As ir dar negavus.
QUOTE(ohara @ 2010 12 28, 19:53)
keliu vieną foto.... kad neateit visai plika basa... atsibodusia tematika...
o tau fonas neatrodo isdeges?
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 28, 19:00)
o tau fonas neatrodo isdeges?
tai kad tas fonas ir yra baltas...
QUOTE(ohara @ 2010 12 28, 18:53)
Fsio mergytės ir berniukai... jungsiuosi ir aš pas jus vėl stropiai mokytis,kiek galima čia tinginiau ir fotikas visas apdulkėjo jau... gėda pelėda ..
jei jau tas suo toks ryskus ryskus baltam fone, tai tada tie kraste kazkokie rudumeliai be rysio atrodo. nu pastebejau, kad didelis uzkontrastinimas tavo stilius bet tai tada gali ji ir tobulink, be vis tu kazkokiu minkstumu, pliusiniu zaislu kazkur.. nes nu pasakyk tu man, ka sako tas pliusinis zaislas tam kampe?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 28, 19:13)
jei jau tas suo toks ryskus ryskus baltam fone, tai tada tie kraste kazkokie rudumeliai be rysio atrodo. nu pastebejau, kad didelis uzkontrastinimas tavo stilius bet tai tada gali ji ir tobulink, be vis tu kazkokiu minkstumu, pliusiniu zaislu kazkur.. nes nu pasakyk tu man, ka sako tas pliusinis zaislas tam kampe?
a vat kad nieko nesako.. pagaut šunis ar katina tai čia misija neimanoma.... tai pagauni kada guli kaip guli ir bandai kažką išgaud, nes manau kad jei naikinčiau db tą meškina šuo išvis ant oro būtu..
p.s. o kur dar buvo minkštumai visokie, jei jau sakai kad visur taip pas mane minkštumai ir žaislai?
QUOTE(ohara @ 2010 12 28, 20:01)
tai kad tas fonas ir yra baltas...
Tai balta yra viena, o kai isdeginta balta, jau yra kita
na nezinau, gal ir nera ten isdeginta :)bet mano akimis ziurint per daug balta jau net nebe balta
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 28, 19:22)
Tai balta yra viena, o kai isdeginta balta, jau yra kita
na nezinau, gal ir nera ten isdeginta :)bet mano akimis ziurint per daug balta jau net nebe balta
isdeginta
QUOTE(ohara @ 2010 12 28, 19:15)
p.s. o kur dar buvo minkštumai visokie, jei jau sakai kad visur taip pas mane minkštumai ir žaislai?
gal as cia per stipriai issireiskiau tiesiog kazkaip toks vaizdas uzsifiksaves, kad nors ir uzkontrastintos/isdegintos foto, bet buna kazko tokio pasalinio.. bet gal as ir klystu
QUOTE(ohara @ 2010 12 28, 20:32)
ok isdeginta...
gerai cia tu
o tai taip turejo buti gal?
QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 28, 20:48)
Sweiki. Jau senokai skaitineju sias temas. Noreciau pasimokyti fotografuot, gaut patarimu. Nes nusipirkau canon 5D + Sigma 50mm f/1.4, o nuotraukos baisesnes nei su muiline...
tai neliudek, junkis i didziuli buri Namu darbu laukiame, o kai jau juos busi padarius, siek tiek geriau busi susipazinus su savo canon