Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 12 28, 15:54)
O kas yr ff blush2.gif

Jo Didenybe Full Frame
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 15:55)
Jo Didenybe Full Frame

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 15:55)
Jo Didenybe Full Frame

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 16:55)
Jo Didenybe Full Frame

Dėkui ax.gif
Taigi daug dar Kalėdų ateityje nusimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 12 28, 13:48)

Ačiū dideliausias hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 12 28, 14:25)

vienintele, viskas gerai mirksiukas.gif

tai jei eksperimentuoji, gali pameginti tamsoje ant ilgesnio išlaikymo prožika ar šiaip bet koki šviesą skleidžianti daikta judinti, gali net varda savo parašyti. Pameginti manau patiks rezultatas mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 14:43)

sveikinu, lauksim naujų kadrų
Atsakyti
Ziuriu mano kelias visai nesekmingai vingiuoja pakolkas. unsure.gif Jau pradedu bijot, kad niekada neismoksiu nei trupucio geriau fotkint. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 18:03)
Ziuriu mano kelias visai nesekmingai vingiuoja pakolkas.  unsure.gif  Jau pradedu bijot, kad niekada neismoksiu nei trupucio geriau fotkint.  unsure.gif

man neapdirbti portretukai geriau patiko nei apdirbti ax.gif nenukabink nosies, pamatysi, kaip seksis vis geriau ir geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 19:03)
Ziuriu mano kelias visai nesekmingai vingiuoja pakolkas.  unsure.gif  Jau pradedu bijot, kad niekada neismoksiu nei trupucio geriau fotkint.  unsure.gif

na tu gal geriau pirma paieskok geru kadru smile.gif kad ju nereiktu apdirbineti smile.gif man, kaip ir Paprastai, naturalus geriau ziurisi smile.gif as ka darau dazniausiai su PS, tai pakoreguoju sviesuma, kontrasta, o kazko daugiau nesiimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 13:43)

bigsmile.gif Sveikinu wink.gif

Aš dar negavau mainų foto verysad.gif Labai tikiuosi,kad pavedančių šiais metais nebus....

Dėl šviesos žaidimo g.gif nežinau dar... Bandyt lyg ir norisi,bet lempų pas man nul unsure.gif

Su praėjusiom 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atvykau trumpam į Lietuvą, ant nosies kabo pora rimtų egzaminų, draugai išsirikiavę į eilutę pasimatyti - fotkinti laiko visai nėra unsure.gif Nors idėjų bent jau užderėjo - tai konspektuojuosi ateičiai, nors tiek smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 28, 16:23)

sveikinu, lauksim naujų kadrų

Aciu smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 18:03)

Neskubek.Daugiau fotografuok, skaityk.Ateis. smile.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 12 28, 18:24)
bigsmile.gif Sveikinu wink.gif

Aš dar negavau mainų foto  verysad.gif Labai tikiuosi,kad pavedančių šiais metais nebus....

Aciu.
Tu ne vienisa rolleyes.gif
Atsakyti