Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 12 28, 13:59)
tai as cia specialiai, bandau vaizduot gudragalvi biggrin.gif biggrin.gif

...
ech, nu jei neskaitot reiks mest rasyt, geriau reiks eit nufotkyt ka nors smile.gif

Tik nebandyk !!! Tai kur aš tada protingai paskaitysiu lotuliukas.gif Reikia gi visokių komentarų ir apibrėžimų biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 14:55)
Jo Didenybe Full Frame

biggrin.gif Mano svajos irgi kažkur tolsta tolsta nuo manęs... biggrin.gif
Beje sveikinimai su nauju žaisliuku mirksiukas.gif Lauksim daba bais nekantriai skaitmeninio meeeeno tongue.gif

p.s. aš labai noriu prisijungti prie pratybų su šviesa. "Ryju" visas jūsų mintis, žiūriu filmukus bei pvz. nuotraukas, bandysiu kažką sukurpti ir aš. Labai senai norėjau "įkirsti" tuos reikalus su apšvietimu smile.gif Tad rašykit, diskutuokit, o aš krausiuos sau į tuščią makaulę, o po to jau darysiu biggrin.gif
Jei ką praleidau, nepykit, laikas ribotas - na žinot vaikai, darbas, vyras... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 28, 19:55)
gal as cia per stipriai issireiskiau biggrin.gif tiesiog kazkaip toks vaizdas uzsifiksaves, kad nors ir uzkontrastintos/isdegintos foto, bet buna kazko tokio pasalinio.. bet gal as ir klystu wink.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 28, 19:55)
lotuliukas.gif gerai cia tu thumbup.gif
o tai taip turejo buti gal?

mergytės, aš fotkint nemoku... tai va ir yra visokių minusų.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif dzin.. gal išmoksiu kada... GAL... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 28, 19:48)
Sweiki. Jau senokai skaitineju sias temas. Noreciau pasimokyti fotografuot, gaut patarimu. Nes nusipirkau canon 5D + Sigma 50mm f/1.4, o nuotraukos baisesnes nei su muiline...  verysad.gif

ogo, iskart prie full frame biggrin.gif visos cia tau pavydes biggrin.gif ar pries tai fotkinai kazkiek? rodyk foto biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Sveikos, nezinau ar cia su savo klausimu papuoliau blush2.gif bet gal atsiras galinciu man pagelbeti 4u.gif kur galeciau KAune pereiti foto kursus? Niekaip nerandu info blush2.gif
beje, mano aparatas Pentax K20, neseniai pirkom, labai noreciau ismokti normaliai su juo elgtis ir tureti namuose tikrai graziu foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuDoTo: 28 gruodžio 2010 - 20:09
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 19:03)
Ziuriu mano kelias visai nesekmingai vingiuoja pakolkas.  unsure.gif  Jau pradedu bijot, kad niekada neismoksiu nei trupucio geriau fotkint.  unsure.gif

o kas būtent tau nesigauna? Jei turi kažkokių konkrečių klausimų, gali ir až brūkštelti. Radusi laiko pasistengsiu atsakyti.

Robobebrai, nenustok rašyti. Man tai visai gerai susiskaito tavo info. Trmpalaikę atmintį turiu, tai karts nuo karto visai liuks iš naujo perskaityti radus info smile.gif Išties šaunu, kad parašai.

Aš įtariu šįvakar pasibandysiu su įvairiais šviesos išdėstymais fotografuoti. Žiūrėsiu kas ir ar gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 28, 21:01)
ogo, iskart prie full frame biggrin.gif visos cia tau pavydes biggrin.gif ar pries tai fotkinai kazkiek? rodyk foto biggrin.gif

nu ne iskart, is pradziu pusmeti 450d su 2m kitiniais turejau, bet netenkino kokybe. Wisi ff gyre, tai ir nusipirkau, kad poto su Sigma nesipjautu. O nuotraukos nepagerejo. Fotiko nuostatas zinau, bet su kompozicija nesiseka. Nuotrauku db negaliu ikelti, nes esu Minske, ir pabaigiau jau ineto limita- brangiai gautusi. Fotikas liko namie LT.
http://www.efoto.lt/user/qrwalt galit sita nuoroda pasiziuret kelias nuotraukas.
P.S. as ne mergaite, o berniukas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 28, 20:11)
nu ne iskart, is pradziu pusmeti 450d su 2m kitiniais turejau, bet netenkino kokybe. Wisi ff gyre, tai ir nusipirkau, kad poto su Sigma nesipjautu. O nuotraukos nepagerejo. Fotiko nuostatas zinau, bet su kompozicija nesiseka. Nuotrauku db negaliu ikelti, nes esu Minske, ir pabaigiau jau ineto limita- brangiai gautusi. Fotikas liko namie LT.
http://www.efoto.lt/user/qrwalt galit sita nuoroda pasiziuret kelias nuotraukas.

Robobebras turi konkurenta biggrin.gif
Atsakyti
Naujoke, bet kaip man tavo nickas negražiais susiskaito doh.gif doh.gif

Robobebrai, jokiu būdu nemesk rašyt- aš tik norėjau parodyti, kiek nesuprantu ir kiek daug visko nežinau apie fotografiją doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 28, 20:16)
Naujoke, bet kaip man tavo nickas negražiais susiskaito doh.gif  doh.gif

ale rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 28, 20:20)
ale rimtai biggrin.gif

nežinau, kaip liežuvis apsivers lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 28, 21:08)
Aš įtariu šįvakar pasibandysiu su įvairiais šviesos išdėstymais fotografuoti. Žiūrėsiu kas ir ar gausis  smile.gif

tai apibendrinkit siokias tokias taisykles, ir visi kimbam i darba rolleyes.gif

QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 28, 21:11)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o i nic'a atkreipiau demesi po Paprastos zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 28, 21:35)
tai apibendrinkit siokias tokias taisykles, ir visi kimbam i darba rolleyes.gif

ne aš siūliau užduotį, todėl neapsiimsiu apibendrinti. Dar praleisiu kokią detalę.
Atsakyti