Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ateinu padėkoti už sveikinimus perskaitytus ir palinkėti kūrybinės laisvės kitais metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 31, 14:19)
iš kur čia iškritai?  lotuliukas.gif

skaudžiai ir iš aukštai biggrin.gif
o kodėl tamsta taip klausiate?
Atsakyti
Mergaitės ( ir berniukai) - kilti ir skristi! Naujų idėjų, minčių, polėkio, laisvės kūryboje, tegu jokios taisyklės neįspaudžia mūsų į rutinos rėmus!
Na, ir to ff, kas jo trokšta bigsmile.gif O aš prisidėsiu prie tos grupelės, kuri svajoja apie 85mm f 1,2 ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 31, 15:21)
Gal paklausiu kvailai, bet va žiūriu vienos sesijos foto. Fotkinta lauke. Fotkinta su ff, 50mm, f2, kai kur net f1,8, o fotografuojama trys žmonės. Kadangi žiūriu public.fotki idėtas foto, tai labai aiškiai nematau, bet matau kad foto ryšku visi asmenys, tai kaip taip gali būt? Juk kažkada kalbėjom, kad lauke, norint kad žmonės būtų ryškūs, f reikia atvert 3-4.. Ar aš kažko nesupratau ar čia dėl ff taip ryšku prie tokios diafragmos ar kas yra?

Jei žmonės stovi vienodu atstumu nuo objektyvo, tai viskas normalu. Va pvz http://www.efoto.lt/node/397474

Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 12 31, 15:36)
Mergaitės ( ir berniukai) - kilti ir skristi! Naujų idėjų, minčių, polėkio, laisvės kūryboje, tegu jokios taisyklės neįspaudžia mūsų į rutinos rėmus!
  Na, ir to ff, kas jo trokšta bigsmile.gif O aš prisidėsiu prie tos grupelės, kuri svajoja apie 85mm f 1,2 ax.gif

group.gif
Aciu.

Svajokim tada jau apie

http://www.efoto.lt/naujienos/leica_s2
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 31, 15:40)

Cia kiek realesne (ir jau egzistuojanti) svajone wink.gif
http://www.efoto.lt/...nos/pentax_645d
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 12 31, 14:36)
O aš prisidėsiu prie tos grupelės, kuri svajoja apie 85mm f 1,2 ax.gif

ech, kad tavo zodziai tiesiai mano B i smegenus biggrin.gif
Atsakyti
Na po metu paziuresim kieno svajones per ateinancius metus issipilde smile.gif

O as linkiu atrasti save 4u.gif
Atsakyti
Na, o aš norėčiau gero fokuso ir kad visad būtų ten, kur reikia smile.gif Dar galėtų kas pridėti daug saulėtų dienų fotkinimui biggrin.gif Iš mažylės norėčiau pasiskolinti kiek laisvo laiko išmokti vis ką naujo rolleyes.gif

Taigi, svajonių išsipildymo NAUJAIS METAIS 4u.gif

Dėkui, už šaunią kompaniją, už visus atsakytus klausimus (nors gal ir blondiniškus ax.gif ), kritikuotas foto ir smagų bendravimą 4u.gif

p.s. Atrast save norėč ir aš rolleyes.gif
Atsakyti
aš visiemsvisiems linkiu norėti, stengtis ir tobulėti, kad kitais metais tokiu pačiu metu matytumėt kaip stipriai patobulėjot, kiek daug pamatėt, kiek daug sužinojot. tegu ateinantys metai būna pilni malonių staigmenų ir svarbiausia - įkvėpimo.

4u.gif
Atsakyti
"Viskas, ko trokšti - džiaugsmas, meilė, gausa, sėkmė, laimė - yra čia pat ir laukia, kol tu pasiimsi. Tiesiog turi labai to užsinorėti. Turi atitinkamai nusiteikti. Kai nusiteiki ir imi degti tuo, ko nori, Visata atsiunčia trokštamą dalyką. Pastebėk tai, kas gražu, nuostabu aplinkui Tave ir laimink, garbink visa tai. Kita vertus, tam, kas nevyksta taip, kaip norėtum, nešvaistyk savo energijos kaltindamas ar skųsdamasis. Persiimk visu tuo, ko trokšti, kad gautum kiek galima daugiau."

The Secret, Rhonda Byrne

Linkiu, kad Naujaisiais metais visi atsivertume Gausai, nesipriešintume Gėriui ir į namus bei širdis įsileistume Meilę.

Su artėjančiais Naujaisiais Brangieji, ačiū, kad esate!!!

user posted image
Atsakyti
Siandien ryte, kai jus visos ir visi dar miegojot, buvau prie juros wub.gif Pasitikti saule paskutine siu metu diena. Fotografuodama zinojau, kad sia foto butinai atnesiu ir Jums.

user posted image

Skriskit kaip pauksciai
Ir kilkit aukstai
Su artejanciais!
Atsakyti