QUOTE(kristukass @ 2010 12 30, 17:40)
Mano pabandymas suzaisti su sonine sviesa ir reflektoriumi. Gaila prasta padejeje turejau.
Reflektoriaus nebuvo kam laikyt. Ar matot bent koki skirtuma? As pati matau, bet nera jis labai zymus.
Na skirtumas matosi, bet nelabai zymus... Manau geriau butu buve, jei modeliukas tiesiai i objektyva butu atisukus... tada butu ryskesni seseliai ir labiau matytusi skirtumas naudojant reflektoriu... be to reflektoriu gali pats modelis palaikyti...
QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 30, 17:40)
Bliku forma nuo diafragmos priklauso- kuo daugiau uzwerta, tuo didesnes zwaigzdes. O kampu skaicius nuo diafragmos lapeliu skaiciaus. Pas sigma 1.4 dewyni ir gaunas 18 spinduliu. Ar ne taip?
Ten cinamono lazdeles smile.gif
O as pagalwojau, kad blynus priswilino, tai ir is to grazia nuotrauka padaryt moka...
Kuo daugiauatverta, tai duo didesni blikai... sita jau vakat pamaciau, o del diafragmos lapuku tai truputi netiesa kalbat man rodos... Pas nikono 50mm 1,8 yra septyni lapukai, kai tuo tarpu pas canona yra tik 5, bet jie labiau suapvalinti man rodos todel ir graziau piesia blikiukus...