QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:23)
Aš dar mąstyme, net pliusus ir minusus susirašiau... tiesiog žinau, kad aš iš jo duonos nevalgysiu, tai ar man jo tikrai reikia...
nu bet o tačiau
matysim, įdėjau skelbimą, jei atsiras, kam reikia mano nikono, tai gal bus paskutinis taškas svarstymams, nes man nuo to mąstymo jau galvą skauda
Tau yra tas pats galvasopis kaip man su studija.. Nuomotis bijojau, bet namie sėdėt nebenorėjau. Ir taip ir anaip dėliojau, kol galų gale labai įsiklausiau į save ir supratau: jei nepabandysiu tai sėdėeiu toliau savo virtuvėj ir nervuosiuos, svarstysiu, kas būtų buvę, jei būčiau pabandžiusi... O va jei pabandysiu.. irgi baisu, bet bent žinosiu ir nebeskaudės galvos dėl apmąstymų... Tad, nėriau vandenin. Ir manau, kuo ilgiau būčiau sėdėjus ir dūmojus, tuo būčiau tik padidinus sau galvos skausmą, o galutiniam etape, vistiek būč išsinuomavus studiją. Esu tuo tikra.
Ir galiu galvą guldyt, jei tau jau prasidėjo migrena dėl ff, gali pardavinėt ir pratintis prie mintis, kad pirksi jį. Kuo anksčiau tą padarysi, tuo mažiau skaudės galvą
Nes, kai paimsi ff į nagus, esu tikra, apie išleistas babkes mažiausiai galvosi, tik džiaugsies, džiaugsies.. nu ir fotkinsi.
Taip kad, užuojauta, kad tau jau atėjo tokios mintys. Manau, tu jau kelio atgal nebeturi.
Man kolkas dar jaučiu, kad mintys kažkur netoli, bet dar labai jų neprisileidžiu, nes gali būt diagnozė ir likimas tokie pat kaip tau
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:24)
KAAAASSSS? AAAŠŠŠŠŠŠ? gal pasiutai, vaikeli
mano dukra beveik jūsų bendraamžė
O kodėl taip sugalvojai?
Ko če šnypšti?
O ką?
Nežinau kodėl taip pagalvojau
Tiesiog kažkodėl taip pagalvojau. Pati nžn kodėl