Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 20:49)
Kalbant apie daiktu foto smile.gif kaip fotografuoti blizgius daiktus smile.gif patiko sis filmukas http://www.youtube.c...feature=channel , ijungus fantazija galima ir namu salygomis viska nusifotkint, nes reik tik prozektoriaus, dvieju baltu atsvaitu, vienos galingesnes lempos ir veidrodzio wink.gif galima prisikepti stock'iniu nuotrauku .

Vai tai dėkui tau, kad mums tokius lobius parodai 4u.gif , ką mes be tavęs darytume mirksiukas.gif

O kaip meeto norėčiau biggrin.gif , bet šį ketvirtadienį jau nebegaliu - einu su bendradarbiais lazeriais šaudytis. lotuliukas.gif O kaip kitą savaitę?
p.s. man tinka ir portretas ir daiktas. Laiko skirkim kokias 4 savaites, kad būtų pakankamai laiko klaidoms taisyti mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(paprasta @ 2010 12 28, 15:04)
1. gerai kad man Forgetė retransliuoja ūkiškai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

2. aš noriu FF, bet protas man sako, kad man jo tikrai nereikia... laukiu, kol praeis noras lotuliukas.gif

1. drinks_cheers.gif Ačiū Forgete.

2. ....arba atsiras atatinkama suma pinigų biggrin.gif

Aš tai nevilty. Niekaip laiko neturiu.. Man yra pasirinkimas- arba fotkinu arba skaitau knygas/instrukcijas/žiūru filmukus/skaitau forumus... Nespėju ir to ir to daryt.. Jei kažką perskaitau, kol ateina laikas tą igyvendint praktikoj, pamirštu, nebesigauna.. Jei nufotkinu ir matau klaidą, žadu rast info literatūroj ar forume, bet kol daeinu iki kompo- vėl arba naujų minčiu klausimų kyla arba dar kas sutrukdo... Kaži ar įmanoma visų tų mandrų dalykų apie kuriuos čia parašo robobebras išmokti paprastai per n kadrų kiekį?
Aš negaliu net instrukcijos perskaityt, nu nieko nesuprantu ką ten rašo.. Fotkinu iš jausmo ir iš to, ką paskaitau kažkur priebėgom... Negaliu mokintis iš knygų, man taip nesigauna.. Bet va gąsdina, kad tada tobulėjimui šansų šitaip mokantis vien iš savo praktikos- labai nedaug... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 21:23)
Pavydžiu  verysad.gif  Na, bus geresni orai - ir aš atvažiuosiu.
Šiandien stabtelėjau pakelėje

oooooooo, kaip paslaptingai... super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 22:23)
Pavydžiu  verysad.gif  Na, bus geresni orai - ir aš atvažiuosiu.

user posted image

na va, parasiau, o tu mane aplenkei, tai kaip mes pas tave rinksimes, o taves nebus ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 28, 22:42)
klausimas pasistojo smile.gif)) o kiek laiko bandai susidraugaut su fotiku?

2 men. kazkur. smile.gif
Atsakyti
Si ketvirtadieni niekaip, po svenciu planuokim, sausio antra ketvirtadieni kazkur... na, susiorganizuokit jei bus noro ir rasykit AZ, susiderinsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 28 gruodžio 2010 - 22:29
QUOTE(Forgete @ 2010 12 28, 22:23)
mes kaune tai pas rarity rinksimes, ane rarity  mirksiukas.gif

Pas mane prašom vasarą - netoli aš, tik 100 km nuo Kauno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 28, 22:12)
žinokit aš pabandžiau su tom lempom. Nu labai gilus miškas. Mąstau ar aš ten noriu bristi  lotuliukas.gif

ir aš bandžiau- nieko man ten nepasisekė... verysad.gif verysad.gif kol man neparodys realiai, tol niekas man neišeis... ir plius norėčiau, kad parodytų su namudinėm priemonėm...

QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 22:14)
Jeigu kada sugalvosit galim pasidaryti kuri ketviradienio vakara myta pas man, galeciau kai ka parodyt, pacios pasibandytumet, kavos isgertumem wink.gif gal miskas ne toks tamsus taptu. Turekit omenyje jei planuosites.

Labai norėčiau, bet per prasti orai, kad važiuočiau į kitą miestą... Jūs pajunkite tiesioginę transliaciją per skype smile.gif

QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 22:23)

patinka man tokie žieminiai peizažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 22:29)
Pas mane prašom vasarą - netoli aš, tik 100 km nuo Kauno biggrin.gif

oi, as visada maniau kad tu is Kauno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 00:25)

praktika+geru fotografu galeriju narsymas+bandymas atkartoti matyta vaizda (daugiau apie sviesa kalbant). As taip mokinuosi. Neskaiciau nei vienos taisykles, fotiko instrukcija gal db kazkiek ir suprasciau, bet nesu issianalizavusi. Siaip, fotkint ir analizuot savas klaidas, o tam jei yra pajautimas taisykles nebutinos, pati jas puikiai gali istaisyti ir be ju.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 28, 22:30)
oi, as visada maniau kad tu is Kauno  g.gif

Aš iš Kauno tik gyvenu ne Kaune biggrin.gif Bet visus kaunietiškus meetus aplankau wink.gif

QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 22:31)
praktika+geru fotografu galeriju narsymas+bandymas atkartoti matyta vaizda (daugiau apie sviesa kalbant). As taip mokinuosi. Neskaiciau nei vienos taisykles, fotiko instrukcija gal db kazkiek ir suprasciau, bet nesu issianalizavusi. Siaip, fotkint ir analizuot savas klaidas, o tam jei yra pajautimas taisykles nebutinos, pati jas puikiai gali istaisyti ir be ju.

Gintare, tokių kaip tu nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 00:33)
Gintare, tokių kaip tu nedaug  4u.gif

bet mano mintis atkartoja ne vienas fotografas... arba as ju, kaip paziuresi. Tai geriausias mokymosi budas, paciam viska atrasti... as net photoshopa be jokiu knyguciu isnarsiau, todel jauciuosi gan stipri retusavime. Aisku, gal kazkiek laiko ir prarandi, bet fotkinant su naturalia sviesa labiau lavini smegeneles kai is saves ar matytu vaizdu bandai sukurti fotografija, nei atkartoti pgl taisykles. Bent tokia mano nuomone smile.gif Laisviau fotografuoji, maziau statai save i remus. Ir dar, siaip naudinga pasiskaityti zymiu fotografu mintis, kaip jie pasakoja apie savo darba, kokia ju gyvenimo filosofija... kitu akimis pazvelgt i fotografija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 28 gruodžio 2010 - 22:40