Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 10:24)
ant crop'o 85 mm pirktum? wink.gif Aš irgi jo noriu, bet manau teks pasitenkinti su f 1,8.

aš žinau tik kad jį pirksiu... ar pirma objektyvą, ar pirma ff, bus matyt- laikas parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 31, 12:27)
aš žinau tik kad jį pirksiu... ar pirma objektyvą, ar pirma ff, bus matyt- laikas parodys smile.gif

Faina tau smile.gif Labai jau jis žaltys brangus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 12:33)
Faina tau smile.gif Labai jau jis žaltys brangus biggrin.gif

Napigus žalčiukas lotuliukas.gif bet pasitaupysim pasitaupysim ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 31, 01:56)
Man patinka smile.gif Tokia vargšelė. Ir apranga dera prie sienų, kėdžių smile.gif

hihihi.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 31, 10:15)
Na man sita kazkas nepaprasto.Sapnavau net sia nuotrauka. smile.gif

Nu nieko sau doh.gif neturi matyt ka sapnuot lotuliukas.gif

QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 10:24)
Man Ievukio ir Alinos darbas taip pat labai už dūšios paėmė. Šaunuolės merginos.

Aciu labai rolleyes.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 12 31, 10:49)
o as kazkaip juokiuosi is tos nuotraukos, nes nu matau ne tai kas nuotraukoje, o zinodamas, kad tai vaidyba, isivaizduoju kaip Alina bando nutaisyti rimta veida, vyniojasi galva, ir rangosi ant tos taburetes biggrin.gif. Gal del to, kad mazai miegojau pastarosiom parom, tai smegenys kreivos smile.gif

lotuliukas.gif susijuokiau perskaicius lotuliukas.gif na ne visai taip,bet panasiai.Vis tik ligoninej labai dideles vaidybos ir nereikia mirksiukas.gif beje sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 12:33)
Labai jau jis žaltys brangus biggrin.gif

Ale svajoti verta,nes pati zinai kad svajones pildosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 31, 12:43)
Ale svajoti verta,nes pati zinai kad svajones pildosi mirksiukas.gif

Tai jau kaži pradėti svajoti apie Canono 85 mm, f 1,2 g.gif
Forgete, jei plakatų neplanuoji spausdinti, tai normalioms foto užtenka aštrumo. Tik aišku santykis tarp gerų ir sugadintų kadrų irgi įspūdingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 12:53)
Tai jau kaži pradėti svajoti apie Canono 85 mm, f 1,2  g.gif

einu uzmesiu aki i kaina
Papildyta:
oi geriau buciau nezinojus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 12:53)
Tai jau kaži pradėti svajoti apie Canono 85 mm, f 1,2  g.gif

Manau jau gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 31, 12:33)
Kai aš jo šito klausiau jis man iš vis neacakė... Ot koks. AŠ KĄ NEMATOMAI RAŠAU? biggrin.gif

Sveikinu. 4u.gif

O 50mm, 1.4f, 16-85mm tinka ant ff? biggrin.gif

nu as neviska speju sufiksuot ir perskaityt, tikrai nemaciau kad klausei, maciau kad rarity anksciau klause, bet kazkaip kol prisedau kazka rasyt nukeliavo uzmarstin ta zinute simta lapu tai nebeasakinejau smile.gif

o siaip kuris tinka ant ff kuris tik crop raso objektyvo markej. Pvz pas mani tamron Di II reiskia kad jis crop sensoriui, Canon tai butu - EF-S, nikon DX.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 31, 12:43)
Vis tik ligoninej labai dideles vaidybos ir nereikia mirksiukas.gif beje sveikinu 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 31, 12:57)
einu uzmesiu aki i kaina
Papildyta:
oi geriau buciau nezinojus  blink.gif

Davai kartu svajojam biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif skaitau jūsų norus... To ir linkiu, ateinantiems metams. Kad norai pildytusi. Tie svarbiausi. Sveikatos visiems. Ir sekančiais metais bent vieno įsimintino kadro.

p.s. gal į flickr sukeliam savo įsimintiniausią šių metų foto?Mums patiems svarbiausią. Įdomu būti pasižvalgyti.

Robobebrui sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 gruodžio 2010 - 13:11
negi niekas su RAW nedirbat..?

g.gif
Atsakyti