Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2010 12 30, 16:40)
Mano pabandymas suzaisti su sonine sviesa ir reflektoriumi. Gaila prasta padejeje turejau.  unsure.gif Reflektoriaus nebuvo kam laikyt. Ar matot bent koki skirtuma? As pati matau, bet nera jis labai zymus.

matosi tik man siuo atveju be reflektoriaus graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 30, 17:46)
matosi tik man siuo atveju be reflektoriaus graziau smile.gif

Na svarbu matosi. laugh.gif Man kaip tik su reflektoriumi graziau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 30, 16:40)
Mano pabandymas

Matosi:)

Akasha, turejau galvoj cinamona, leptelejau vanile:)
O pirkau prieskoniu krautuvelei.Jei nerasi-as zadu sausio gale but Vilniuje, atvezciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 30, 17:40)
Mano pabandymas suzaisti su sonine sviesa ir reflektoriumi. Gaila prasta padejeje turejau.  unsure.gif Reflektoriaus nebuvo kam laikyt. Ar matot bent koki skirtuma? As pati matau, bet nera jis labai zymus.

Na skirtumas matosi, bet nelabai zymus... Manau geriau butu buve, jei modeliukas tiesiai i objektyva butu atisukus... tada butu ryskesni seseliai ir labiau matytusi skirtumas naudojant reflektoriu... be to reflektoriu gali pats modelis palaikyti... wink.gif

QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 30, 17:40)
Bliku forma nuo diafragmos priklauso- kuo daugiau uzwerta, tuo didesnes zwaigzdes. O kampu skaicius nuo diafragmos lapeliu skaiciaus. Pas sigma 1.4 dewyni ir gaunas 18 spinduliu. Ar ne taip?
Ten cinamono lazdeles smile.gif
O as pagalwojau, kad blynus priswilino, tai ir is to grazia nuotrauka padaryt moka... rolleyes.gif

Kuo daugiauatverta, tai duo didesni blikai... sita jau vakat pamaciau, o del diafragmos lapuku tai truputi netiesa kalbat man rodos... Pas nikono 50mm 1,8 yra septyni lapukai, kai tuo tarpu pas canona yra tik 5, bet jie labiau suapvalinti man rodos todel ir graziau piesia blikiukus...
Atsakyti
Akasha, musu mergautines pavardes vienodos biggrin.gif Kiba gimines busim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 30, 17:52)
Matosi:)
Akasha, turejau galvoj cinamona, leptelejau vanile:)
O pirkau prieskoniu krautuvelei.Jei nerasi-as zadu sausio gale but Vilniuje, atvezciau smile.gif

Negedink, kazkaip gal ir vilniuj surasiu blush2.gif tik va po prieskoniu pardes niekada nevaikstau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 30, 16:58)
Negedink, kazkaip gal ir vilniuj surasiu  blush2.gif  tik va po prieskoniu pardes niekada nevaikstau smile.gif

jei cia del cinamono lazdeliu, tai esu ju macius ir maxej ir iki kur prieskoniai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 30, 17:58)
Akasha, musu mergautines pavardes vienodos  biggrin.gif  Kiba gimines busim  lotuliukas.gif

Tu ka rimtai? bigsmile.gif Is kur busi? nes as tai is zemaitijos... Nors kiek tevelis pasakojo tai giminiu daug Lietuvoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2010 12 30, 17:59)
jei cia del cinamono lazdeliu, tai esu ju macius ir maxej ir iki kur prieskoniai wink.gif

Tai va cinamono visur pilna, o zvaigzdiniu anyziu nera.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 30, 17:02)
Tu ka rimtai?  bigsmile.gif  Is kur busi? nes as tai is zemaitijos... Nors kiek tevelis pasakojo tai giminiu daug Lietuvoj smile.gif
Papildyta:

Tai va cinamono visur pilna, o zvaigzdiniu anyziu nera.... smile.gif

is zemaitijos biggrin.gif as pati is klp, o seneliai is skuodo raj

Ech, skaityt nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 30, 16:58)
Negedink, kazkaip gal ir vilniuj surasiu  blush2.gif  tik va po prieskoniu pardes niekada nevaikstau smile.gif

Panoramoj pirmam aukšte yra prieskonių salelė - visokiausių kvapnybių - grožybių ten yra, tame tarpe ir žvaigždinio anyžiaus 4u.gif
Atsakyti
O su kokia dabar sviesa bandyt?
Atsakyti
Blikių šou: išbandziau su 3 skirtingais objektyvais. Pamaciau blikiu ivairovę biggrin.gif
Foto absol netvarkytos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti