Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 11:52)
biggrin.gif
Beje, o kaip tau gynimas? Ir kokios "rūšies" daktarą turime?

nu kaip sakoma dvidesimt minuciu gedos ir viskas tavrkoj smile.gif. Siaip viskas tvarkingai ir normaliai, technologijos mokslu sritis pas mane smile.gif.
Atsakyti

QUOTE(robobebras @ 2010 12 31, 10:49)
o as kazkaip juokiuosi is tos nuotraukos, nes nu matau ne tai kas nuotraukoje, o zinodamas, kad tai vaidyba, isivaizduoju kaip Alina bando nutaisyti rimta veida, vyniojasi galva, ir rangosi ant tos taburetes biggrin.gif. Gal del to, kad mazai miegojau pastarosiom parom, tai smegenys kreivos smile.gif

Jo, as ta pati galvoju, ir gal jei ne Alina, butu kiek kitaip.Bet VISTIEK apsuku rata ir vel ateinu i ta nuotrauka ziuret.Na kazkas joje tokio:)
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 12 31, 10:56)
nu kaip sakoma dvidesimt minuciu gedos ir viskas tavrkoj smile.gif. Siaip viskas tvarkingai ir normaliai, technologijos mokslu sritis pas mane smile.gif.

Tai sveikinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 31, 10:56)

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 31, 11:23)
FF turi matricos dydi toki, kaip juostiniai-36/24mm.Crop'ai-turi matrica mazesne.

Sveiki
Gėda blush-anim-cl.gif , bet pasakykit prašau,kokio dydžio matrica pas Nikon d90 ir pas ff?
Ar matrica ir jutiklis ne tas pats?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 31, 10:49)
o as kazkaip juokiuosi is tos nuotraukos, nes nu matau ne tai kas nuotraukoje, o zinodamas, kad tai vaidyba, isivaizduoju kaip Alina bando nutaisyti rimta veida, vyniojasi galva, ir rangosi ant tos taburetes biggrin.gif. Gal del to, kad mazai miegojau pastarosiom parom, tai smegenys kreivos smile.gif

as tai irgi siuo klausimu sedziu tyliai po lapais
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2010 12 31, 11:16)
Sveiki
Gėda blush-anim-cl.gif , bet pasakykit prašau,kokio dydžio matrica  pas Nikon d90 ir pas ff?
Ar matrica ir jutiklis ne tas pats?

Pas Nikon D90 23.6 x 15.8 mm

Ff -36 x 24 mm
Atsakyti
rarity, aciu smile.gif
Alexso, nu kadangi jau nusipirkai sita fixa, kito kelio tau nelieka kaip 5d, gal ir treciojo marko sulauksi smile.gif. As tai nieko neperku, nes galvoju, kad eisiu pas nikona, na kai sukaks laikas ir kai tikrai verkiant prireiks to ff smile.gif
Pukis01, taip, matrica ir jutiklis tas pats smile.gif
Atsakyti
o as ir nematau ka pirkt, su 50mm as netelpu. 35 sako nieko gero, o ir kampas jau toks kad viskas griuva. Tuo labiau 35mm taip nebeisplaus vaizdo. tai irgi sedziu rami kaip belgas, ka turiu to uztenka. va jei kokias varnas sugalvociau fotkint tai zooma pirkciau, o dabar varnos manes nedomina. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 31 gruodžio 2010 - 11:28
need some help biggrin.gif

va, fotkinau fotkinau RAW formatu ir tada supratau, kad neturiu konverterio (draugai privertė, sakė taip bus geriau), gal kas gali pasakyt kaip kur ką gauti jį? photoshopas pas mane CS3, tai biesas neskaito, o man skubiai reikia..

blush2.gif

ačiūačiūačiū

p.s. dėl FF. tai mano nuomonė yra tokia, jei leidžia galimybės - be abejo, imt ir negalvot, juk galima mokintis gero daikto pagalba, o aš, jau pakeičiau porą fotikų, bet iki ff dar ilgai nedaeisiu.. bet kažkaip ir neliūdžiu, nes nesijaučiu dar tokia pasiruošus jam, o gal net apie jį dar tiek daug nenumanau, kad mest ne vieną tūkstantėlį.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 31, 12:23)
Pas Nikon D90 23.6 x 15.8 mm

Ff -36 x 24 mm

techninėje charakteristikoje rašo, kad D90 matrica-jutinkis 24 mm,kaip tada suprasti 23.6 x 15.8 mm?
Atleiskit, kad tokiais klausimais trukdau
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 31, 11:27)
o as ir nematau ka pirkt, su 50mm as netelpu. 35 sako nieko gero, o ir kampas jau toks kad viskas griuva. Tuo labiau 35mm taip nebeisplaus vaizdo. tai irgi sedziu rami kaip belgas, ka turiu to uztenka. va jei kokias varnas sugalvociau fotkint tai zooma pirkciau,  o dabar varnos manes nedomina.  rolleyes.gif

Aš tai dar turiu svaigimų, tik kad man jų nereikia smile.gif Noriu fisheye, bet visi, kuriuos galėčiau įpirkti tik cropui, dar noriu 85 mm. Tą tai reiks įsigyti. Turiu nelabai reikalingą 17-40, reikėtų išmainyti į ką nors.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 10:52)
biggrin.gif
Beje, o kaip tau gynimas? Ir kokios "rūšies" daktarą turime?

Kai aš jo šito klausiau jis man iš vis neacakė... Ot koks. AŠ KĄ NEMATOMAI RAŠAU? biggrin.gif

Sveikinu. 4u.gif

O 50mm, 1.4f, 16-85mm tinka ant ff? biggrin.gif
Atsakyti