Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 30, 21:52)
o as jau Kaune pas mama siltai sau sedziu ax.gif ryt ruosimes vaises rolleyes.gif

Zirzilija, panašu, kad ir aš šiandien Kaunan trauksiu... ax.gif
Labai mielas fredericos sveikinimas... net pasirodė man, kad jis valgomas biggrin.gif
Linkiu kiekvienam , kad išsipildytų Jūsų norai ateinančiais metais! smile.gif
Atsakyti
O labai juoksites is manes, jei paprasysiu ukiskai paaiskint, kas tas FF ( jau google pagalba supratau, kad tai full frame objektyvas) ir kuom jis skiriasi nuo paprasto 1,8 50tuko, ir ka jis duoda gero ? biggrin.gif As i banda netaikau, pirkt nesiruosiu, jei ka, ne tas lygis dar biggrin.gif Tiesiog noriu ziniu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 12 31, 10:07)
O labai juoksites is manes, jei paprasysiu ukiskai paaiskint, kas tas FF ( jau google pagalba supratau, kad tai full frame objektyvas) ir kuom jis skiriasi nuo paprasto 1,8 50tuko, ir ka jis duoda gero ? biggrin.gif As i banda netaikau, pirkt nesiruosiu, jei ka, ne tas lygis dar biggrin.gif Tiesiog noriu ziniu ziniu mirksiukas.gif

Čia kalba eina apie ff fotoaparatus, o ne objektyvus smile.gif Beje, 50'tukas tinka ff wink.gif
Atsakyti
Čia dar kažkuri mergytė rašė, kad 50 mm dėl pigumo bus prastas objektyvas, bet turiu tikrai paneigti- man jis labai patinka thumbup.gif thumbup.gif tik su juo ir fotografuoju thumbup.gif aišku, dabar pirkčiau 85 mm 1,4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 31, 00:03)
Su pamusta rankele...

Na man sita kazkas nepaprasto.Sapnavau net sia nuotrauka. smile.gif

Robobebre, aciu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 31 gruodžio 2010 - 10:47
QUOTE(rarity @ 2010 12 31, 10:09)
Čia kalba eina apie ff fotoaparatus, o ne objektyvus smile.gif Beje, 50'tukas tinka ff wink.gif

Ai, vat kaip doh.gif Tai tada paaiskinkit kuo tai skiriasi nuo paprasto fotoaparato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 12 31, 10:19)
Ai, vat kaip doh.gif Tai tada paaiskinkit kuo tai skiriasi nuo paprasto fotoaparato blush2.gif

FF turi matricos dydi toki, kaip juostiniai-36/24mm.Crop'ai-turi matrica mazesne.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 31, 10:12)
Čia dar kažkuri mergytė rašė, kad 50 mm dėl pigumo bus prastas objektyvas, bet turiu tikrai paneigti- man jis labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif tik su juo ir fotografuoju thumbup.gif aišku, dabar pirkčiau 85 mm 1,4 ax.gif

ant crop'o 85 mm pirktum? wink.gif Aš irgi jo noriu, bet manau teks pasitenkinti su f 1,8.

Man Ievukio ir Alinos darbas taip pat labai už dūšios paėmė. Šaunuolės merginos.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 31, 10:31)

Aciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 12 31, 10:47)

Tiny jau nebetenkina D90? Ot tai tau smile.gif Nefotkink kartu su DI wink.gif
Linkiu, kad išsipildytų, jei jau labai nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 31, 11:15)
Na man sita kazkas nepaprasto.Sapnavau net sia nuotrauka. smile.gif

o as kazkaip juokiuosi is tos nuotraukos, nes nu matau ne tai kas nuotraukoje, o zinodamas, kad tai vaidyba, isivaizduoju kaip Alina bando nutaisyti rimta veida, vyniojasi galva, ir rangosi ant tos taburetes biggrin.gif. Gal del to, kad mazai miegojau pastarosiom parom, tai smegenys kreivos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 31, 10:49)
o as kazkaip juokiuosi is tos nuotraukos, nes nu matau ne tai kas nuotraukoje, o zinodamas, kad tai vaidyba, isivaizduoju kaip Alina bando nutaisyti rimta veida, vyniojasi galva, ir rangosi ant tos taburetes biggrin.gif. Gal del to, kad mazai miegojau pastarosiom parom, tai smegenys kreivos smile.gif

biggrin.gif
Beje, o kaip tau gynimas? Ir kokios "rūšies" daktarą turime?
Atsakyti