kuri rinktis ar essence ar nivea 4u.gif

8 ml, o kaina g.gif aš pirkau per akciją, mokėjau apie 3,5, be akcjos iki 5 lt kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2011 01 21, 17:09)
8 ml, o kaina  g.gif  aš pirkau per akciją, mokėjau apie 3,5, be akcjos iki 5 lt kažkur.

3.95 be akcijos siandien maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 20, 18:35)
Man nagų reikmenų kolekcija labai patiko įspūdį, laukiu nesulaukiu kol galėsiu gyvai apžiūrėt ir ką nors nusipirkt smile.gif
Na aš truputį nusivylus essence veido priežiūros priemonėm pure skin, nors turiu tik toniką ir duo stick nuo spuogų, bet nepateisino lūkesčių, labai eilinės priemonės, galbūt my skin bus geresnė smile.gif
Norėčiau kremuko kokio nors iš tų smile.gif

o as turiu kremine pudra- putas ir kompaktine is pure skin tai man patinka. labiau patinka negu clinque thumbup.gif
Atsakyti
Nufotografavau savo essence kosmetika, i viena foto viskas netilpo jau biggrin.gif Jei idomu imesiu pirmadieni foto blush2.gif
Atsakyti
Ką tik nusipirkus išbandžiau.
user posted image

Maloniai drėkina, ryški spalva, ale mielai perduočiau kitai, nepratus prie ryškių kažkaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 01 22, 13:45)
Nufotografavau savo essence kosmetika, i viena foto viskas netilpo jau  biggrin.gif  Jei idomu imesiu pirmadieni foto  blush2.gif

šaunuolė thumbup.gif labai įdomu
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2011 01 22, 16:44)
Ką tik nusipirkus išbandžiau.
user posted image

Maloniai drėkina, ryški spalva, ale mielai perduočiau kitai, nepratus prie ryškių kažkaip. smile.gif

Labai pigmentuotas, tai spalva priklauso nuo kiekio. Realiai, šiuo atveju, ryškesnis atspalvis, nei kad pavyko parodyt. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2011 01 22, 19:10)
Labai pigmentuotas, tai spalva priklauso nuo kiekio. Realiai, šiuo atveju, ryškesnis atspalvis, nei kad pavyko parodyt.  g.gif

Čia ant jūsų lūpų? Man tai netgi patiktų, jei spalva būtų ir intensyvesnė, ryškesnė, nei foto. O kaip laikosi jis? smile.gif
Atsakyti