QUOTE(Cheles @ 2010 12 30, 16:20)
Va apie blikus paskaiciau pas jus.. Pamokykit mane zalia kaip juos "pagaminti".. ?
Kaledine dovana bandziau, tai man kazkokie jie ne blikai, o blynai, tiesa, nesuskaiciuoju kampu
Na apie bliku pagaminima nepapasakosiu, nes su techniniu dalyku destymu pas mane prastokai, bet kai tarkim eglutes lemputes lieka ne fokuse gaunasi blikiukai... noredama nesujudinti visko, pasistatyk fotika kurnors stabiliai, kad ir ant kedes stalo ir tai pagelbes laikinai, kol isigysi stova....
O del bliku ir blynu
jie blyniski gavosi, nes sujudinai fotika....
jei butu stabijus vaizdas, tai ir kampucius suskaiciuotum...
QUOTE(Alabama @ 2010 12 30, 16:59)
Sonine sviesa nuo lango.Atsiprasau labai, kad vel vaikas, as norejau daikta fotografuot, bet vien blizgus pas mane, nzn, ar tiktu, nesirizau.
Labai fainas modeliukas pas tave....
Ir israiskeles nerealios... puikiai atlikai uzduoti... Man tai klausimas iskilo, koki reflektoriu naudojai?
Man tai kazkokia krize
Bandau kazka daryti bet nesigauna arba ikvepimo nera
Va banddziau siek tiek su sviesa zaisti ir blikus gaminti, tik jau ne pagal uzduotele(nors tikriausiai reikes ir ja prisiverst pagamint), bet norejau pazaisti su sviesa is virsaus.... Taigi lempa su siokiu tokiu sviesos prasklaidymu is virsaus ir reflektorius is kaires..... Irgi pasiziurejau, kaip nikono 50tukas 1,8 piesia blikus, tai biski nepatiko tas astrumas, nes tikrai, kaip piesti atrodo... O gal tarkim 1,4 truputi svelniau tai daro? Nes as kolkas apie FF ne minciu neturiu, nes manau, kad dar nedaaugau, o siaip svaistyti pinigu nenusiteikus...
Tai va prasau patarsyti... gal ikvepimas ateis