Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, sveikinimai bernužėliui.

Prieš du metus ir aš tokią dieną turėjau gimdyt, bet mažasis sugalvojo, kad pasirodymas iki švenčių žymiai efektingesnis biggrin.gif

man mergikės veido išraiška labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 01, 13:58)
Aciu:)Tokia diena tik as galejau sugalvot gimdyt hah.gif

Kritikos:)Netilpo i kadra?Rankytes/galvytes?

Visko gi buna biggrin.gif
Sveikinimai suneliui 4u.gif
Kritika - truksta pirmoj vaikucio rankyciu, kita karta pabandyk pro langa islipti mirksiukas.gif
Antroj, gal geriau butu buve, kad fokusuotum i torta g.gif Plius sunelio veidukas desinej pusej per tamsus, na ir cia galejai per siena i lauka islysti biggrin.gif
p.s. sveiki sulauke Naujuju metu !!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 01, 15:03)

Aciu:)
QUOTE(Alexso @ 2011 01 01, 15:08)
Visko gi buna  biggrin.gif
Sveikinimai suneliui  4u.gif
Kritika - truksta pirmoj vaikucio rankyciu, kita karta pabandyk pro langa islipti mirksiukas.gif
Antroj, gal geriau butu buve, kad fokusuotum i torta  g.gif Plius sunelio veidukas desinej pusej per tamsus, na ir cia galejai per siena i lauka islysti  biggrin.gif
p.s. sveiki sulauke Naujuju metu !!! smile.gif

Aga, aciu.Labai gera pamoka, kai labai greita veisma reikejo greit fotografuot, kai nebuvo laiko visiskai kazka galvot.Aisku, galejau stala pasukt i sviesa, tada veidukas nebutu tamsus, ir tas visas rankytes sutalpint.
Na vat kita syki jau bus patirties ir jau taip nenugrybausiu:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 01, 15:12)
Aciu:)

Aga, aciu.Labai gera pamoka, kai labai greita veisma reikejo greit fotografuot, kai nebuvo laiko visiskai kazka galvot.Aisku, galejau stala pasukt i sviesa, tada veidukas nebutu tamsus, ir tas visas rankytes sutalpint.
Na vat kita syki jau bus patirties ir jau taip nenugrybausiu:)

aš tokiais atvejais jungiu auto biggrin.gif dar nesijaučiu tokia gera, nes paskui galiu likti ir be foto (vieną gimtadienį taip ir nutiko)

o čia mano gautoji dovana (ačiū paštui už sudarkymą)

user posted image
Atsakyti
Su Naujaisiais!!!

Kristukass, gavau tavo nuotraukeles, ir dovanele bigsmile.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergikes ir vaikinai biggrin.gif , ateinu pasidalint dziaugsmu ir pasakyt aciu kas paprotino su blykste fotkinant statyt ant antru uzuolaideliu notworthy.gif
Su naujais!
Atsakyti
Su Naujais!!!
user posted image

Linkiu visiems, kad sekmė ir šiais metais neatsuktų Jums uodegytės, kad įkvėpimas ir kūryba nenurūktų kaip kiškis į krūmus, čiupkit - svajones, kam reikia - ff , kam reikia 85mm su 1,2 už ausų ir į trasą!!!
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 01 01, 15:49)

Su Naujais:)

Na bet zuikis tai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 01 01, 16:25)
Su Naujaisiais!!!

Kristukass, gavau tavo nuotraukeles, ir dovanele  bigsmile.gif
Aciu  mirksiukas.gif

Pagaliau. karsta.gif
Soriukas del foto. Na dovanele buvo kaip kompensacija. doh.gif blush2.gif Kitais metais manau ir as jau sugebesiu nusiusti tokia nuotrauka kuri tikrai pradziugins. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 01 01, 17:04)
Su Naujais:)

Na bet zuikis tai laugh.gif

drinks_cheers.gif Tikrai grazus zuikelis. thumbup.gif Oi tai super moteris ta musu frederica. wub.gif
Atsakyti
frederica, net nuotaiką pakelia thumbup.gif

įdedu aš kelias foto blush2.gif
user posted image
user posted image

katra geriau pavyko? sniegą išdeginau, ane? doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti