QUOTE(Yvette @ 2010 12 28, 20:58)
na aš tai jau kelinta diena kaip zyziu dėl tos užduotis, bet jei visi neišsako sako nuomonės nu neturėsim tos temos. Nesunku juk brūkštelti savo nuomonę. Fotografuojam būtinai portretus ir būtinai kaip nors įdomiau, ne nuobodžiai. Ar vistik šįkart geriau koncentruotis į techninę pusę, t.y. šviesos išdėstymą ir palikti galimybę fotografuoti kokį nors daiktą.
Man tarkim gerai visi variantai, kokį pasirinksit, toks tiks. Tai reikia tiesiog kitų pasisakymų. Ar visi norintys sudalyvauti turės modelį fotografavimui.
aš už tai kad ir daikta fotkint būtu galima, nes manau modeliuko neturėsiu
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 21:19)
Jums visoms/ -iems itikt.
Juokaaaaaaaaaauju...
Aciu uz pasiulyma.
Paciai atrodo taip grazu. Cia- priesingai. Nezinau... Nei patarimu kazkokiu konkretesniu sulaukiu, nei siaip konkretesnes kritikos. Zinau, kad nuobodziai as cia postringauju, bet tikriausiai ne visiems lemta ismokti, kad ir koks didelis noras yra.
Dabar dar vienas klausimas.
PS man neleidzia issaugoti jpg formatu. Issaugot leidzia tik TIF formatu. O jo printeris nemato. Negaliu foto pagaminti.
Kaaaaaaaaa daryyyyyyyt???
klausimas pasistojo
)) o kiek laiko bandai susidraugaut su fotiku?
sėkmės naujokams, dėl 5D tai pavydas užgraužė, ir dar karta įrodymas kad ne fotikas daro notraukas, ir kai nesigauna tai ne fotikas kaltas o tarpinė
Ramios jums nakties