Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika.

user posted image
user posted image

Sena tema smile.gif
Essence LT smile.gif
Essence facebook smile.gif

Esamos/Būsimos Essence kolekcijos:
Metallics;
Black&White;
I love Berlin.

Taip pat Essence rankų kremai.

aptarinėjam toliau! wub.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif matau niekas nepasisako, senu temu neskaiciau, noreciau paklausti, gal kas zinot, kam tiksliai ir kaip naudojamas gelis antakiam blakstienom? Nusipirkau ir nelabai zinau lotuliukas.gif Jis kaip tuso pakuote, balta su zydra. Matosi foto, antoroje lentynoje, trecia preke. Gal atsiras, kas naudoja g.gif ? O is sios kosmetiko dar pora laku turi, neblogi toki.
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2010 12 28, 20:24)
Sveikos mirksiukas.gif  matau niekas nepasisako, senu temu neskaiciau, noreciau paklausti, gal kas zinot, kam tiksliai ir kaip naudojamas gelis antakiam blakstienom? Nusipirkau ir nelabai zinau lotuliukas.gif  Jis kaip tuso pakuote, balta su zydra. Matosi foto, antoroje lentynoje, trecia preke. Gal atsiras, kas naudoja g.gif ?  O is sios kosmetiko dar pora laku turi, neblogi toki.

Būtent essence nesu šio daikto turėjusi, bet šiaip naudoju antakiam formuot ir formai palaikyt. O blakstienom greičiausiai striprinimui galima tepti. smile.gif
Atsakyti
Aciu, nu antakius ir as paformuoju. O va mano drauge, bet ne su sia firma, patepa ir blakstienas, o paskui tusu dazo ant virsaus. Tai gal ir cia sitas tam tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2010 12 28, 20:24)
Sveikos mirksiukas.gif  matau niekas nepasisako, senu temu neskaiciau, noreciau paklausti, gal kas zinot, kam tiksliai ir kaip naudojamas gelis antakiam blakstienom? Nusipirkau ir nelabai zinau lotuliukas.gif  Jis kaip tuso pakuote, balta su zydra. Matosi foto, antoroje lentynoje, trecia preke. Gal atsiras, kas naudoja g.gif ?  O is sios kosmetiko dar pora laku turi, neblogi toki.

Aš turėjau, tai naudojau dieninio makiažo metu blakstienoms, neblogai pasišukuodavo, suguldavo.. Nors šiaip daiktas kažkoks keistas ir nevertas būtiperkamas manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2010 12 28, 11:24)
man labiau patinka riebesni kremai, kurie apsaugo nuo salcio. Sitas man kazkaip mazai padeda. Bet as darbe ji tik naudoju..  Bet cia labai individualu, manau  4u.gif

Tai riebesni tikriausiai prasčiau įsigeria? Ar yra kažkokie rebesni, kurie įsigeri geriau, nei Essence? unsure.gif Nenoriu kabinėtis prie žodžių, tiesiog pačiai įdomu būtų išbandyti 4u.gif

QUOTE(Juxt @ 2010 12 28, 16:36)
nusipirkau šian essence xxxl nude toffee forever

gal visai ir nieko kai už tokią kainą  biggrin.gif  gal tik man truputį per daug tų bligučių nors jie ir labai smulkučiai. Bet laikosi neblogai, nesausina.

Nėra ten visai jokių blizgučių unsure.gif
Atsakyti
xxxl nude toffee forever

man is irgi keistas labai pasirode, niekaip nesuprantu kas su spalva netaip, va tikraisiai del tu smulkuciu blizguciu, jis tas blizgis toks pasidaro perlamutrinis gal todel man nepatinka
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 12 29, 14:29)
Tai riebesni tikriausiai prasčiau įsigeria? Ar yra kažkokie rebesni, kurie įsigeri geriau, nei Essence? unsure.gif  Nenoriu kabinėtis prie žodžių, tiesiog pačiai įdomu būtų išbandyti  4u.gif
Nėra ten visai jokių blizgučių  unsure.gif

nu pasižiūrėkit prieš šviesą ar lempą bigsmile.gif
kai spalva tokia nude tai ir norėtūsi kad būtų nude o ne šviestų blizgučiai tongue.gif
Atsakyti
Merginos, ar teko jums Essence stenduose kada nors matyti štai tokį "Image plate" ? Kažkaip norisi man tokio dalyko, dailiai nagai atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Cerise @ 2010 12 29, 17:28)
Merginos, ar teko jums Essence stenduose kada nors matyti štai tokį "Image plate" ? Kažkaip norisi man tokio dalyko, dailiai nagai atrodo smile.gif

Man brolis iš vokietijos parvežė tokį rinkinuką ir atskirą paletę, o tų naujesnių nerado dar. Iš rinkinio neblogai pavyksta atspausti atvaizdą, o atskiros paletės ornamentų grioveliai labai negilūs, tai jis toks neryškus, bet net ir nebandžiau normalaus manikiūro su juo pasidaryt.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ar kuri žinot essence pakankamai pigmentuotų juodų šešėlių? Gal tie iš Smokey eyes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 12 31, 00:43)
Ar kuri žinot essence pakankamai pigmentuotų juodų šešėlių? Gal tie iš Smokey eyes  g.gif

paziurekite catrice juodus... as naudojau kaip pavedimus vietoj piestuko ar liner'io. visa diena issilaike.o pigmentas thumbup.gif thumbup.gif kazkaip kitais seselaiai nesu tiek suzaveta,kiek juodais;)
Atsakyti