Alabama, sveikinimai bernužėliui.
Prieš du metus ir aš tokią dieną turėjau gimdyt, bet mažasis sugalvojo, kad pasirodymas iki švenčių žymiai efektingesnis
man mergikės veido išraiška labai patinka
QUOTE(Alabama @ 2011 01 01, 13:58)
Aciu:)Tokia diena tik as galejau sugalvot gimdyt
Kritikos:)Netilpo i kadra?Rankytes/galvytes?
Kritikos:)Netilpo i kadra?Rankytes/galvytes?
Visko gi buna
Sveikinimai suneliui
Kritika - truksta pirmoj vaikucio rankyciu, kita karta pabandyk pro langa islipti
Antroj, gal geriau butu buve, kad fokusuotum i torta Plius sunelio veidukas desinej pusej per tamsus, na ir cia galejai per siena i lauka islysti
p.s. sveiki sulauke Naujuju metu !!!
QUOTE(Isila @ 2011 01 01, 15:03)
Aciu:)
QUOTE(Alexso @ 2011 01 01, 15:08)
Visko gi buna
Sveikinimai suneliui
Kritika - truksta pirmoj vaikucio rankyciu, kita karta pabandyk pro langa islipti
Antroj, gal geriau butu buve, kad fokusuotum i torta Plius sunelio veidukas desinej pusej per tamsus, na ir cia galejai per siena i lauka islysti
Sveikinimai suneliui
Aga, aciu.Labai gera pamoka, kai labai greita veisma reikejo greit fotografuot, kai nebuvo laiko visiskai kazka galvot.Aisku, galejau stala pasukt i sviesa, tada veidukas nebutu tamsus, ir tas visas rankytes sutalpint.
Na vat kita syki jau bus patirties ir jau taip nenugrybausiu:)
QUOTE(Alabama @ 2011 01 01, 15:12)
Aciu:)
Aga, aciu.Labai gera pamoka, kai labai greita veisma reikejo greit fotografuot, kai nebuvo laiko visiskai kazka galvot.Aisku, galejau stala pasukt i sviesa, tada veidukas nebutu tamsus, ir tas visas rankytes sutalpint.
aš tokiais atvejais jungiu auto dar nesijaučiu tokia gera, nes paskui galiu likti ir be foto (vieną gimtadienį taip ir nutiko)
o čia mano gautoji dovana (ačiū paštui už sudarkymą)
Su Naujaisiais!!!
Kristukass, gavau tavo nuotraukeles, ir dovanele
Aciu
Kristukass, gavau tavo nuotraukeles, ir dovanele
Aciu
Oi mergikes ir vaikinai , ateinu pasidalint dziaugsmu ir pasakyt aciu kas paprotino su blykste fotkinant statyt ant antru uzuolaideliu
Su naujais!
Su naujais!
QUOTE(dosa @ 2011 01 01, 16:25)
Pagaliau.
Soriukas del foto. Na dovanele buvo kaip kompensacija. Kitais metais manau ir as jau sugebesiu nusiusti tokia nuotrauka kuri tikrai pradziugins.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 01 01, 17:04)
Tikrai grazus zuikelis. Oi tai super moteris ta musu frederica.
frederica, net nuotaiką pakelia
įdedu aš kelias foto
katra geriau pavyko? sniegą išdeginau, ane?
įdedu aš kelias foto
katra geriau pavyko? sniegą išdeginau, ane?