Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 21:38)
zinau kur reikia pasirinkt formatus, bet man tokio isvis net neduoda.  schmoll.gif

eik i Image -> Mode ir ten nustatyk 8 bit vietoj 16. nes tubut 16 nustatyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 28 gruodžio 2010 - 21:42
QUOTE(Yvette @ 2010 12 28, 21:58)
na aš tai jau kelinta diena kaip zyziu dėl tos užduotis, bet jei visi neišsako sako nuomonės nu neturėsim tos temos. Nesunku juk brūkštelti savo nuomonę. Fotografuojam būtinai portretus ir būtinai kaip nors įdomiau, ne nuobodžiai. Ar vistik šįkart geriau koncentruotis į techninę pusę, t.y. šviesos išdėstymą ir palikti galimybę fotografuoti kokį nors daiktą.
Man tarkim gerai visi  variantai, kokį pasirinksit, toks tiks. Tai reikia tiesiog kitų pasisakymų. Ar visi norintys sudalyvauti turės modelį fotografavimui.

manau reikia lengvinti uzduoti kaip tik imanoma, cia vis tik nemazai pradedanciuju yra ir ne tik kad su apsvietimu bet ir su portretais susidurusiu nera daug smile.gif
kaip Forgete rase,reiktu palikti ir daikta, kas nori ir turi galimybes fotkinazmogu, kas ne -daikta.Del apsvietimo jau kaip ir sutaret maciau.

telieka laiko nustatymas
Atsakyti
Bet tai koks pagyvėjimas bigsmile.gif
Aš šiąnakt sapnavau, kad ant mainų foto neteisingą adresą užrašiau doh.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 14:43)
[

Sveikinimai 4u.gif Džiaugiuosi kartu su tavimi. Lauksim dar geresnių kadrų bigsmile.gif
QUOTE(Forgete @ 2010 12 28, 14:45)
as va katik pazaidziau su apsvietimu. Šviesta i fona ir nuo fono atsispindejo ant taurių.

Labai gražu smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 12 28, 14:59)
tai as cia specialiai, bandau vaizduot gudragalvi biggrin.gif biggrin.gif

ech, nu jei neskaitot reiks mest rasyt, geriau reiks eit nufotkyt ka nors smile.gif

rašyk rašyk - tikrai yra skaitančių smile.gif 4u.gif

QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 28, 19:48)
Sweiki. Jau senokai skaitineju sias temas. Noreciau pasimokyti fotografuot, gaut patarimu. Nes nusipirkau canon 5D + Sigma 50mm f/1.4, o nuotraukos baisesnes nei su muiline...  verysad.gif

Na, fotoaparatas pats nefotografuoja - pradėk nuo ND, literatūros ir fotoaparato instrukcijos studijavimo. Sėkmės smile.gif

kristukass kažką ne taip darai g.gif
Atsakyti
user posted image gal ir man ryžtis su tuo apšvietimu pažaisti...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 21:38)
zinau kur reikia pasirinkt formatus, bet man tokio isvis net neduoda.  schmoll.gif

kazkas ne taip, turi saugot jpg. paziurek dar karta ar darai file - save as...
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 12 28, 22:46)
user posted image gal ir man ryžtis su tuo apšvietimu pažaisti...

taigi niekas per galva neduos mirksiukas.gif biggrin.gif jeigu jau as bandau lotuliukas.gif tai visi gali
Atsakyti
Kalbant apie daiktu foto smile.gif kaip fotografuoti blizgius daiktus smile.gif patiko sis filmukas http://www.youtube.c...feature=channel , ijungus fantazija galima ir namu salygomis viska nusifotkint, nes reik tik prozektoriaus, dvieju baltu atsvaitu, vienos galingesnes lempos ir veidrodzio wink.gif galima prisikepti stock'iniu nuotrauku .

Atsakyti
žinokit aš pabandžiau su tom lempom. Nu labai gilus miškas. Mąstau ar aš ten noriu bristi lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeigu kada sugalvosit galim pasidaryti kuri ketviradienio vakara myta pas man, galeciau kai ka parodyt, pacios pasibandytumet, kavos isgertumem wink.gif gal miskas ne toks tamsus taptu. Turekit omenyje jei planuosites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 28 gruodžio 2010 - 22:14
QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 23:14)
Jeigu kada sugalvosit galim pasidaryti kuri ketviradienio vakara myta pas man, galeciau kai ka parodyt, pacios pasibandytumet, kavos isgertumem wink.gif gal miskas ne toks tamsus taptu. Turekit omenyje jei planuosites.

ką tik ėjau rašyti, kad reiktų susiburti visiems ir studiją keliom val. išsinuomoti ir praretinti tą mišką smile.gif Manau vistik studijoje ir ne vienam, greičiau paaiškėtų.
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 22:14)

Pavydžiu verysad.gif Na, bus geresni orai - ir aš atvažiuosiu.
Šiandien stabtelėjau pakelėje

user posted image
Atsakyti
mes kaune tai pas rarity rinksimes, ane rarity mirksiukas.gif
Atsakyti