Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 23:19)
box.gif  drinks_cheers.gif

Rarity, a tu ne šitagi  nestuke.gif ? ax.gif

KAAAASSSS? AAAŠŠŠŠŠŠ? gal pasiutai, vaikeli lotuliukas.gif mano dukra beveik jūsų bendraamžė
O kodėl taip sugalvojai? hihihi.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:24)
KAAAASSSS? AAAŠŠŠŠŠŠ? gal pasiutai, vaikeli  lotuliukas.gif  mano dukra beveik jūsų bendraamžė 
O kodėl taip sugalvojai? hihihi.gif  bebe.gif

lotuliukas.gif as laukiau tavo atsakymo lotuliukas.gif
Atsakyti
taigis, aš labai laukiu Alabamos "nebuitiako" -kas ten išvis turėtų būti per grožis tadum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 29, 23:25)
lotuliukas.gif  as laukiau tavo atsakymo  lotuliukas.gif

O ką? triniti.gif
oi, negaliu, apsisiusiosiu tuoj iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:27)
O ką?  triniti.gif
oi, negaliu, apsisiusiosiu tuoj iš juoko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaikus prikelsiu iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:23)
Aš dar mąstyme, net pliusus ir minusus susirašiau... tiesiog žinau, kad aš iš jo duonos nevalgysiu, tai ar man jo tikrai reikia... doh.gif  nu bet o tačiau doh.gif matysim, įdėjau skelbimą, jei atsiras, kam reikia mano nikono, tai gal bus paskutinis taškas svarstymams, nes man nuo to mąstymo jau galvą skauda doh.gif  doh.gif

Tau yra tas pats galvasopis kaip man su studija.. Nuomotis bijojau, bet namie sėdėt nebenorėjau. Ir taip ir anaip dėliojau, kol galų gale labai įsiklausiau į save ir supratau: jei nepabandysiu tai sėdėeiu toliau savo virtuvėj ir nervuosiuos, svarstysiu, kas būtų buvę, jei būčiau pabandžiusi... O va jei pabandysiu.. irgi baisu, bet bent žinosiu ir nebeskaudės galvos dėl apmąstymų... Tad, nėriau vandenin. Ir manau, kuo ilgiau būčiau sėdėjus ir dūmojus, tuo būčiau tik padidinus sau galvos skausmą, o galutiniam etape, vistiek būč išsinuomavus studiją. Esu tuo tikra.
Ir galiu galvą guldyt, jei tau jau prasidėjo migrena dėl ff, gali pardavinėt ir pratintis prie mintis, kad pirksi jį. Kuo anksčiau tą padarysi, tuo mažiau skaudės galvą smile.gif Nes, kai paimsi ff į nagus, esu tikra, apie išleistas babkes mažiausiai galvosi, tik džiaugsies, džiaugsies.. nu ir fotkinsi. doh.gif biggrin.gif
Taip kad, užuojauta, kad tau jau atėjo tokios mintys. Manau, tu jau kelio atgal nebeturi. smile.gif Man kolkas dar jaučiu, kad mintys kažkur netoli, bet dar labai jų neprisileidžiu, nes gali būt diagnozė ir likimas tokie pat kaip tau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:24)
KAAAASSSS? AAAŠŠŠŠŠŠ? gal pasiutai, vaikeli  lotuliukas.gif  mano dukra beveik jūsų bendraamžė 
O kodėl taip sugalvojai? hihihi.gif  bebe.gif

Ko če šnypšti? biggrin.gif
O ką? bigsmile.gif
Nežinau kodėl taip pagalvojau smile.gif Tiesiog kažkodėl taip pagalvojau. Pati nžn kodėl wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 22:27)
O ką?  triniti.gif
oi, negaliu, apsisiusiosiu tuoj iš juoko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 22:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vaikus prikelsiu iš juoko lotuliukas.gif

Tai jūs dar indų neinat plaut??? nono.gif Baikit mane iš kelio vest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 23:30)
Manau, tu jau kelio atgal nebeturi. smile.gif Man kolkas dar jaučiu, kad mintys kažkur netoli, bet dar labai jų neprisileidžiu, nes gali būt diagnozė ir likimas tokie pat kaip tau  lotuliukas.gif

labai gerai mintis sudėliojai... esmė tokia, kad gyvenime renkantis vienus ar kitus dalykus, aš labai retai mąstau: sugalvoju, einu, darau... pamenu, pirmą veidrodinį nusipirkau per tris dienas gal: sugalvojau, paskaičiau apie fotikus kokią 1 val., nuėjau į pardę, koks buvo veidrodinis, tokį pirkau- ir pataikiau puikiai smile.gif ir šiaip gyvenime beveik 90 proc. mano visi tokie neapgalvoti poelgiai pasiteisindavo- gal kokia nuojauta? ...

o dabar galvoju galvoju galvoju galvoju ir net sunku nuo galvojimo... doh.gif doh.gif jau net vyras ir tas sako- pirk ir bus ramu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

atsiprašau už offtopicą blush2.gif blush2.gif kažkaip va nusimest tas mintis noriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 12 29, 23:33)
lotuliukas.gif
Tai jūs dar indų neinat plaut??? nono.gif Baikit mane iš kelio vest lotuliukas.gif

vyras indus plauna pas mumi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Alabama, nagi liuks smile.gif faini pirmi bandymai su naujuoju. Įkvėpimo tau, nes manau būsi tas atvejis, kai geresnis fotoaparatas atneš geresnes foto, o ne tik puoš

Dėl fotoaparato keitimo. Aš pasikeičiau, nežinau ar antrąkart grįžčiau prie to paties sprendimo. Galbūt. Man iki pilnos laimės dar poros objektyvų trūksta ir muilinukės, bet tokios kuri ir filmuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 29, 23:45)
Dėl fotoaparato keitimo. Aš pasikeičiau, nežinau ar antrąkart grįžčiau prie to paties sprendimo.

Aš tai vis žiūriu į save ir galvoju, kad sprendimas ateis pats pas mane, man tik reikia savim pasikliaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 29 gruodžio 2010 - 23:50
as turiu labai daug bandos jausmo, jeigu jus cia visos pradesit ff pirkt, tai man irgi labai prireiks rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.familyimage.com.au/

Ziurejau foto, o sirdis gal tris kartus greiciau plakt pradejo. wub.gif Dar ta muzika daug jausmo priduoda. wub.gif O siaip tai tokios studijos ir as noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti