QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 23:22)
Aš šiaip tą patį galvoju.. Bet mąstau, ar jei rimtai neužsiimant fotografija pasijaus taip skirtumas tarp ff ir paprasto, jei fotkint tik drauges jų ar savo vaikus? Svarstau ir aš apie keitimą, bet nežinau ar tas to verta... Pinigai tikrai nemaži, bet labiausiai mane kankina klausimas ar aš, tokia menka fotografė, pajausčiau skirtumą.. Nes man kolkas turbūt visi vienodai fotikai fotkina, kaži ar jaustųsi man kas paėmus kitokį į rankas
pasijaus
bent man pasijaute, nors vyras sake nuotraukose skirtumo nemato
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 23:30)
Tau yra tas pats galvasopis kaip man su studija.. Nuomotis bijojau, bet namie sėdėt nebenorėjau. Ir taip ir anaip dėliojau, kol galų gale labai įsiklausiau į save ir supratau: jei nepabandysiu tai sėdėeiu toliau savo virtuvėj ir nervuosiuos, svarstysiu, kas būtų buvę, jei būčiau pabandžiusi... O va jei pabandysiu.. irgi baisu, bet bent žinosiu ir nebeskaudės galvos dėl apmąstymų... Tad, nėriau vandenin. Ir manau, kuo ilgiau būčiau sėdėjus ir dūmojus, tuo būčiau tik padidinus sau galvos skausmą, o galutiniam etape, vistiek būč išsinuomavus studiją. Esu tuo tikra.
Ir galiu galvą guldyt, jei tau jau prasidėjo migrena dėl ff, gali pardavinėt ir pratintis prie mintis, kad pirksi jį. Kuo anksčiau tą padarysi, tuo mažiau skaudės galvą Nes, kai paimsi ff į nagus, esu tikra, apie išleistas babkes mažiausiai galvosi, tik džiaugsies, džiaugsies.. nu ir fotkinsi. Taip kad, užuojauta, kad tau jau atėjo tokios mintys. Manau, tu jau kelio atgal nebeturi. Man kolkas dar jaučiu, kad mintys kažkur netoli, bet dar labai jų neprisileidžiu, nes gali būt diagnozė ir likimas tokie pat kaip tau
Nežinau kodėl taip pagalvojau Tiesiog kažkodėl taip pagalvojau. Pati nžn kodėl
teisingos mintys
Jei ne paslaptis kiek moki uz nuoma?
Turim minciu su drauge pasimt kokias patalpas, nes namie nebenoriu fotkint, uzkniso juodai tvarkytis ir verst namus aukstyn kojom
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:36)
labai gerai mintis sudėliojai... esmė tokia, kad gyvenime renkantis vienus ar kitus dalykus, aš labai retai mąstau: sugalvoju, einu, darau... pamenu, pirmą veidrodinį nusipirkau per tris dienas gal: sugalvojau, paskaičiau apie fotikus kokią 1 val., nuėjau į pardę, koks buvo veidrodinis, tokį pirkau- ir pataikiau puikiai ir šiaip gyvenime beveik 90 proc. mano visi tokie neapgalvoti poelgiai pasiteisindavo- gal kokia nuojauta? ...
o dabar galvoju galvoju galvoju galvoju ir net sunku nuo galvojimo... :jau net vyras ir tas sako- pirk ir bus ramu
atsiprašau už offtopicą kažkaip va nusimest tas mintis noriu
tu jau esi man atrodo apsisprendus, nebegalvok
As tau per kelias dienas atsiusiu pardes adresa
Vyras turi darbe kazkokius dokus angliskus
QUOTE(rarity @ 2010 12 30, 00:57)
85 mm f 1.8 - noriu šito, nes su 1.4 nerealiai brangus. Geras jis tuo, kad labai gražus bokeh. Bet su crop'u reikia daug vietos. Geriau jau 50'tukas. Turiu 1.8 ir džiaugiuosi juo, bet su ff jau ir 85 mm tiktų Tau siūlyčiau pirkti 50'tuką f 1,8. ir kaina normali ir stikliukas neblogas. Aišku, jei finansai leidžia, gali ir 1,4 imti
Tavo turimas yra normalus universalus objektyvas fotografavimui lauke. Bet kambaryje jis per tamsus.
Beje, kuo plačiau atverta diafragma, tuo sunkiau tiksliai sufokusuoti. Ypač vaikus.
su crop'u 85 tukas visiska nesamone, tai as irgi pritarciau kad 50tukas geriau
Gyvent nebent reik dideliuose rumuose
QUOTE(qrwaLT @ 2010 12 30, 09:21)
Sweiki. Maciau cia diskusijos del ff gerumo prasidejo. Galeciau paskolint sawaji, nes man jis kazkox plytos gabalas tik. Gal jei pamatyciau tikrai grazias juo padarytas nuotraukas apsigalwociau. Del perejimo ant ff, tai tikrai pasijaustu jo sworis ir dydis. Patogu nesioti wienoj rankoj waika, kitoj fotika - pusiauswyra. ::
tiesiog mano vyro zodziai
QUOTE(Forgete @ 2010 12 30, 10:15)
na jei jau sugalvosi parduot, tai rek
rarity o taves nenervuoja penkiakampiai 50tuko blikai? mane tai labai (nuo tada kai robobebras pasake, kad jie 5kiakampiai)
man 50tuko bokeh ir blikai buvo labai grazus kol neturejau 85tuko
Tik kad pas mane nikon ne canon, beeeeet nezinau kokie jie pas nikonai penkiakampiai, trikampiai ar pan, bet 85tukas zyyyyyymiai graziau lauke plauna fona zyyyymiai graziau ir blikiukai kazkokie kitokie buna