Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ypač @ 2010 12 31, 13:13)
negi niekas su RAW nedirbat..?

g.gif

tau reikia susideti camera raw, paieskok cia http://www.adobe.com/downloads/
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 31, 13:11)
p.s. gal į flickr sukeliam savo įsimintiniausią šių metų foto?Mums patiems svarbiausią. Įdomu būti pasižvalgyti.

Gal galima nuorodą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 31, 14:29)
Gal galima nuorodą? ax.gif

tai kad esi prisijungusi, jei neklystu. Flickr, SM grupėje. Tiesiog kiekvienas galim sau įsimintiniausią metų foto įkelti smile.gif Tą, kuria didžiuojatės, džiaugatės ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 31, 13:11)
smile.gif  skaitau jūsų norus... To ir linkiu, ateinantiems metams. Kad norai pildytusi. Tie svarbiausi. Sveikatos visiems. Ir sekančiais metais bent vieno įsimintino kadro.

Aciu, Yvette. Ir tau linkiu kitais metais, kad norai pildytusi. Kad graziu staigmenu butu. Dar aciu uz pasiulyta ideja wink.gif

Ir labai labai aciu tiems keliems nuostabiems zmonems, su kuriais buvo labai malonu susipazinti siais metais smile.gif Jolie, Erika, Loreta :* wink_3.gif
Atsakyti
Uzbegau padekot uz mainu foto! Gavauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tokia, apie kuria seile senai varvinau. Aciu Brumbrumai!
Rodykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2010 12 31, 14:13)
negi niekas su RAW nedirbat..?

g.gif

iš kur čia iškritai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 31, 14:06)
Uzbegau padekot uz mainu foto! Gavauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tokia, apie kuria seile senai varvinau. Aciu Brumbrumai!
Rodykis  biggrin.gif

biggrin.gif vadinasi, spejo dar siais metais. labai jau ilgai keliavo.. bet dziaugiuos, jei patinka smile.gif emigrante neuzilgo pades kiausinuka pati, tai ir siunciau su kiausinukais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 31, 14:04)
Aciu, Yvette. Ir tau linkiu kitais metais, kad norai pildytusi. Kad graziu staigmenu butu. Dar aciu uz pasiulyta ideja wink.gif

Ir labai labai aciu tiems keliems nuostabiems zmonems, su kuriais buvo labai malonu susipazinti siais metais smile.gif Jolie, Erika, Loreta :* wink_3.gif

Ideja tikrai gera.

O as noriu padekoti jums visiems.Nuostabu sutikti ir bendrauti su jumis:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 31, 14:24)
Nuostabu sutikti ir bendrauti su jumis:)

drinks_cheers.gif Ir aš labai džiaugiusi atradusi tiek nematerialių menininkų ir materialistų, tikinčių, kad vieną dieną galės išgyvent iš meno biggrin.gif Ačiū Jums kad įsileidote į savo būrį... Kad atsakote į mano keistokus klausimus, kad turit kantrybės su mano OT, kad paaiškinat tai, ką turėčiau rast instrukcijoje, o jos neskaitau.. kad įspiriat į sėdimąją ir pakritikuojate, kad parodote klaidas, apsukat ir liepiat eit perfotkint iš naujo, kad esat.
Būkit tokie ir toliau visi. Kartais jūs mane erzinat. Taip skubu, nešu foto, tikiuosi, kad jau šita tikrai bus gera, o čia pyst ir sukritikuojat, išnarstot po kaulelį.. et, ir džiaugiuosi bet ir pikta pasidaro smile.gif Bet dažniau ateinu į forumą su gerais jausmais ir susidomėjimu skaitau kaip sekasi visiems kitiems nardyt fotografijos vandenyse.
Gerų ir kūrybingų metų.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 31, 14:24)
Ideja tikrai gera.

ne, cia ne uz sita smile.gif cia uz tokia kita viena is seniau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 31, 14:37)
ne, cia ne uz sita smile.gif cia uz tokia kita viena is seniau wink.gif

Kokia?(mirkt-mirkt)
Atsakyti
Gal paklausiu kvailai, bet va žiūriu vienos sesijos foto. Fotkinta lauke. Fotkinta su ff, 50mm, f2, kai kur net f1,8, o fotografuojama trys žmonės. Kadangi žiūriu public.fotki idėtas foto, tai labai aiškiai nematau, bet matau kad foto ryšku visi asmenys, tai kaip taip gali būt? Juk kažkada kalbėjom, kad lauke, norint kad žmonės būtų ryškūs, f reikia atvert 3-4.. Ar aš kažko nesupratau ar čia dėl ff taip ryšku prie tokios diafragmos ar kas yra?
Atsakyti